mamakingi 02.03.09, 18:43 Mam problem.Nękają mnie telefonami szwagierka z Teściową.Nie chce mi się z nimi gadać.Mam realne powody.Proszę powiedzcie mi czy jest możliwe zablokowanie numerów z którymi nie chcemy rozmawiać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidia341 Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 18:48 Ale dzwonia do Ciebie na stacjonarny czy na komórkę? Odpowiedz Link Zgłoś
mamakingi Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 18:51 I na ten i na ten uparte małpy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mamakingi Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 18:52 Stacjonarny w erze kom. w orange. Odpowiedz Link Zgłoś
lidia341 Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 18:56 Wiesz u nas TP, gdzie pracuję, wprowadzamy na życzenie klienta tzw. blokadę połączeń anonimowych. Nie wiem jak w Erze, ale onio chyba nie mają możliwości technicznej na usługi centralowe, bo nie maja central. Oni korzystają z łącz tp lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 18:53 Najprosciej wylaczyc W komorkach da sie jakos blokowac, ale chyba trzeba jakos sie z operatorem skontaktowac czy cus. nie robilam tego nigdy W aparacie chyba nie ma takiej opcji... Zawsze mozesz dac przekierowanie do zachrystii np Odpowiedz Link Zgłoś
lidia341 Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 18:58 hellious żeby przekierować na zachrystię, to trzeba odpowiednie kody na tel. stacjonarnym tejże zachrystii. hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mamakingi Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 19:05 Hahahaha dobre Strasznie nie lubię jak ktoś do mnie dzwoni z zastrzeżonego.A One mają wszystkie numery zastrzeżone.I chyba przez to mam taką niechęć .Mogła bym zmienić numer ale wolała bym je zablokować. Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 19:16 jak zastrzeżesz te numery zastrzeżone to będziesz miała z głowy dwie nachalne kobity ale jak będzie telefon z firmy w sprawie pracy to klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 20:00 A chciala bys prace w firmie, ktora ma zastrzezony numer? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 20:06 Mój nr pracowniczy sie wyświetla jako zastrzezony. Słuzy do ścigania tych,którzy nie odbieraja tych niezastrzeżonych Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 19:06 a ja kiedys dalam przekierowanie na jakistam numer bez kodu i zadzialalo Ale to daawno bylo, moze jeszcze wtedy nie bylo kodow Odpowiedz Link Zgłoś
lidia341 Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 19:16 czekaj masz rację, ale i tak trzeba na stacjonarnym wprowadzić kod, bo sa różne przekierowania: natychmiastowe, gdy linia jest zajęta, pod nieobecność Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 20:20 lidia341 napisała: > czekaj masz rację, ale i tak trzeba na stacjonarnym wprowadzić kod, bo sa różne > przekierowania: natychmiastowe, gdy linia jest zajęta, pod nieobecność jak kiedyś grzebałam w komórce to była opcja przekierownia właśnie, trzeba było wpisać nr tel. na który ma iść połączenie..ale czy w tym drugim coś trzeba robić to nie wiem... a nie możesz poprostu nie odbierać zastrzeżonych??? Odpowiedz Link Zgłoś
lidia341 Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 20:31 macie rację przekierowanie wprowadza się z tel. z którego chce się przekierować Odpowiedz Link Zgłoś
mamakingi Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 21:19 No nie odbieram!Ale w żołądku mi się przewraca jak widzę ,że znowu ten cholerny zastrzeżony.A jak z pracy do mnie dzwonią to numer się wyświetla. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 21:33 mamakingi napisała: > No nie odbieram!Ale w żołądku mi się przewraca jak widzę ,że znowu ten cholerny > zastrzeżony. no i tak trzymaj i bądz nieugięta-tym bardziej, że innych zastzreżonych nie ma....jest nadzieja,że im się znudzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
mamakingi Re: Numer zastrzeżony 02.03.09, 22:09 Oj nie wiem czy im się znudzi .Jak je znam to chyba marne szanse.Muszę chyba wrzucić na luz.kurcze tylko jak to się robi???Jak się wrzuca na luz.Nikt nie potrafi mnie tak zestresować jak One.Ech szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
braat1 Re: Numer zastrzeżony 03.03.09, 08:18 Jeszcze nikt nie spytal, a mnie juz sciska. PO CO dzwonia???? Odpowiedz Link Zgłoś
e.logan Re: Numer zastrzeżony 03.03.09, 08:23 Chcialam zaznaczy ze za przekierowanie placisz y.CZyli jesli wipiszesz kod zeby rozmowy z stacjonarnego wrzucac na komorke to za to polaczenie z stacjonarnego na kom , placisz Ty. Czyli tak jak za zwykle polaczeniena lini stacjonarny - kom. Oczywiscie w momencie gdy odbierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakingi Re: Numer zastrzeżony 03.03.09, 09:24 A wiercą mi dziurę w brzuchu bo nie zgadzam się z nimi w pewnej sprawie.A w jakiej dowiesz się w wątku pt."Czy to jest w porządku" Odpowiedz Link Zgłoś