Dodaj do ulubionych

co jest grane?!!

22.04.07, 10:10
dlaczego niby na forum dla ojców moderatorem niby jest znów jakaś mamusia?!
Czy nikt tu nie ma... Same pantofelki korzystają z forum czy jak?
Obserwuj wątek
    • arienne07 Re: co jest grane?!! 22.04.07, 11:05
      Nie radzę obrażać moderatorki- tu ją wszyscy lubią i szanują. I uwierz mi, jaja
      to ona ma!!!!smile)) Może się kiedyś przekonasz, czego ci życzębig_grin
    • zona_mi Re: co jest grane?!! 22.04.07, 11:45
      Witaj, Adellante1, miło mi poznać kolejnego eojca smile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=568&w=50553329&a=51349794

• egon26 Re: co jest grane?!! 22.04.07, 15:19
      Zgłoś swoją kandydaturę, zbierz podpisy, zrób petycje. Spróbuj zostać
      moderatorem sam - jeśli ktoś cię poprze, w co wątpię. Tak jest dobrze jak teraz.
      Poza tym odrobina kultury, jeśli nie jesteś stałym bywalcem to nie za bardzo
      masz prawo wypowiadania się na temat tego forum i moderatora. Kobiety nie gryzą-
      uwierz mi, chyba że je o to poprosisz wink

zona_mi - w sumie miło cię przywitali wink Nie licząc kckk - ale on zawsze się
      dowal ;P Tak sobie patrze że ja już wtedy byłem na forum - czemu cię nie
      przywitałem?! nie mam pojęcia. Witam Cię wiec teraz bardzo serdecznie i mam
      przeczucie że będzie nam miło w twoim towarzystwie wink
      • zona_mi Witaj, Egon! 22.04.07, 16:00
        Bardzo mi miło czytając Twoje powitanie - po prostu przemiło i przepowitaniowo
        mi się zrobiło smile))

No w sumie miło mnie powitali, rzeczywiście. Kckk też - przecież się nie
        dowalał, tylko wykazywał swoim charakterystycznym poczuciem humoru, już się go
        nie czepiaj, bo fajny eojciec z niego smile
        A ja nadal czekam na podsumowanie karola.01 - co prawda nie udziela się tu, ale
        z pewnością mnie kiedyś wypunktuje ;P
        • egon26 Re: Witaj, Egon! 22.04.07, 20:01
          Może to dzięki karolowi jesteś taka miła i fajan dla nas - boisz się
          podsumowania wink
          A co do kckk to jego humor bywa czasem ciężki do zniesienia i chce by czasem
          poczuł się podobnie jak jego ofiary ;D
          • pyzka34 No coz... 22.04.07, 21:50
            ...a ja uwazam, za kckk to fajny gosc !!!
          • kckk Re: Witaj, Egon! 22.04.07, 22:25
            Widzisz, Dziewczyny mnie lubią. A Ty się lepiej dowiedz czy Twój syn wymawia "r".
            Niedługo wybory Supertaty. smile Nie chcesz chyba dać plamy i zjeść obiadu na
            kolację. ;DDD
            • egon26 Re: Witaj, Egon! 23.04.07, 00:01
              Jaki syn?!?!, jakie supertata?!?!, jakie 'r'?!?! - przecież ja ponoć i tak nie
              istnieje ;DDDDDDD
      • adellante1 Re: co jest grane?!! 04.05.07, 20:58
        egon26 napisał:

> jeśli nie jesteś stałym bywalcem to nie za bardzo
        > masz prawo wypowiadania się na temat tego forum i moderatora.
        To ze nie odpisuje na większość nudnych postów nie znaczy ze nie bywam. Ilość
        wypisanych bzdur nikomu z zalogowanych uzytkowników nie daje mniejszych czy
        wiekszych praw.
        Zawsze mnie smieszą wypowiedzi tzw "stałych bywalców " którzy uzurpują sobie
        jakieś prawa. Jesli bedę codziennie jeździł autobusem tej samej linii to
        rozumiem ze po roku będe miał do niego wieksze prawa niż przypadkowy
        użytkownik??? Bo do tak idiotycznych konkluzji prowadzi Twoja logika...
        • egon26 Re: co jest grane?!! 04.05.07, 23:43
          Ten wątek jest twoim pierwszym w tym roku, wtedy to sprawdziłem. Teraz
          wytłumaczę ci błąd który popełniła twoja logika w przykładzie z autobusem. Forum
          tworzą wypowiedzi i uczestnicy którzy się na nim wypowiadają, autobus nie tworzą
          podróżni. Ale na autobus też można by to przenieść, myślisz że kto ma większe
          prawo wypowiadania się na temat kierowcy który prowadzi ten autobus, ty który
          jeździsz z nim od roku czy ktoś kto przejechał z nim godzinę ?! Chyba że jesteś
          jednym z tych osłów którzy mimo że nie są w temacie i tak uważają że ich zdanie
          jest najmądrzejsze.
          No chyba że masz problem z kobietami, to naprawdę współczuje - nie są takie złe
          jak się je czasem pogłaska.
          • kckk Re: co jest grane?!! 05.05.07, 00:01
            Tu _każdy_ ma równe prawa, czy jeździ latami czy raz do roku.
            Ty byłeś, ale od jutra może Cię nie być (bo np. się pochlastasz wink, Jego nie
            było, pojawił się, jest. Ilość postów nie ma znaczenia. Przykro mi, tak myślę.
            Na logikę też mi tak wychodzi.
            • egon26 Re: co jest grane?!! 05.05.07, 11:16
              Z tymi prawami źle to ująłem, ale uważam jego zachowanie za kompletny brak
              kultury: nie uczestniczy w czymś a to krytykuje. Choć może masz racje wymagam za
              dużo bo takie zachowanie charakteryzuje nasz naród. Niestety jednak mnie to
              denerwuje, bo moim zdaniem krytykować można jeśli się coś robi a nie siedzi z
              boku i przygląda. Widzisz to tak jak tłumaczyli przed wyborami, jeśli ktoś na
              nie nie pójdzie nie za bardzo powinien krytykować tych którzy wygrali bo sam nie
              wsparł żadnej innej opcji, dla mnie ta sytuacja jest podobna i tyle.
          • adellante1 Re: co jest grane?!! 06.05.07, 23:06
            Egon, podaruj sobie inwektywy. To swiadczy o kulturze którą tak usiłujesz
            wymachiwac.
            • egon26 Re: co jest grane?!! 06.05.07, 23:40
              adellante1 napisał:
              > Egon, podaruj sobie inwektywy. To swiadczy o kulturze którą tak usiłujesz
              > wymachiwac.

Fakt nie najlepiej to o mnie świadczy. Choć patrząc na twoje wypowiedzi dziwi
              mnie że poczułeś się urażony. No cóż milej jest wyrażać negatywne opinie o kimś,
              niż słuchać takich na swój temat.
    • kckk Re: co jest grane?!! 22.04.07, 22:41
      Powiem ode mnie. Jak na razie Pani Zona sprawdza się, jestem pod małym
      wrażeniem, bo i okres krótki. smile Ale myślę, że będzie OK i tak już zostanie do
      chwili gdy sama nie abdykuje z braku czasu na przykład.
      A motto na dzisiejszy wieczór i jutrzejszy poranek brzmi:

Szanuj m......... swego bo możesz mieć gorszego. wink

Było bez wazeliny, prawda?
    • johnnysixcannons Re: co jest grane?!! 22.04.07, 22:51
      Od Pantofelka sotję nieco wyżej na dabinie ewolucji.Mamy takigo moderatora ,na
      jakiego zasłużyliśmy.Prywatnie sądzę,że niezły(a) jest.
      Tak w ogóle witaj.Skrobnij coś o potomstwie,bo pewnie posiadasz skoro zabrałeś
      głos?
    • lambert77 Re: co jest grane?!! 23.04.07, 07:42
      ktoś się czepia żony_mi??? smile .... a dzioba chce??? Żona to najlepszy moderator
      po tej stronie rzeczywistości big_grin nooo mógł się nam pascal trafić big_grin
    • m.matkowski Re: co jest grane?!! 26.04.07, 11:15
      A tak BTW zona_mi jest naprawdę kobietą?
      Bo ja cos tak podejrzewam, ze nie, ale w sumie kto wie.
      Nie analizowałem wątków pod kątem końcówek słów: pisałem vs. pisałam.
      Ktoś mi odpowie?
      • egon26 Re: co jest grane?!! 26.04.07, 11:22
        W sumie nie wiemy czy jest kobietą wink
        Wiemy natomiast że karmiła/karmił własną piersią ;D
        No i chyba jak by się moderator podszywał to by już przegięcie było wink
        • m.matkowski Re: co jest grane?!! 26.04.07, 11:26
          Też sprawdziłem:
          ludzie.gazeta.pl/zona_mi/0,0.html
          Pierś zdecydowanie wygląda na kobiecą. Nawet Gubernator Californii takiej by na
          siłowni się nie dopracował.
    • zona_mi adellante1 06.05.07, 23:33
      Jeśli masz jakiś problem dotyczący moderowania forum etata, możesz wykonać
      różne posunięcia:
      - napisać na priv do opiekuna forum
      - poruszyć temat na forum O moderacji
      - napisać wprost do administracji
      Ten wątek nie powinien był być tutaj założony, bowiem odpowiedzi na pytania
      możesz otrzymać w jeden ze sposobów, które podałam wyżej.
      Skoro jednak już powstał, to proszę - wyraź swoje rzeczowe argumenty na temat
      Cię nurtujący w sposób przyzwoity, albo daj spokój słownym przepychankom.
      • adellante1 Re: adellante1 07.05.07, 14:16
        Czy ja wysunałem jakiekolwiek zastrzeżenia co do moderowania forum przez
        Ciebie? Czytanie ze zrozumieniem to sztuka, a myśl nie była az tak
        skomplikowana żeby zrozumiec to jako zastrzeżenia pod adresem moderatora.
        Wyjaśnię więc tym którzy nie zrozumieli co autor mysli miał na mysli. Było to
        rzucone męskiej części uzytkowników czy nie ma wsród nich faceta którego
        potrafiliby słuchac i wybrać.
        Forum ojców to swoisty "klub meski" tak czy juz nie ( bo ostatnio powatpiewam
        czy ojcowie to mężczyźni czy to tylko mamusie płci meskiej)?? Wyobrazasz sobie
        klub meski w którym szefowa jest kobieta bo musi przyjśc silna ręka która
        przyjdzie i wszystko poustawia... CHWAŁA CI ZA TWOJĄ PRACĘ.
        • egon26 Re: adellante1 07.05.07, 14:39
          adellante1 napisał:
          > Czytanie ze zrozumieniem to sztuka
          A tobie ta sztuka wychodzi ?? Może poczytaj raz jeszcze kim jest moderator, i
          nie myl go z szefem- bo tu nikt nikomu nie szefuje.
          Mam jeszcze dwa pytania: czy uważasz że prawdziwy mężczyzna to taki który ma
          tyle odwagi by anonimowo, z bezpiecznego miejsca przy komputerze obrażać
          wszystkich innych ?!?! Czujesz się wtedy bardziej męski ??
          • lambert77 Re: adellante1 07.05.07, 14:53
            zrobimy mu kocówe big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDD???
            • egon26 Re: adellante1 07.05.07, 15:04
              Nie chciałem by pomysł na użycie przemocy wyszedł ode mnie - ale masz racje ;PP
        • kckk Re: adellante1 07.05.07, 15:06
          Obawiam się, że nie znajdziesz wśród nas faceta, który całą dobę (odejmując
          kilka godzin na spanie) w odstępach 40-sto minutowych będzie tu zaglądał
          pilnując porządku. Pod tym względem Zona jest bezcenna i niezawodna. I będziemy
          ją lansować! Absolutnie! A może w przyszłości w pełni świadomie i dobrowolnie
          zdecyduje się na naturalizację wink
          • zona_mi Re: adellante1 07.05.07, 15:34
            > A może w przyszłości w pełni świadomie i dobrowolnie zdecyduje się na
            naturalizację wink

Nic nie jest wykluczone - może kiedyś... gdy już znudzi mi się karmienie
            piersią... kto wie?
            wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka