kali_pso 02.04.09, 18:25 Czy uważacie za "normalne" zachowanie faceta, który po długiej nieobecności, po powrocie, najpierw dzwoni do kobiety, z którą się spotyka, a dopiero później do matki? Czy ta kobieta może czuć się "wyróżniona"? Prawidłowa relacja czy choroba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moninia2000 Re: Jak uważacie? 02.04.09, 18:44 Czy uważacie za "normalne" zachowanie faceta, który po długiej nieobecności, po powrocie, najpierw dzwoni do kobiety, z którą się spotyka, a dopiero później do matki? Dlaczego mialoby byc "nienormalne" Mnie bardziej niepokoilo by moze nawet na odwrot, jesli to juz dorosly facet. Czy ta kobieta może czuć się "wyróżniona"? Moze Prawidłowa relacja czy choroba? Nie rozumiem??? Ze niby choroba, bo najpierw do kobiety dzwoni??? Jaka choroba? Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
xxe-lka Re: Jak uważacie? 02.04.09, 18:26 nigdy nie uważałam żeby kolejność dzwonienia była istotna ale może się nie znamkiepska jestem ze związków Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Jak uważacie? 02.04.09, 18:28 Takie podsłuchane gadki w poczekalni u dentystyp Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Jak uważacie? 02.04.09, 18:27 Pewnie matka nie byłaby zadowolona gdyby wiedziała Nawet by mi do głowy nie przyszło rozważać do kogo zadzwonił jako pierwszej. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Jak uważacie? 02.04.09, 18:30 > Pewnie matka nie byłaby zadowolona gdyby wiedziała he,he... Nooooo, za to ta druga strona była, jak mi się zdaje, mocno wniebowziętap Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Jak uważacie? 02.04.09, 18:39 A rozmowa tak przebiegała: Kobieta:Heniek do mnie zadzwonił ja wrócił z Przasnysza. Matka:Tak,do mnie tez zadzwonił.A do ciebie o której,bo do mnie 13,45 Kobieta:E to do mnie pierwszej,bo o 13,43 Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Jak uważacie? 02.04.09, 18:41 ...i wątek pt. " Jak ja nie cierpię tej baby" - gotowyp Odpowiedz Link Zgłoś
jodi20l Re: Jak uważacie? 02.04.09, 18:30 najpierw powinien zadzwonić do tej z którą mieszka, chyba, ze był to telefon jeden po drugim to wtedy bez znaczenia. Osobiście to jako matce i jako kobiecie by to zwisało do której najpierw Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Jak uważacie? 02.04.09, 18:37 Chorobliwe wydaje mi sie robienie z tego sprawy. Dziwna bylaby matka robiaca aferę, glupia jest kobieta, ktora sie z tego cieszy i robi wielkie halo. Ale stres spowodowany perspektywa borowania wiele usprawiedliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Jak uważacie? 02.04.09, 18:41 ja myślę, że ją czekało leczenie kanałowe Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Jak uważacie? 02.04.09, 18:40 Zależy, w jakim wieku jest dzwoniący. Jak ma ok. 12, to powinien najpierw do matki. Jak 30, to nie spotykałabym się z nim więcej, gdyby dzwonił do matki w pierwszej kolejności, bo to źle rokuje, moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Jak uważacie? 02.04.09, 18:48 kali_pso napisała: > > Czy uważacie za "normalne" zachowanie faceta, który po długiej > nieobecności, po powrocie, najpierw dzwoni do kobiety, z którą się > spotyka, a dopiero później do matki? > Czy ta kobieta może czuć się "wyróżniona"? Wyrozniona nie. To jest NORMA. Uwazam ze to jak najbardziej normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Jak uważacie? 02.04.09, 18:53 no nie będę kłamała że bylabym nieco wzburzona jeżeli coś by się wydarzyło a mój partner pobiegłby najpierw do mamusi z wiadomością, jaka by nie była /dobra czy zła/. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 kalipso 02.04.09, 18:59 Mnie sie zdaje, że Tobie sie ta opowiadajaca pani nalozyla na faceta - w samym zadzwonieniu najpierw do kobiety nic zlego ani dziwnego nie ma (chyba ze matka staruszka samotna chora etc.), za to w jej publicznym rozglaszaniu tego jest jakas gruba szajba. Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: Jak uważacie? 02.04.09, 19:00 kali_pso napisała: > > Czy uważacie za "normalne" zachowanie faceta, który po długiej > nieobecności, po powrocie, najpierw dzwoni do kobiety, z którą się > spotyka, a dopiero później do matki? > Czy ta kobieta może czuć się "wyróżniona"? > > Prawidłowa relacja czy choroba? moim zdaniem prawidłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Jak uważacie? 02.04.09, 19:08 W warstwie teoretycznej wszystko sie zgadza - najpierw powinien zadzwonic do zony, potem do matki i rzeczywiscie jest to wyroznienie zony ponad matke, nadanie jakiejs hierarchii kobietom w zyciu itd. Normalna matka powinna to zrozumiec. Wszystko ok. No ale w warstwie praktycznej, czyli to co przytoczylas z poczekalni, to jakis kanał (tak a propos leczenia kanałowego), ze dziewczyna czerpie zlosliwa satysfakcje z tego faktu. I to juz nie jest normalne. Podusmowujac- normalne, pod warunkiem, ze wszyscy normalni Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Jak uważacie? 02.04.09, 19:28 Normalne. Porównywanie czasu połączeń z mamusią pana jest hm... dziwne, jak dla mnie zbyt poufałe. Odpowiedz Link Zgłoś