mirelka07 Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 10.09.09, 23:18 1)robi kanapki do pracy? Nie pracuje, robi sobie sam. > 2)pierze i prasuje jej rzeczy Pierze pralka do ktorej pranie wkladam ja, ale ja tak wole bo maz zawsze pomiesza biale z ciemnymi. Kiedys kazde prasowalo swoje rzeczy ale teraz maz stwierdzil, ze z racji tego, ze obecnie nie pracuje zawodowo wszystko mam prasowac ja. > 3)dba w czasie choroby Zrobil mi herbate gdy bylam chora, po trzykrotnym przypomnieniu. > 4)robi gorącą kąpiel lub kolację ze świecami A gdzie tam > 5)dzieli się obowiązkami domowymi i opieką nad dzieckiem w równym > stopniu Kiedys sie dzielil w miare rowno ale teraz z racji tego, ze nie pracuje zawodowo, wszystkim zajmuje sie sama > 6)jest lojalny, nie ma romansów? Nie wiem nic o romansach ale mial sex chat i ma przyjaciolki. Chyba nie jestesmy zbyt udanym malzenstwem > A może któraś ma to wszystko naraz? Bo po lekturze forum, to widzę, > że wszędzie nieciekawie jest. Więc pasowałoby przywrócić wiarę w > udane małżeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 10.09.09, 23:34 Ja mam udane, choc nie do konca patrzac przez pryzmat wszystkich wymienionych priorytetow, bo polowa z nich nie dotyczy. Ale jest git. No chyba, ze o czyms nie wiem. Ale wszystkiego nikt nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
racetam Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 10.09.09, 23:52 >A może któraś ma to wszystko naraz? Bo po lekturze forum, to widzę, >że wszędzie nieciekawie jest. Więc pasowałoby przywrócić wiarę w >udane małżeństwo. Zatem udane małżeństwo może być tylko wtedy gdy powyżej wspomniane punkty są zrealizowane? Kobietom to już nawet nie w głowach ani nie w ...ach sie poprzewracało. sam już nie wiem w czym. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O przeprszam 11.09.09, 12:25 racetam napisał: Kobietom to już nawet nie w głowach ani nie w ...ach sie > poprzewracało. sam już nie wiem w czym. Nie kobietom. Malopolll to facet. Ponoć. Odpowiedz Link Zgłoś
rekin2008 A ona za to - daje mu. To ma nazwę na pro.... 11.09.09, 07:49 Zdumiewająca liczba kobiet traktuje cipkę jak towar. On ma za to prać,, drapać i zapinać stanik. Głupia baba jednak pisze się razem? Odpowiedz Link Zgłoś
toffix Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 11.09.09, 10:09 Ja prawie tak mam - nie robi kanapek bo rano on się zajmuje dzieckiem, ja kuchnią, ale kiedyś, jak dziecka nie było to się zdarzało - jak wypadło. No i nie jest mężem, ale to tylko kwestia formalna. Odpowiedz Link Zgłoś
ruta.dl pewnie ze jest 11.09.09, 11:09 moze nie jest chodzacym idealem, ale: 3)dba w czasie choroby 4)robi gorącą kąpiel lub kolację ze świecami 5)dzieli się obowiązkami i opieką nad dzieckiem 6)jest lojalny, nie ma romansów? poza tym jeszcze potrafi zrobic zakupy, kupuje mi piekna bielizne i ponczochy, drapie po plecach i jak sie postara to zapewnia mi 4-5 orgazmow w czasie jednego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 11.09.09, 12:18 a mój mąż poprostu o mnie dba a ja dbam o niego i tak jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_alicja Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 11.09.09, 12:45 może nie całkiem na temat, ale bardzo mnie zainteresowało, że zdecydowana większość z Was jest tak pewna wierności małżonków. ja tez kiedyś byłam - bardzo, bardzo! - i dałabym se rękę uciąć i pół nogi za to. no i teraz byłabym kaleką... Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 11.09.09, 14:34 To chyba podobny efekt do tego, w którym wszyscy mężczyźni są pewni ojcostwa swoich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
bajum Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 11.09.09, 15:30 taaaaaaaaaa...dokladnie to samo mialam ochote napisac... skoro tylu wiernych mezow macie mile Panie to gdzie sa normalni faceci-niekochani, zaniedbywani, niedopieszczeni, spragnieni przygody i tego "czegos" ;_)!...tej "chwileczki zapomnienia" ktora nadaje smaczek zyciu i ubarwia ich szary malzenski zywot ? Odpowiedz Link Zgłoś
zrombana Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 11.09.09, 20:36 tacy faceci nie istnieją, przynajmniej o istnieniu takich nic mi nie wiadomo niestety Odpowiedz Link Zgłoś
kvitebjorn Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 12.09.09, 07:58 No to nie moja wina, ze jestescie mile panie takie sfrustrowane. ) Jest duzo wartosciowych panow na swiecie, nie sadze, ze moj jest wyjatkiem. Polecam dobrze szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
nikia00 Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 11.09.09, 22:01 Mój nie jest aż taki ''nadgorliwy'' ale jest cudowny i strasznie go kocham i doceniam za to jaki jest, jeszcze bardziej właśnie po przeczytaniu co niektórych postów, m.in. o tym jak mąż gwałci albo biję żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
drakas_a Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 12.09.09, 00:59 Hej Mój mąż: > 3)dba w czasie choroby > 4)robi gorącą kąpiel lub kolację > 5)dzieli się obowiązkami domowymi i opieką nad dzieckiem w równym > stopniu > 6)jest lojalny, nie ma romansów? Ale to jest ciężko "wypracowane" , sama też bardzo o niego dbam Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze_olsztyn FemiNAZI stop! 12.09.09, 03:01 A dlaczego facet ma prasować kobiecie jej rzeczy?! i robić pranie?! Normalne, że robi to kobieta. Ba, moja z takiego podziału ról jest bardzo zadowolona. FemiNAZIstkom stop! Odpowiedz Link Zgłoś
jenis3 Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 12.09.09, 06:32 1 Robie jej kanapki 2 Piore, z prasowaniem gorzej 3 Dbam 4 kapiel czesto, kolacje rzadziej 5 w równym nie, ja chyba wiecej 6 jak narazie nie mam romansów Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_marta Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 12.09.09, 09:50 1. nie 2. nie 3. nie 4. nie 5. nie 6. nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
ldmochowski Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 12.09.09, 21:33 JESTEM, JESTEM! 1)robi kanapki do pracy? - robie. 2)pierze i prasuje jej rzeczy - prasuje bo ona nie lubi. 3)dba w czasie choroby - własnie jest chora, ugotowałem jej dziś rosołek, bo prosiła. 4)robi gorącą kąpiel lub kolację ze świecami - kapiel-nie, mamy prysznic, kolacja czasem (choć dawno, chyba już pora) 5)dzieli się obowiązkami domowymi i opieką nad dzieckiem w równym stopniu - dzieci nie mamy, resztą dzielimy się. 6)jest lojalny, nie ma romansów? - lojalność to PODSTAWA! Romanse- nie! Marcin. Odpowiedz Link Zgłoś
sevennationarmy tak 13.09.09, 14:13 Mój robi te rzeczy, chociaż czasami po prostu o nich nie pamięta (bo np. nie przeszkadzają mu brudne naczynia w zlewie) i muszę pomęczyć. Ale w końcu zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
bumbula Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 13.09.09, 20:45 Pytanie cechuje skrajny optymizm. Na skraju, bez obrazy, nieznajomości życia i jego realiów Odpowiedz Link Zgłoś
wredny-typek Czy panie te ankiete traktuja powaznie? 14.09.09, 08:31 Czy panie te ankiete traktuja powaznie? Kanapki do pracy? Prasowanie? Takie stworzenie nazywa sie sluzacy. Rozumiem ze dla wspolczesnych mlodych kobiet jest to ideal mezczyzny? Gratuluje wt Odpowiedz Link Zgłoś
ma1or Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 14.09.09, 15:53 Czesc jesli masz czas zaglosuj nic Cie to nie kosztuje i mozesz wygrac i przy okazji mi pomozesz. oto link;] http://www.galeria- wisla.pl/site/16-25_foto.php?img=38 Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_25 Re: Czy jest na tym forum jakaś kobieta, której m 15.09.09, 23:06 Ja miałam takiego. Ale rozwiodłam się z nim, bo oprócz tych bezdyskusyjnych zalet miał jedną wadę - zamiast uczciwej pracy wolał okradać ludzi (również mnie). Odpowiedz Link Zgłoś