yenna_m 14.04.09, 16:52 On byl przystojny. Bylo elektrycznie. Naprawde magicznie. I nieprzyzwoicie. Do tego zero wyrzutow sumienia. A potem się obudzilam Mąż oczywiscie spał obok Czy to zdrada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: Zdradzilam męża! 14.04.09, 16:53 Kurcze, ja to nawet we śnie nie mogę zdradzić Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Zdradzilam męża! 14.04.09, 16:57 Sama się cenzuruję. Nawet jeśli się na coś zanosi (we śnie) to dopadają mnie wyrzuty sumienia i się wykręcam w ostatniej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Zdradzilam męża! 16.04.09, 11:56 Ja mam to samo, nie jestem w stanie nawet we snie, kontroluje swoje zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Zdradzilam męża! 14.04.09, 16:56 E tam. Żadna zdrada. Nie miałaś na to żadnego wpływu. Bycie zgwałconą to też nie zdrada, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: Zdradzilam męża! 14.04.09, 16:58 łe, taka zdrada to sama przyjemnosc,bo legalna i bez konsekwencji hahahahahhh Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Zdradzilam męża! 14.04.09, 17:04 ups ale jak nie pomyslalam o zabezpieczeniu to nie zajde w ciaze? help (jestem przerazona) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Zdradzilam męża! 14.04.09, 16:59 Pamiętam płomienną dyskusję, w której jakaś kobieta uważała za zdradę sny męża o innych kobietach. Najlepiej zapytaj męża Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Zdradzilam męża! 14.04.09, 17:01 no dobra - masz do niego telefon, czy taki ogólny przystojny ci się śnił? tam zdrada od razu Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Zdradzilam męża! 14.04.09, 17:03 no taki ogolny przystojny beztelefoniczny Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Zdradzilam męża! 14.04.09, 17:20 no to przecież własny osobisty stary ci się śnił, tylko po snoliftingu he he zapraszamy do błyskawicznej oczyszczalni sumień, piąte pranie gratis Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Zdradzilam męża! 14.04.09, 17:21 A mnie się sniło że wchodze do kuchni a tam 2 ludzi, chce ich wyprosic a reka mi przez nich przelatuje. Nie mogłam ze strachu krzyczeć. Z ulga stwierdziłam że mąż jest obok. U ciebie to fantazja była Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: Zdradzilam męża! 15.04.09, 10:28 kurdę, ja po przeczytaniu wczoraj wieczorem tego wątku miałam w nocy sen , jaki? no oczywiście śnił się były po raz enty........(ale co ciekawe nigdy nie jest to sen typowo erotyczny, tylko jakby tu powiedzieć uczuciowy bardziej ). a w snach to mi się zdarzyło zdradzić.niestety Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Zdradzilam męża! 15.04.09, 10:29 yenna_m napisała: > Bylo elektrycznie. Przyjdzie rachunek, to się nie pozbierasz! Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: Zdradzilam męża! 16.04.09, 11:55 Fajnie! Nie mow mezowi, trzymaj w glowie jako swoja mala tajemnice i usmiechaj sie seksownie na jej wspomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Zdradzilam męża! 16.04.09, 16:31 yenna_m napisała: > Czy to zdrada? Nie wiem. Na wszelki wypadek idz sie wyspowiadac. P.S. Mam nadzieje, ze pan nie mial gumki ? Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Zdradzilam męża! 16.04.09, 16:46 Zdrada jak w pysk strzelil. Jeszcze jak by byl brzydki, niedomyty i bezzebny, albo po prostu zwyczajnie nieatrakcyjny. Albo byl odziany jeno w skarpety w kompleciku z sandalami. No, to jeszcze. Ale zeby tak z przystojnym i to do tego magicznie/elektrycznie... Tfu, obrzydlistwo. Idz glowe posypac popiolem, ladacznico jedna ty. Odpowiedz Link Zgłoś