cinus1974 07.08.09, 20:11 co sadzicie o doczepianych czyli tzw.sztucznych wlosach u kobiet? jest to teraz bardzo popularne,jednak roznie odbierane przez ludzi,chcialem poznac wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: doczepiane wlosy 07.08.09, 20:21 Nie podoba mi się - mam swoich tyle, że czyjeś mi niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: doczepiane wlosy 07.08.09, 20:26 Zależy. Ostatnio byłam na ślubie gdzie panna młoda miała mnóstwo doczepionych ZIÓŁTYCH włosów, a do tego LUZIOWĄ KOKLADKĘ do sukni (swoją drogą równie strasznej - byłam w szoku, że takie jeszcze szyją...dodam, że miała do tego świconce prawie do ramion rękawiczki, no i ten welon...a pomijam fakt, że obrączki mieli tak jak wszystkie sprzedawczynie w sklepach SPOŁEM wiecie maksymalnie żółte, grube i półokrągłe no nieważne) no i ona wyglądała w tych włosach upiornie. Moja koleżanka na studiach miała przedłużane, z długości za uszami do długości do pasa -wyglądała ślicznie, włosy trochę pachniały nierelanością, ale i tak wszysctkich facetów rozczulały Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: doczepiane wlosy 07.08.09, 20:31 Taki push-up dla włosów? O ile ktoś nie przesadza, jak to się dzieje z operacjami plastycznymi czy solarium, nie wywołuje negatywnych emocji. Jest możliwość- czemu nie korzystać, jak się ma miernej jakości pióra? W każdym bądź razie, nie ja sie będę później tłumaczyć w sypialni z nagłej kuracji odchudzającej jaką przeszła moja fryzura czy biust Odpowiedz Link Zgłoś
diskus Re: doczepiane wlosy 07.08.09, 22:25 Ja mam rzadkie włosy i brdzo mi wypadają. Walczę z tym, jak mogę, ale niestety niewiele to daje. Więc jedna z opcji, którą rozważam, to sprawienie sobie sztucznych włosów - jako uzupełnienia własnych, albo zamiast własnych. Ale wiem, że reakcje mogą być różne. Nie wiem, czy da się zrobić to tak, żeby nie było widać? Na razie nie zdecydowałam się, a jeśli się kiedyś zdecyduję, to będzie to wyraz mojej skrajnej desperacji. Kurcze, chyba nawet sztuczne zęby budzą mniej emocji niż sztuczne włosy. Nie mówiąc już o sztucznych paznokciach > W każdym bądź razie, nie ja sie będę później tłumaczyć w sypialni > z nagłej kuracji odchudzającej jaką przeszła moja fryzura czy > biust To nie jest tak - większości uzuenień się nie ściąga na noc. Ja w każdym razie myślę o takich, które się nosi też w nocy, na basenie itp. CHoć oczywiście mój mąż jest w pełni świadomy tego, co się moimi własnymi włosami dzieje i akurat jego się nie wstydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 sciagac na basen do spania? 08.08.09, 08:33 pierwsze slysze. jak juz doczepia to juz sa. wlosy takie trzeba jednak obcina co kilka miesiecy. wiem, ze wiele dziewczyn, króre maja kiepskie wlosy obieraja taka obcje. dla mnie sztuczne wlosy to najwieksze paskudztwo jakie moze byc. nawet w przypadku tych najlepiej i najstaranniej zrobionych widac, ze sa doczepiane. czesto widac miejsca, w ktorych zostaly sklejone. mnie osobiscie to brzydzi. gdybym miala malo wlosow, wybralabym krociutka fryzurke, ktora moim zdaniem duzo lepiej wyglada niz sztuczne wlosy... Odpowiedz Link Zgłoś
cinus1974 Re: doczepiane wlosy 07.08.09, 22:29 a na ulicach widzicie to wiecie,ze o ta pani ma doczepione wlosy? Odpowiedz Link Zgłoś
diskus Re: doczepiane wlosy 07.08.09, 22:38 Powiem szczerze, że nie. Czasem widzę, ze ktoś ma perukę, zazwyczaj są to starsze panie. Ale uzupełnień nie udało mi się zauważyć. Może nie wiem dokładnie, na co patrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
cinus1974 Re: doczepiane wlosy 07.08.09, 22:43 no ogolnie tego nie widac.dlaczego wogole o to pytam.moja zona doczepia wlosy juz kilka lat podobno to sa syntetyki tak sie to nazywa zawsze byl jasny blond i bylo ok,nikt tego nie widzial,a dzisiaj przyszla do domu a tu do blondu jakis roz fiolet czern niebieski i roz mi sie to nie podoba i teraz to juz nici z jej tajemnicy kazdy sie zorientuje,ze to sztuczne. nic nie mowie w domu tylko ,ze super,ale tak dumam i postanowilem zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: doczepiane wlosy 07.08.09, 22:49 Przeszkadza Ci, ze ludzie sie zorientuja, ze to sztuczne wlosy czy kolor tych wlosow? Odpowiedz Link Zgłoś
cinus1974 Re: doczepiane wlosy 07.08.09, 22:57 tego,ze sztuczne nie da sie ukryc na ulicy tego nie zobaczysz ale tak to mozna sie zorientowac swica sie jak u lalki chodzi glownie o kolor jak ara wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka22wawa Re: doczepiane wlosy 07.08.09, 23:01 ja przedluza regularnie od 3 lat nie dlatego ze mam brzydkie swoje ale dlatego ze nigdy nie udaloby mi sie zapuscic tak dlugich. przedluzam tylko naturalnymi wlosami zawsze w moim naturalnym odcieniu blondu i nikt nie domysla sie ze sa doczepaiane dopoki nie powiem a mowie rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: doczepiane wlosy 07.08.09, 23:09 Jak sie zapuszcza to sie nie scina wlosow. No chyba, ze Ci nie rosna Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: doczepiane wlosy 08.08.09, 08:40 nutka, uwierz mi, moje cienkie pióra rosną do określonej długości a raczej półdługości i koniec. dalej nie rosną, tak są cienkie. nie każda może mieć długie włosy. ja nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 u mnie jest podobnie 08.08.09, 08:43 alenie sa az tak cienkie. moje rosna az za ramiona a potem jest katastrofa... nigdy bym jednak nie dokleila sobie sztucznych.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: doczepiane wlosy 08.08.09, 12:01 Oj to faktycznie nieciekawie. Napisalam tak bo pokutuje twierdzenie, ze trzeba czesto podcinac co jest wg mnie bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: doczepiane wlosy 08.08.09, 12:15 polecam wątek: forum.gazeta.pl/forum/w,567,98774741,98774741,Prawda_o_doczepainych_wlosach_.html Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: doczepiane wlosy 07.08.09, 23:10 To powiedz jej, ze Ci sie to nie podoba. Ona zrobi co bedzie chciala i tyle. A Ty nie musisz utwierdzac jej w kazdym wyborze Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 ja zauwazam 08.08.09, 08:37 czesto lapie sie na tym, ze gdy widze dziewcze w dlugich wlosach, patrze czy to naturalne. wierzcie mi, to da sie zauwazyc... takie naturalne zupelnie inaczej sie ukladaja, one okalaja twarz, wija sie po plecach. te sztuczne, nawet najpiekniej ulozone, wisza jak lodygi. na ogol takie wlosy nie maja jednej dlugosci bo na ogol czesc tych krotkich, prawdziwyh wystaje gdzies tam... Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: ja zauwazam 08.08.09, 08:57 Widac, oczywiście że widac. A najbardziej widać jak ktoś ma właśnie nie za gęste, cieniutkie włosy - dobry frzyjer odradzi takiej osobie ten sposób poprawy fryzury. Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: doczepiane wlosy 08.08.09, 09:02 Ja osobiście chciałabym znać opinię męża na temat moje nowej fryzury i jego przemyślenia. Aczkolwiek Ty zdane też możesz zmienić bo na razie to taki ciężki szok... Delikatnie bym zasugerowąła jednak, że wcześniejsza fryzura bardzej mi się podobała. Nie to, że ona brzydko w tej teraz wygląda co to to nie, ale, że wcześniej to tak ślicznie, eterycznie bla, bla, bla. Jeżeli chcesz, żeby oczywiście wróciła do poprzedniej. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: doczepiane wlosy 08.08.09, 09:35 widzialam kilka razy naczesciej u tzw dresiar i nie wygladalo to ladnie Odpowiedz Link Zgłoś