tazmin 23.03.09, 13:25 blog.blackcelebkids.com.s56915.gridserver.com/wp- content/uploads/2008/05/angelinajolie.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelda71 Re: na rękach 23.03.09, 13:29 tazmin napisała: > Czemu oni noszą takie wielkie dzieci na rękach. Bo taki mają kaprys? Odpowiedz Link Zgłoś
ik_ecc Re: na rękach 23.03.09, 13:29 tazmin napisała: > Czemu oni noszą takie wielkie dzieci na rękach. Ja wymiękam po > minucie noszenia mojego pótoraroczniaka na rękach. a może ze mnie > taki słabeusz Jestes slabeusz. Chyba ze dziecko masz jakies monstrualnie wielkie. Ja nosilam do 2,5 roku - w plecaku, na dluzsze wycieczki po gorach. corka czesc chodzila, czesc trzeba ja bylo niesc. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: na rękach 23.03.09, 13:34 tazmin napisała: > <> żeby było je dobrze widać na zdjęciach Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: na rękach 23.03.09, 13:38 ło Jezu... jak w wózku - źle, na rękach - źle na barana - źle no to jak dobrze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawkk Re: na rękach 23.03.09, 13:50 a ja juz nie rozumiem niektórych mam, najpierw chce dziecko[oj kiedy zajde w ciąże] , a potem o jezu czemu ono tylko płacze,kiedy zacznie mówić a nie piszczeć, jezu ręce mi juz mdleją od noszenia i wiele innych , cholera ja chcialam dzieci to mam i ponosze tego pełne konsekwencje ,nosze karmie bujam przytulam,czytam czasem tez chce troche spokoju ale dziecko to nie robot że sie go poprostu wyłączy jak sie mama zmęczy a nie pomyslałas że poprostu noszą takie DUŻE dzieci z miłości Odpowiedz Link Zgłoś
alesio23 Re: na rękach 23.03.09, 16:11 To takie budujące... powiedz co o tym myślisz np kobietom w depresji poporodowej. a nie pomyslałas że poprostu noszą takie DUŻE dzieci z miłości Głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: na rękach 23.03.09, 16:41 Nie każda,która jest niezadowolona z macierzyństwa ma depresję.O tym tez warto pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: na rękach 23.03.09, 13:59 z drugiej strony : a po co mają nosić? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: na rękach 23.03.09, 14:00 tabakierka2 napisała: > z drugiej strony : a po co mają nosić? Żeby matki w Polsce miały zagadkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: na rękach 23.03.09, 14:03 nooo...chyba, że tak mówisz, że to prowokacja do rozruszania szarych komórek? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: na rękach 23.03.09, 16:39 jak chcą to niech noszą, bardziej szokuje mnie ta butla z której pije takie duże dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: na rękach 23.03.09, 16:47 A mnie szokuje że ciebie to szokuje. Dacie ludziom żyć po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: na rękach 23.03.09, 16:51 Kurcze, znowu jedną literkę połknęłam Ma być dajcie a nie dacie. Odpowiedz Link Zgłoś
tazmin Re: A czemu nie? n/t 23.03.09, 19:55 sylwiawkk napisała: > a nie pomyslałas że poprostu noszą takie DUŻE dzieci z miłości Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: A czemu nie? n/t 23.03.09, 20:03 owszem, woli biegać, ale na boisku czy placu zabaw. Kiedy idzie na zakupy, albo dłuższy spacer - zawsze "bolą nóżki" Poza tym - kurde ! W jakim wieku można nosić dziecko "na barana"? 5- miesięczne ????? Odpowiedz Link Zgłoś
tazmin Re: A czemu nie? n/t 23.03.09, 20:13 Och to ja muszę nad mięśniami popracowac jak mnie jeszcze tyle noszenia czeka . Chociaz jak narazie to od rana do wieczora biega jak oszalaly,ale to pewnie dlatego,że się dopiero co nauczył |A na barana to ja nigdy nie będę nosić boje się, że mi spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Popracuj nad bicepsami i miesniami ramion .-) 23.03.09, 23:43 to sie przyda na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 jezu jaki brzydki ten syn Kate Hudson 23.03.09, 20:04 bo Suri sliczna, tak samo ta mala na S od Angeliny i Brada Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia a na czym maja nosic? 23.03.09, 20:24 tak albo ty slabeusz albo twoje dziecko wyjatkowo ciezkie jakies. a poza tym czlowiek to "tragling" sprawdz sobie w slowniku co to znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
tazmin Re: a na czym maja nosic? 23.03.09, 20:47 moje dziecię 12 kilogramów waży i wolę jednak jak na chodzi lub w wózku się toczy. W domu go sobie lubię ponosić bo zawsze mozna sobie na kanapie przysiąść Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: a na czym maja nosic? 24.03.09, 03:27 tazmin napisała: > moje dziecię 12 kilogramów waży i wolę jednak jak na chodzi lub w > wózku się toczy. W domu go sobie lubię ponosić bo zawsze mozna sobie > na kanapie przysiąść Ojej, a ja myślałam, że jak świadomie się zdecydowałaś na macierzyństwo, to żadne piski, wołanie siusiu i bolące nóżki Ci nie straszne.... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawkk Re: na rękach 24.03.09, 14:27 moja też waży 11-12 kg i uwielbiam ją nosić i przytulać przy okazji, ma 2 latka i jest filigranową malutką istotką może gdybym miała wielką babę z fałdkami i nieporęczną to pewnie też wolałabym aby sama biegała i słudła a po za tym jesli samemu waży sie 50 pare , a dziecko ponad 13 to też by mi kręgosłup wysiadł po 20 minutach a u nas proporcje zachowane odpowiednio ,jestem duża i wysoka wiec mam dużo siły aby ja troche ponosić podczas zakupów,w parku czy domu biega sama chciałaś dziecko to teraz nie narzekaj Odpowiedz Link Zgłoś
zoja.pl Re: na rękach 24.03.09, 14:55 o matko, Ty zawsze tak bredzisz czy tylko teraz? Odpowiedz Link Zgłoś