aaola 02.04.09, 19:51 hej doczytałam że jesteś pacjentka dr Najmana chciłabym się dopytac o niego czy możesz mnie zagadać na gg? mój nr 4470823 pzdrOla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dora2905 Re: mona-pytanie:) 02.04.09, 20:13 Ooooo, ja też jestem jego pacjentką i on prowadził moją ciążę Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: mona-pytanie:) 03.04.09, 13:33 to spytam jeszcze tu chcę iśc do niego bo mój gin bardzo mnie zawiódł Mam już swoją słodką dwójeczkę i więcej maluszków juz nie chce Potrzebuje lekarza który ustawi mnie na tabletkach (zrobi odpowiednie badania-diagram) Czy u niego to zrobię? i czy lepiej iśc do przychodni czy prywatnie?(jaki jest koszt wizyty?) pzdrOla Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: mona-pytanie:) 03.04.09, 20:47 i jeszcze jedno Tam gdzie przyjmuje prywatnie na Gombrowicza to w bloku?????? Odpowiedz Link Zgłoś
dora2905 Re: mona-pytanie:) 03.04.09, 21:59 Ja do niego chodzę tylko państwowo. A co do tabletek to ja nie stosuję ich, także Najman mnie na żadne nie ustawiał. Więc niestety nie pomogę Ci Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: mona-pytanie:) 04.04.09, 10:01 dora2905 napisała: > Ja do niego chodzę tylko państwowo. A co do tabletek to ja nie > stosuję ich, także Najman mnie na żadne nie ustawiał. Więc niestety > nie pomogę Ci a jaki jest na wizytach na NFZ? sama nie wiem jak mam do niego iść Odpowiedz Link Zgłoś
dora2905 Re: mona-pytanie:) 04.04.09, 23:40 Ja całą ciążę prowadziłam na NFZ i uważam, że był spoko. Co prawda nie kojarzył idealnie mnie ale mniej więcej pamiętał. Ale nie czułam się jakaś gorsza chodząc państwowo. I teraz też jak idę do niego to na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś