justyna62 21.11.03, 14:43 Mam pytanko jak często zostawiacie swoje kruszynki u dziadków na noc i czy wogóle zostawiacie???W jakim wieku pierwszy raz same zostały z dziadkami na noc?? pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiek19 Re: nocowanie u dziadków 21.11.03, 15:02 moja mała (dzis juz 4-letnia )córka została u moich rodziców (125 km od domu) jak miała 2 latka.Często jeżdzimy do moich rodziców i Wiktoria jest juz do nich przyzwyczajona (w odróżnieniu do Teściów-nie została tam jeszcze nigdy )tak ,ze teraz sama nieraz prosi ze chce zostać u babci i dziadka na "wakacje".Nie trwa to dłuzej jak tydzien ,ale nieraz sama prosi ze chce jeszcze dłuzej siedziec a ja jakos nie mam serca jej zostawiać na tak długo bo sama za nią tęsknie i mąż też ))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kin2 Re: nocowanie u dziadków 21.11.03, 15:22 w sobotę zostawiam po raz pierwszy u mojej mamy (8 m-cy), ale już wcześniej zostawał z babcią na nocki tyle że u siebie w domku. pierwszy raz na pół nocy zostawiłam go jak miał 3 tyg, musiałam pojechać z olbrzymią goroączką do szpitala, ale potem też kilka razy jak chcieliśmy wyjść (2 razy dalsze wyjazdy) z mężem do znajomych. pierwsze takie wyjście to jak miał miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
lexigirl Re: nocowanie u dziadków 21.11.03, 18:07 Hej Mój syn Konrad (obecnie 9 lat) pierwszy raz został z babcią na noc jak miał 6 miesięcy (wychodziliśmy na sylwestra). Maciek (mój drugi syn) został z babcią pierwszy raz jak miał 4 miesiące (na tydzień). Zawsze jak mamy wychodne (impreza, imieniny itp.) zostawiamy dzieciaczki z babcią i dziadkiem. Pozdrowienia Lexi Odpowiedz Link Zgłoś