sylwiutta 23.06.09, 15:57 Hej co robicie, jaki prezent przygotowujecie w imieniu dziecka dla ojca. Moj synek ma dopier rok i 7 miesięcy, a chciałabym cos zrobić milego mojemu mezowi)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanna.i Re: DZIEŃ TATY 23.06.09, 16:08 Mój synek wybrał dla swojego taty kąpielówki w sklepie sportowym Wcześniej tata coś napomknął,że stare mu się przedarły.Zapakował "pięknie" w papier i czeka, aż tata przyjdzie do niego. Fajne te brzdące Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: DZIEŃ TATY 23.06.09, 16:33 Ja wydrukowałam laurkę Młody odciśnie na niej swoją rączkę. Alko "własnoręcznie" narysuje serduszko albo cośtam. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: DZIEŃ TATY 23.06.09, 16:35 a mój da to soje zdjecie fotoforum.gazeta.pl/3,0,1859100,2,2.html oprawione w ramkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzensa5 Re: DZIEŃ TATY 23.06.09, 16:51 nasz synus ma dwa tygodnie wiec kupilam wczoraj koszulke z napisem najwspanialszy tata na swiecie..zapakowalam i polozylam z samego ranka w lozeczku kolo Antka..drobiazg ale ile usmiechu i radosci sprawil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
takatoszymura Re: DZIEŃ TATY 23.06.09, 17:04 Mój synek (4 lata) narysował laurkę, wspólnie z córeczką (2latka)nazbierali wielki bukiet kwiatów i wybrali w sklepie czekoladki. Odpowiedz Link Zgłoś