olgusia_tapirek 25.04.09, 13:44 Czy drogie dziewczyny macie może kolczyki w intymnych miejscach? Chodzi mi o łechtaczkę i wargi sromowe. Ja mam i nie żałuje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: Kolczyki... 25.04.09, 13:49 bardzo drogie>>>w łechtaczce z brylantem a w odbycie szmaragd...też nie żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
jklk Re: Kolczyki... 25.04.09, 15:26 Jakiś taki mało subtelny ten Twój żart, beato985 Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: Kolczyki... 25.04.09, 16:17 "Czy drogie dziewczyny macie może kolczyki w intymnych miejscach? Chodzi mi o łechtaczkę i wargi sromowe. Ja mam i nie żałuje" a kto ci je tam umieścił???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless a myslalas moze o kolczyku 25.04.09, 16:23 w kiszcze stolcowej??? podobno niezapomniane przezycia podczas kazdorazowej defekalizacji. sprobuj i daj nam znac dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
diskus Re: Kolczyki... 25.04.09, 18:12 Coś niemiło koleżanki odpowiadają... Ja też mam kolczyk w tzw. "miejscu intymnym". Ah ah, jest piękny i taki podniecający Bardzo mi się podoba i choć mam już go dosyć długo, to nieodmiennie sprawia mi radość. Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: Kolczyki... 25.04.09, 21:25 super! gratulacje! jakaś ty fantastyczna Odpowiedz Link Zgłoś
deyani Re: Kolczyki... 25.04.09, 21:28 Ja się trochę boję bólu przy przekłuwaniu takich wrażliwych miejsc, ale że chce być trendi, dżezi i seksi, czasem se klipsy na wargi przypinam. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Kolczyki... 25.04.09, 22:44 Kolczyków nie mam ale za to posiadam na wargach sromowych wytatuowane krasnoludki, a wokół odbytu promienie słoneczne. Świadomość ich posiadania przysparza mi na co dzień wiele radości. A gdy pojawia się jakiś problem lub smutek mnie ogarnie, to wystarczy, że przypomnę sobie co ja taaaam mam i od razu mi się humorek poprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: 26.04.09, 09:36 Szczerze zazdroszcze szczególnie tych promieni słonecznych.To musi być faktycznie coś optymistycznego podczas np. jesiennej szarugi Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: 26.04.09, 09:57 babsee napisała: To musi być faktycznie coś > optymistycznego podczas np. jesiennej szarugi Mój terapeuta mnie namawia na taki tatuaż -mówi, że to zdrowsze od solarium. Jak myślisz, ma racje? Odpowiedz Link Zgłoś