monlem 08.08.09, 17:53 Witam . Lubię perfumy COCO CHANEL MADEMOISELLE . Czy znacie jakieś tańsze perfumy o podobnym zapachu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: perfumy 08.08.09, 18:07 monlem napisała: > Witam . > Lubię perfumy COCO CHANEL MADEMOISELLE . > Czy znacie jakieś tańsze perfumy o podobnym zapachu ? Tak znamy Na rynku kupisz COCO CHENEL MADEMOISELLE Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: perfumy 23.12.13, 08:26 Weź nie żartuj, żeby Chanel się reklamowało używając do tego niepełnosprytnych językowo, którzy stawiają spację przed znakiem przestankowym. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: perfumy 22.12.13, 21:23 Dużo osób kupuje w Lidlu Madame Glamour, czy jakoś tak. Wachalam i naprawdę dobrze pachnie, można się skusić. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: perfumy 22.12.13, 21:28 >>Czy znacie jakieś tańsze perfumy o podobnym zapachu ? "Być może" Odpowiedz Link Zgłoś
aciok2 Re: perfumy 03.01.14, 16:22 Ja mam do odsprzedania Coco Chanel Mdsl na odlewki np. po 10ml - dobra cena. aciok2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: perfumy 03.01.14, 16:47 Mój znajomy sprzedaje angielskie testery, w tym również CCM. Część ludzi którzy od niego kupowali twierdziło że to oryginały, część że podróby, ja nie mam zdania bo koleś nie miał testerów perfum których używam. Może poszukaj w swoim otoczeniu kogoś kto handluje takimi. Odpowiedz Link Zgłoś