nieznajoma.pl 04.09.09, 20:40 jak sie resetujecie.??..ja klade dzieci spac i pije przed kompem az film mi sie urwie!!! i wtedy jestem odstersowana!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_motocyklistka Re: Reset!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.09.09, 20:47 A rano klin klinem? Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma.pl niee 04.09.09, 20:53 jutro to nawet na slowo PIWO WYMIOTUJE mam jakis czas spokoj od alkoholu...ale dobrze mi robi od czasu do czasu tzw.RESET!! ZDROWKA DZIOLCHY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamabarta2 Re: niee 04.09.09, 21:29 Nurofen rano, baardzo treściwe śniadanie rano i red bull w ciągu dnia, a nawet dwa ) Odpowiedz Link Zgłoś
bogoosia Re: Reset!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.09.09, 21:34 każdy ma swoje sposoby, a tak z ciekawości - ile lat mają Twoje dzieciaki? ktoś wtedy jest oprócz Ciebie i nich w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Reset!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.09.09, 21:38 Witam, Ja też piję na reset. Ale nie do urwania filmu, bo mam dużą tolerancję alkoholową. Mówiąc w skócie, żaden ze mnie kiper;-D Pzdr. Inguszetia Odpowiedz Link Zgłoś
bogoosia Re: Reset!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.09.09, 21:42 i ja tak robiłam kiedyś i czasem, czasem i do urwania filmu... ale od kiedy mam dzieciaki małe, to dopiero by mnie stresowałao to, co mogłoby się stać podczas mojego resetu dlatego z ciekawości o wiek dziecek pytałam... Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Reset!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.09, 08:12 Latem idę popływac w jeziorze a przez cały rok resetuje mnie długi spacer po lesie. Niestety, obie te metody (podobnie jak Twoja) wymagają kogoś kto zajmie się dziećmi. No, ale przy dzieciach to chyba zresetować sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
xxe-lka Re: Reset!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.09, 08:54 jak się chce odmóżdżyć to jakiś program tv bądź serial nienajzwyższych lotów albo buszowanie po sklepach internetowych z ciuchami, bielizną - ładnie wtedy tracę kontakt z rzeczywistością Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Reset!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.09, 09:53 Gram w coś fajnego na kompie. Ale ja w zasadzie niepijąca jestem, nigdy w życiu nie byłam pijana. I na pewno nie wyobrażam sobie picia alkoholu jak jestem jedyną opiekunką dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma.pl Re: Reset!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.09, 12:02 jak sie resetuje to dzieci sa pod opieka(nie pije przy dzieciach)...no faktycznie dzisaj bez procha rano bylo by zle i bez barszczyku...ale warto sie zresetowac dzisaj mam czysty umysl i sto pomyslow na godzine pozdro dla resetownikow Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Reset!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.09, 13:40 a to zalezy. wczoraj np wlasnie tak bylo, ze polozylismy malego spac, wypilismy sobie i faktycznie film mi sie urwal, co rzadko mi sie zdarza. obudzilam sie dopiero o 2 w nocy i nie spalam juz praktycznie do rana Odpowiedz Link Zgłoś