diabliqe79 24.02.09, 16:03 Wczoraj obejrzałam program na zone reality, a zresztą daje link wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=6334 Co myślicie o tych ludziach. Dla mnie oni są psychicznie chorzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluc Re: Amputacja 24.02.09, 16:06 nie ma to jak dokładnie przeczytać zalinkowany przez siebie artykuł przeca tam wyraźnie napisane, że BIID to poważne zaburzenie psychiczne Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Amputacja 24.02.09, 16:12 Jedni sobie robią tatuaże, jeszcze inni dziurawią uszy,języki, pępki itd., to dlaczego nie odjąć sobie ręki? Ważne, że sam o tym decyduje, a nie, na przykład, rodzice, jak w przypadku obrzezania czy kolczykowania. dopóki okalecza się samego siebie, bardzo proszę, ale kogoś (bez jego zgody), a jeszcze w dodatku własne dziecko? Nawet, jeśli w imię religii, higieny czy, ekhm, urody. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Amputacja 24.02.09, 16:39 A to nie jest to, o czym pisal Sachs, zaburzenia propriocepcji? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Amputacja 24.02.09, 19:18 tak samo psychicznie chorzy jak rzesza od cesarek na zyczenie DD Odpowiedz Link Zgłoś
alesio23 Re: Amputacja 24.02.09, 19:21 To jest poprostu choroba i koniec. Myslę, że nie ma się czym tak bardzo bulwersować. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Amputacja 24.02.09, 23:19 Nieprawda. Cesarka na życzenie to wynik lenistwa, pójście na łatwiznę, ale czemuś konkretnemu służy, jest wynikiem i skutkiem, to inna droga dojścia do czegoś. Odrąbanie sobie ręki raczej nie jest łatwiejszym rozwiązaniem czegoś nieuniknionego. Nie ma tu analogii, w każdym razie ja jej nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś