napoleonka_k 07.07.09, 13:42 Ja od jutra zaczynam.Spodobało wam się od razu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlotarybka_1 Re: Chodzicie na siłownię? 07.07.09, 13:46 kiedyś chodziłam, ale szczerze mówiąc zmuszałam się do tego. Nie podobało mi się ani na początku, ani później. Dlatego teraz został basen i sauna, czasem rower. Tyle, że ta siłownia naprawdę dużo dawała (lepsza kondycja, mięśnie itp). Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: Chodzicie na siłownię? 07.07.09, 14:16 Co to znaczy czy spodobało się od razu? Jeśli chodzi o pierwszy trening to nie, a raczej po nim bo miałam straszne zakwasy. Ale jeśli rozpatrywać lepszą kondycje, a potem figurę i to że ja lubię cwiczyć to bardzo mi się spodobało i podoba już od kilku lat. Ważne żebyś trafiła na dobrego trenera, który powie Ci co i jak i ustawi dobry program ćwiczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Chodzicie na siłownię? 07.07.09, 16:11 ja chodze do klubu ale na silowie nie zagladam, nie lubie dzwigac. wybieram zajecia na ktorych moge poskakac do rytmu i ktore maja w sobie choc namiastke tanca. chodze tez na zajecia typu brzuch- uda -poladki. wracam zawsze umeczona i obolala ale pelna energii. jestem bardzo zadowolona i chcialabym wiecej, ruch uzaleznia i wprawia w szczeliwy nastroj. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: Chodzicie na siłownię? 07.07.09, 22:42 Kiedys w LO nasz wychowawca był nauczycielem wych-fiz. Wszkole mieliśmy atlas i czasami na wolnej godzinie cwiczyliśmy. Spodobało mi się to no i właściwie zaraz zapisałam sie na siłownie. Mój mąż jeszcze w kawalerce miał kilka sprzętów do cwiczen atlas, rowerek i ciężarki. W momencie wstawienia tego do piwnicy i zrobienia tam sobie siłowni postanowiłam się wypisac, no bo i po co jak mam w domu! Tyle tylko, że na siłownie chodziłam 4 razy w tyg. po 2-3h a w domu cwiczyłam po 1h na miesiąc Teraz troszkę od zimy się zmobilizowałam bo wczesniej tylko basen. Spodoba Ci się- głowa do góry. No może poza tym, że nst dnia wszystko bedzie Cię bolało Ale da się wytrzymac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: kosmitka 07.07.09, 23:07 Kochana, ja chodziłam i na dłużej. 1-1,5 h ćwiczeń z trenerem, później zawsze aeroby, bieżnia etc. No i sauna-bywało po 3 h, przy czym tu to już było więcej chichów-śmichów z instruktorami Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Chodzicie na siłownię? 07.07.09, 23:05 Nie, ale właśnie się przymierzam do wykupienia karnetu, tylko boję się, że mięśnie jeszcze bardziej mi urosną. Pochodzę minimum miesiąc i sama zobaczę, czy mi się spodoba, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bebik.pl Re: Chodzicie na siłownię? 08.07.09, 16:28 Chodzę od 2 miesięcy. To wciąga!!!Spodobało mi się od samego początku, choć po pierwszych razach miałam zakwasy. A efekt ćwiczeń jest naprawdę zadowalający! Odpowiedz Link Zgłoś