nolus 11.04.09, 14:25 jak nazwać taką wadę,kiedy dziecko niby nie ulega wszystkim,nie jest jakieś super nieśmiałe,ale natychmiast ustępuje przed silniejszym od siebie? normalna rzecz czy po prostu podatność na wpływy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ik_ecc Re: ustępowanie przed silniejszym 11.04.09, 14:35 Instynkt samozachowawczy? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: ustępowanie przed silniejszym 11.04.09, 16:08 ale natychmiast ustępuje przed silniejszym od siebie? yyy rozsadek? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: ustępowanie przed silniejszym 11.04.09, 16:13 W.a.d.ę?! Jak nie instynkt samozachowawczy ani rozsądek, to może, nie wiem, realizm? Odpowiedz Link Zgłoś
kra123snal Re: ustępowanie przed silniejszym 11.04.09, 17:39 zdecydowanie rozsądek podyktowany instynktem samozachowawczym Rozumiem, że marzy Ci się walka Dawida z Goliatem A dlaczego miałaby to być podatność na wpływy? Własnego roumu dziecka, czy kogo? Serio pytam, bo nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: ustępowanie przed silniejszym 11.04.09, 17:49 Instynkt samozachowawczy/zdrowy rozsądek Odpowiedz Link Zgłoś
weska3 Re: ustępowanie przed silniejszym 11.04.09, 18:29 nie no, normalnie popłakałam się ze śmiechu do łez. W domu czytałam wszystkim na głos twojego posta. Niezły mieli ubaw. To dziecko ma więcej rozumu niż sama matka. Co ty byś chciała żeby bił się z silniejszymi? Krzywdę ktoś twojemu dziecku robił? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: ustępowanie przed silniejszym 11.04.09, 18:46 weska3 napisała: > popłakałam się ze śmiechu do łez. Yyyy...? Odpowiedz Link Zgłoś
weska3 Re: ustępowanie przed silniejszym 11.04.09, 19:19 pisałam to pod wpływem emocji sorka za błąd Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: ustępowanie przed silniejszym 11.04.09, 19:21 Żaden błąd, wytwór tylko taki świąteczny Dziwny, a ja zwracam uwagę na dziwne ;P Odpowiedz Link Zgłoś