kid111 13.03.09, 21:37 Zastanawiam się, co kupić Natalce. Robi się coraz cieplej, a nasz kombinezon jest raczej stricte zimowo-mrozowy. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issy25 Re: Zamiast kombinezonu 14.03.09, 10:07 Hubert nawet w zime nie mial kombinezonu Jakoś wole spodnie i kurtke osobno. Moim zdaniem rajstopki i cieple spodnie, do tego kurteczka w zupelności wystarczają. Na szczęście odpadl mi wydatek na zakup wiosennej kurtki, bo na dnie szafy znalazlam świetną kurteczkę ktorą Hubert kiedyś dostaJak to dobrze robić wiosenne porządki Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: Zamiast kombinezonu 15.03.09, 15:29 Ja ubieram Meli w kurtkę i spodnie. I Tobie już też polecam taki zakup bo lada chwila Natalka zacznie chodzić i wtedy kombinezon nie bardzo zdaje egzamin. Poza tym robi się ciepło więc nawet chyba wygodniej tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dora2905 Re: Zamiast kombinezonu 15.03.09, 20:49 Ja jak jest dość ciepło na dworze (niestety póki co bardzo rzadko : () to zakładam grube rajtuzki, sztruksy ocieplane od wewnątrz oraz kurtkę. Przykrywam kocykiem i jest Małemu fajnie cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabazia Re: Zamiast kombinezonu 27.03.09, 17:39 Synek ma 2 lata i nadal go ubieram w kombinezon.Jest mi wygodniej go ubrać.Chyba że idziemy do sklepu,wtedy zakładam kurtke(mam kombinezon 1 częśćiowy Odpowiedz Link Zgłoś