asienka28035 30.07.09, 12:56 witam emamy! kupiłam dzisiaj sałate i niewiem co mogę do niej dodać. zastanawiałam się na pomidorem pokrojonym w ćwiarki i ogórkiem do tego sos paprykowo-ziołowy? a może jeszcze kukurydze? pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: co do sałaty karbowanej? 30.07.09, 12:57 cebulkę pokrojoną w kosteczkę + sos z cytryny (pomieszany z odrobiną wody, cukru, soli i pieprzu) np. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: co do sałaty karbowanej? 30.07.09, 13:04 Może byc też tak jak piszesz pomidor, ogórek- co kto woli. Ja osobiście najbardziej lubię sałatę ze szypiorkiem- całosc polewam dorobioną śmietaną (śmietana, sól, pieprz, odrobina cukru i kropla octu). Może byc takze ser kostkowy, oliwki, rzodkiewka. Kukurydzę raczej dodaję do kapusty pekinki, z sałatą nie robiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ariosso1 Re: co do sałaty karbowanej? 30.07.09, 13:10 taka sałatę uzywam tylko do dekoracji ale jako dodatek do obiadu,to można ja potargac dodac śmietane z cukrem i pieprzem-. Odpowiedz Link Zgłoś