whiteczeremcha 21.03.09, 01:47 Od paru dni odniosłam wrażenie ,iż forum jakby zamarło,no i nie pomyliłam się.Cały klucz znanych forumek(nie piszę stado,bo to określenie pejoratywne)przeniósł się na nowe forum....Nie wiem jak Wy,bo ja wiem ,że wielu forumek będzie mi tu brak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: Migracja e-matek 21.03.09, 02:37 nikt sie nie wyniosl na stale po prostu upajamy sie wolnoscia, nieprzenoszeniem watkow, klnieciem jak szewcy w poniedzialek oraz licznymi napojami wyskokowymi :p Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Migracja e-matek 21.03.09, 06:33 o to to; a tak w ogóle to możesz się dołączyć i też sobie pokląć tudzież w inny sposób upuśić sobie pary Odpowiedz Link Zgłoś
whiteczeremcha Re: Migracja e-matek 21.03.09, 14:08 Dzięki cudko za zaproszenie,wpadnę z pewnością,bo na e-matce trochę nudno się zrobiło...a kiedyś to było forum z ikrą. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Zjawisko stare jak świat :) 21.03.09, 07:20 Najpierw jest forum publiczne, gdzie się ludzi obwąchuje. Potem zawiązują się sympatie, ktore przez czas jakiś trwają na publicznym, by dojrzeć do założenia forum prywatnego Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Zjawisko stare jak świat :) 21.03.09, 08:47 eeee...o jakim forum jest mowa? czego nei wiem a powinnam wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Zjawisko stare jak świat :) 21.03.09, 08:51 ...a i tak większość na emamę zagląda i wraca po chwilowym zachłyśnięciu się możliwością bezkarnego stosowania wulgaryzmów czy innych prywat Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Zjawisko stare jak świat :) 21.03.09, 08:54 ja też chcę kląć zamkniete to forum, dla wybranych czy ke? prosze o namiar jesli to mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Zjawisko stare jak świat :) 21.03.09, 09:00 W mojej sygnaturce jest Można tam kląc i nie wywalają wątków na inne fora. Chociaż moja "torba" na ematce wisi od wczoraj, więc to drugie już nie jest aż taką atrakcją. I dupy juz tez nie kasuje ematka - zresztą zaraz sie okaże Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Re: Zjawisko stare jak świat :) 21.03.09, 09:19 zagladnelam na to forum jakbym miala dezawi haha, u nas drzewiej tez tekesmy na KMW mieli klimaty: witanie sie z flaszkami, zapewnianie ze "na tym forum to bedzie inaczej i lepiej", pisanie o wszystkim i o niczym, ogolna slodycz i dogadzanie sobie i innym , ogolnie prezny rozwoj. A teraz mamy stagnacje by nie powiedziec wymarcie . no ale takie sa losy kazdego chyba forum tego pewnie tez. Poki co enjoy Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Zjawisko stare jak świat :) 21.03.09, 11:25 o nie nie myslmy juz na wstepie ustalily ze to nie bedzie forum wzajemnego lizania dup! ja juz to przezylam na W&W potem jak cos sie komus nie podobalo to nie mozna bylo tej osoby zje... eee zbesztac bo zaraz pojawiala sie frakcja proforumkowa i proatakujaca i robil sie foch i syf na emaglu mozemy sobie nawrzucac Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Zjawisko stare jak świat :) 21.03.09, 12:38 myslmy juz na wstepie ustalily ze to nie bedzie forum wzajemnego lizania dup! he,he..no hurraoptymistka z Ciebie- na tamtym forum może nie, ale zobaczymy na ematce, kto Cię będzie broniłP Poza tym, i pewnie to doskonale wiesz, fora prywatne maja to do siebie, że po pewnym czasie ktos tam od kogoś czegoś będzie potrzebował, ktoś z kimś się będzie chciał umówić i od słowa do słowa, od czyny do czynu więzy się zacisną- a wiadomo, że nawet prywatne forum to TYLKO forum- później zaś pojawiają sie posty, jak to jedna z druga zdemaskowały trzecią, jaka ona nieuczciwa, fałszywa itp- vide post Madziiiiii w wątku o antypatiachP A i tak wszystko kończy się na ematce- tutaj pisze się, że kogoś uważa się za fałszywą, podłą osóbkęppppppppp Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Zjawisko stare jak świat :) 21.03.09, 12:40 Kalipso, akurat akcja zaduzycia zaufania foremek przez edycie miała miejsce na ematce, nie na zamknietym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Zjawisko stare jak świat :) 21.03.09, 12:46 Eee... no to ja nie w temacie- kiedy to było?... kojarzę obydwa nicki z forum, na którym sama kiedyś byłam, ale jakichś wielkich dąsów nie pamiętam z tamtych czasów, a wręcz przeciwnie- więc mnie z lekka przytkało jak przeczytałam tą ostrą wypowiedź M. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Zjawisko stare jak świat :) 21.03.09, 12:47 Jakos tak z rok temu. Nie będe plotkować. No chyba że na priv Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Zjawisko stare jak świat :) 21.03.09, 12:51 Napisz, jak będziesz miała czasp Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Zjawisko stare jak świat :) 21.03.09, 14:33 ale ja wcale nie chce zeby tamto forum bylo zamkniete, jest otwarte i tak ma byc :o a w dupie mam kto kogo demaskuje Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Zjawisko stare jak świat :) 21.03.09, 15:34 a jest obowiązek wypisania się z emamy? ja tam emamtkę uważam za ematkę - praktycznie pierwsze forum w jakim zaczęłam się w ogóle udzielać, do którego że się tak powiem "przywiązałam" Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Migracja e-matek 21.03.09, 09:03 a kto sie wyniosl- bo ja jakos nie odczuwam...... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Migracja e-matek 21.03.09, 14:14 To takie nowe forum że jak na ematce popadniesz to na maglu Cie zjadą ... Fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: Migracja e-matek 21.03.09, 15:05 kropka głupoty gadasz, jeszcze nic takiego tam nie zaistniało tam o tyle fajnie, ze moża sobie dosadnie ulżyć i nikt ci wątku nie przeniesie a poza tym wsio takie samo Odpowiedz Link Zgłoś
maurra Świetne forum 21.03.09, 15:03 Największa karierę jak widzę zrobił wątek przeznaczony na wieszanie psów na Lipcowej, ze ściąganiem jej zdjęć z NK i grupową masturbacją nad za małą pralnią. sobie dziewczynki z prymitywnego podpuszczenia jednej podstarzałej ciotki kalwaryjskiej ulżyły zupełnie nowa jakość forumowa :-p Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Świetne forum 21.03.09, 15:12 strasznie duzo miesa tam Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Świetne forum 21.03.09, 15:13 Maura, czy ciotka kalwaryjska to jakas krewna dziada? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Świetne forum 21.03.09, 15:15 maurra napisała: > Największa karierę jak widzę zrobił wątek przeznaczony na wieszanie psów na Lip > cowej, Był bodajże drugi na forum, więc sie postów nazbierało Widac leżało to babom na watrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
frogger.1 Re: Migracja e-matek 22.03.09, 00:28 he,he dobre zakladaja kolejne fora.a prawda niestety zawsze jest naga i oczywista.co z tego wynika?jakas lepsza rzeczywistosc?mniej postow o tesciowych i zdradzajacych mezach?a wiecej intelektualnych dyskusji?ja sie tylko zastanawiam,co te ematki robia przezcaly dzien,bo mam wrazenie ze tlko n forum siedza Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Migracja e-matek 22.03.09, 17:45 "ja sie tylko > zastanawiam,co te ematki robia przezcaly dzien,bo mam wrazenie ze tlko n forum > siedza" sie nie zastanawiaj- ze mna jest dokladnie tak jak mowisz, siedze tylko na forum Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: Migracja e-matek 22.03.09, 19:08 tak na szybko to odpowiem, ze ostatnio to mi biust zmigrował Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Migracja e-matek 22.03.09, 21:29 mój nie ma szans, mam niedobrany stanik Odpowiedz Link Zgłoś
whiteczeremcha Re: Migracja e-matek 22.03.09, 23:10 mathiola,ależ ma szanse i to duże,w końcu siła grawitacji robi swoje Odpowiedz Link Zgłoś