dlania 08.03.09, 18:21 Dobra dla lubiących myc gary: wiadomosci.onet.pl/1927527,69,1,1,,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless trudno:) 08.03.09, 18:22 niech sie bujaja- i naukowcy i ....piersi ja zmywac nie lubie i basta Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 18:23 Super express! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 18:25 Oczywiście że super Express: mój małzonek przywiózł sobie z niedzielnego obiadu od teściowej stosik faktów i Super Expresów i mi takie miody zapodaje, a ja Wam Ale ciekawi sa ci niemieccy naukowcy - dotąd wystepowali tylko amerykańscy Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 09.03.09, 15:13 dlania napisała: > mój małzonek przywiózł sobie z niedzielnego obiadu > od teściowej stosik faktów i Super Expresów Gratuluję teściowej... Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 18:24 Mnie tam cycki urosły od dobrych staników. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 18:27 Jakoś nie żałuję I tak mam rozmiar (wg nowoczesnej numeracji) G, a na zmywanie garów szkoda mi czasu Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 18:29 Jakoś przeboleję ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 18:33 Eee, bujda, tyle w życiu garów zmyłam, że gdyby to była prawdą, miałabym spory biust, a mam mały użytkowy. Ale co do jędrności, to w moim przypadku się sprawdza, chociaż bardziej bym to powiązała z wielkością właśnie (z niewielkością?) niż z garami, ale ja się na biustach nie znam, więc głowy nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 18:35 No to już wiem dlaczego moje cycki są takie, jakie są . Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 a zmywanie podłogi 08.03.09, 18:37 na kolanach, szmatą, przeciwdziala bolom menstruacyjnym. Naprawdę. Moja stara znajoma, dama kolo 80., opowiadala, ze corka, z ktorą mieszka, zlamala nogę, więc ona sama musiala wszystko w domu robic, zakupy też - i wiesz - nic mnie teraz nie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: a zmywanie podłogi 08.03.09, 19:59 Ale sie zgodzę, ze raczej nie u osiemdziesieciolatek Odpowiedz Link Zgłoś
esofik Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 18:44 następne mieszkanie wybiorę ze zmywarką Odpowiedz Link Zgłoś
insomnia0 hhehhehe 08.03.09, 19:02 dobre..ciekawe jaki pan chciał w ten sposób zagonić swoja kobiete do garów Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 19:05 A jakby mycie garow nalezalo do obowiazkow facetow, to co by im roslo? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 19:15 Wszystko jest względne. Ja tam wolałabym mieć mniejsze, więc cieszę się, że mam zmywarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 19:19 E tam, w moim wieku i tak już nic nie pomoże, więc zostanę przy zmywarce. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku a pomijajac cycki... 08.03.09, 19:21 nie macie poobijanych talerzy po myciu w zmywarce? Ja musze nowe komplety pokupic, bo wiekszosc poobijana, niedlugo przechodze na mycie reczne Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: a pomijajac cycki... 08.03.09, 20:08 fabryka.lodow.napatyku napisał: > nie macie poobijanych talerzy po myciu w zmywarce? > Ja musze nowe komplety pokupic, bo wiekszosc poobijana, > niedlugo przechodze na mycie reczne Nie, jeszcze nic mi nigdy zmywarka nie poobijała ani nie zniszczyła. A jaką masz? Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 19:24 O rany, to ja chyba za długo myłam ręcznie Już teraz wiem, to od zmywania mam rozmiar G!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 19:40 no pacz pani....to próbuje nam sie wmówić, że wszystkiemu winne zle dobrane staniki a tu sie nagle okazuje, że winna temu jest zmywarka ja tam nie wyrzuce ani nowych stANIKÓW ANI TYM BARDZIEJ ZMYWARKI:p Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 19:47 uprzejmie informuję wszem i wobec, że jestem zadowolona z rozmiaru swojego biustu i większego mieć nie chcę! a teraz idę załadować zmywarkę Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jakos to przeżyję 08.03.09, 19:56 bo po zakupie stanika w Peachfirld nosze w tej chwili miseczke FF Odpowiedz Link Zgłoś
joanekjoanek Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 19:59 już teraz wiem, dlaczego mi kiedyś przy zmywaniu dysk wypadł w kręgosłupie - a tak się dziwiłam, bo żadnego wysiłku większego przy tym nie było - musi tak mi piersi urosły przy okazji owego zmywania, że bidny kręgosłup nie udźwignął! (a ten dysk to właśnie w piersiowym odcinku wyskoczył!) muszę się podzielić tą wiedzą z lekarzem. Na pewno się ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
esofik Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 20:04 autentycznie popłakałam się ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
esofik Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 20:06 może NFZ zrefunduje Ci zakup zmywarki (zprzęt rehabilitacyjny) Odpowiedz Link Zgłoś
joanekjoanek Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 20:39 już mam. i teraz cierpię z powodu wypadniętego (ale to od lat) dysku w odcinku lędźwiowym. Od schylania do zmywarki, oczywiście. jak nie spojrzeć, dupa z tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 20:35 No dobra, a może coś na zmniejszenie biustu? Ja mam mojego dość. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 dzieki dlaniu 08.03.09, 23:43 Juz wiem dlaczego mam jedrne piersi mimo tego, ze stanik mam za maly. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 23:48 No to mnie czeka calkowity zanik, bo w domu zaplanowalam 2 zmywarki Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Zła wiadomośc dla posiadających zmywarki 08.03.09, 23:50 I teraz już wszystko jasne.. ps. a mężczyznom co rośnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: to musiał wymyślic jakiś facet :/ 09.03.09, 00:02 nie ufam niemieckim naukowcom a czas przeznaczony na zmywanie reczne garow dzieki zmywarce moge oszczedzic i spozytkowac w yhm, yhm dzialania o wiekszej sile razenia niźli same cycki. www.we-dwoje.pl/seks;to;zdrowie,artykul,1539.html Odpowiedz Link Zgłoś