muszynka_2 01.08.09, 16:38 Moje dziecko je uwielbia i problem w tym że nie nadążam z kupowaniem. Może znacie jakiś przepis na podrobienie ich? próbowałam z płynem do naczyń, ale to nie to. Co jeszcze mogę wlać zamiast. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kannama Re: bańki mydlane 01.08.09, 16:45 Do wody dodajesz ludwika i GLICERYNY(do kupienia za grosze w aptece). Mniej wiecej połowe mniej licetyny niz ludwika. Bańki są super trwałe. Jesli będą za "ciężkie" zmniejsc ilość gliceryny. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: bańki mydlane 01.08.09, 16:51 Tez ostatnio zastanawialam sie z czego zrobic takie fajne banki jak z oryginalnego plynu, bo zadne domowe sposoby nie wychodza tak fajnie. Gliceryna mowisz? Sprobujemy Odpowiedz Link Zgłoś
muszynka_2 Re: bańki mydlane 01.08.09, 16:58 kannama działasz ekspresowo. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
kannama Re: bańki mydlane 01.08.09, 17:11 Ja małemu robiłam to nawet jak spadły na podłoge czy kanapę to trway. Tzn. dopóki ich nie zepsuł Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: bańki mydlane 01.08.09, 17:35 może ta stonka Ci w tym pomoże program.aupair.fm.interia.pl/gdy_talent.htm Odpowiedz Link Zgłoś