adellante1 22.04.07, 10:10 dlaczego niby na forum dla ojców moderatorem niby jest znów jakaś mamusia?! Czy nikt tu nie ma... Same pantofelki korzystają z forum czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arienne07 Re: co jest grane?!! 22.04.07, 11:05 Nie radzę obrażać moderatorki- tu ją wszyscy lubią i szanują. I uwierz mi, jaja to ona ma!!!!)) Może się kiedyś przekonasz, czego ci życzę Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: co jest grane?!! 22.04.07, 11:45 Witaj, Adellante1, miło mi poznać kolejnego eojca forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=568&w=50553329&a=51349794 Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: co jest grane?!! 22.04.07, 15:19 Zgłoś swoją kandydaturę, zbierz podpisy, zrób petycje. Spróbuj zostać moderatorem sam - jeśli ktoś cię poprze, w co wątpię. Tak jest dobrze jak teraz. Poza tym odrobina kultury, jeśli nie jesteś stałym bywalcem to nie za bardzo masz prawo wypowiadania się na temat tego forum i moderatora. Kobiety nie gryzą- uwierz mi, chyba że je o to poprosisz zona_mi - w sumie miło cię przywitali Nie licząc kckk - ale on zawsze się dowal ;P Tak sobie patrze że ja już wtedy byłem na forum - czemu cię nie przywitałem?! nie mam pojęcia. Witam Cię wiec teraz bardzo serdecznie i mam przeczucie że będzie nam miło w twoim towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Witaj, Egon! 22.04.07, 16:00 Bardzo mi miło czytając Twoje powitanie - po prostu przemiło i przepowitaniowo mi się zrobiło )) No w sumie miło mnie powitali, rzeczywiście. Kckk też - przecież się nie dowalał, tylko wykazywał swoim charakterystycznym poczuciem humoru, już się go nie czepiaj, bo fajny eojciec z niego A ja nadal czekam na podsumowanie karola.01 - co prawda nie udziela się tu, ale z pewnością mnie kiedyś wypunktuje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: Witaj, Egon! 22.04.07, 20:01 Może to dzięki karolowi jesteś taka miła i fajan dla nas - boisz się podsumowania A co do kckk to jego humor bywa czasem ciężki do zniesienia i chce by czasem poczuł się podobnie jak jego ofiary ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kckk Re: Witaj, Egon! 22.04.07, 22:25 Widzisz, Dziewczyny mnie lubią. A Ty się lepiej dowiedz czy Twój syn wymawia "r". Niedługo wybory Supertaty. Nie chcesz chyba dać plamy i zjeść obiadu na kolację. ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: Witaj, Egon! 23.04.07, 00:01 Jaki syn?!?!, jakie supertata?!?!, jakie 'r'?!?! - przecież ja ponoć i tak nie istnieje ;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: co jest grane?!! 04.05.07, 20:58 egon26 napisał: > jeśli nie jesteś stałym bywalcem to nie za bardzo > masz prawo wypowiadania się na temat tego forum i moderatora. To ze nie odpisuje na większość nudnych postów nie znaczy ze nie bywam. Ilość wypisanych bzdur nikomu z zalogowanych uzytkowników nie daje mniejszych czy wiekszych praw. Zawsze mnie smieszą wypowiedzi tzw "stałych bywalców " którzy uzurpują sobie jakieś prawa. Jesli bedę codziennie jeździł autobusem tej samej linii to rozumiem ze po roku będe miał do niego wieksze prawa niż przypadkowy użytkownik??? Bo do tak idiotycznych konkluzji prowadzi Twoja logika... Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: co jest grane?!! 04.05.07, 23:43 Ten wątek jest twoim pierwszym w tym roku, wtedy to sprawdziłem. Teraz wytłumaczę ci błąd który popełniła twoja logika w przykładzie z autobusem. Forum tworzą wypowiedzi i uczestnicy którzy się na nim wypowiadają, autobus nie tworzą podróżni. Ale na autobus też można by to przenieść, myślisz że kto ma większe prawo wypowiadania się na temat kierowcy który prowadzi ten autobus, ty który jeździsz z nim od roku czy ktoś kto przejechał z nim godzinę ?! Chyba że jesteś jednym z tych osłów którzy mimo że nie są w temacie i tak uważają że ich zdanie jest najmądrzejsze. No chyba że masz problem z kobietami, to naprawdę współczuje - nie są takie złe jak się je czasem pogłaska. Odpowiedz Link Zgłoś
kckk Re: co jest grane?!! 05.05.07, 00:01 Tu _każdy_ ma równe prawa, czy jeździ latami czy raz do roku. Ty byłeś, ale od jutra może Cię nie być (bo np. się pochlastasz , Jego nie było, pojawił się, jest. Ilość postów nie ma znaczenia. Przykro mi, tak myślę. Na logikę też mi tak wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: co jest grane?!! 05.05.07, 11:16 Z tymi prawami źle to ująłem, ale uważam jego zachowanie za kompletny brak kultury: nie uczestniczy w czymś a to krytykuje. Choć może masz racje wymagam za dużo bo takie zachowanie charakteryzuje nasz naród. Niestety jednak mnie to denerwuje, bo moim zdaniem krytykować można jeśli się coś robi a nie siedzi z boku i przygląda. Widzisz to tak jak tłumaczyli przed wyborami, jeśli ktoś na nie nie pójdzie nie za bardzo powinien krytykować tych którzy wygrali bo sam nie wsparł żadnej innej opcji, dla mnie ta sytuacja jest podobna i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: co jest grane?!! 06.05.07, 23:06 Egon, podaruj sobie inwektywy. To swiadczy o kulturze którą tak usiłujesz wymachiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: co jest grane?!! 06.05.07, 23:40 adellante1 napisał: > Egon, podaruj sobie inwektywy. To swiadczy o kulturze którą tak usiłujesz > wymachiwac. Fakt nie najlepiej to o mnie świadczy. Choć patrząc na twoje wypowiedzi dziwi mnie że poczułeś się urażony. No cóż milej jest wyrażać negatywne opinie o kimś, niż słuchać takich na swój temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kckk Re: co jest grane?!! 22.04.07, 22:41 Powiem ode mnie. Jak na razie Pani Zona sprawdza się, jestem pod małym wrażeniem, bo i okres krótki. Ale myślę, że będzie OK i tak już zostanie do chwili gdy sama nie abdykuje z braku czasu na przykład. A motto na dzisiejszy wieczór i jutrzejszy poranek brzmi: Szanuj m......... swego bo możesz mieć gorszego. Było bez wazeliny, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
johnnysixcannons Re: co jest grane?!! 22.04.07, 22:51 Od Pantofelka sotję nieco wyżej na dabinie ewolucji.Mamy takigo moderatora ,na jakiego zasłużyliśmy.Prywatnie sądzę,że niezły(a) jest. Tak w ogóle witaj.Skrobnij coś o potomstwie,bo pewnie posiadasz skoro zabrałeś głos? Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: co jest grane?!! 23.04.07, 07:42 ktoś się czepia żony_mi??? .... a dzioba chce??? Żona to najlepszy moderator po tej stronie rzeczywistości nooo mógł się nam pascal trafić Odpowiedz Link Zgłoś
m.matkowski Re: co jest grane?!! 26.04.07, 11:15 A tak BTW zona_mi jest naprawdę kobietą? Bo ja cos tak podejrzewam, ze nie, ale w sumie kto wie. Nie analizowałem wątków pod kątem końcówek słów: pisałem vs. pisałam. Ktoś mi odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: co jest grane?!! 26.04.07, 11:22 W sumie nie wiemy czy jest kobietą Wiemy natomiast że karmiła/karmił własną piersią ;D No i chyba jak by się moderator podszywał to by już przegięcie było Odpowiedz Link Zgłoś
m.matkowski Re: co jest grane?!! 26.04.07, 11:26 Też sprawdziłem: ludzie.gazeta.pl/zona_mi/0,0.html Pierś zdecydowanie wygląda na kobiecą. Nawet Gubernator Californii takiej by na siłowni się nie dopracował. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi adellante1 06.05.07, 23:33 Jeśli masz jakiś problem dotyczący moderowania forum etata, możesz wykonać różne posunięcia: - napisać na priv do opiekuna forum - poruszyć temat na forum O moderacji - napisać wprost do administracji Ten wątek nie powinien był być tutaj założony, bowiem odpowiedzi na pytania możesz otrzymać w jeden ze sposobów, które podałam wyżej. Skoro jednak już powstał, to proszę - wyraź swoje rzeczowe argumenty na temat Cię nurtujący w sposób przyzwoity, albo daj spokój słownym przepychankom. Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: adellante1 07.05.07, 14:16 Czy ja wysunałem jakiekolwiek zastrzeżenia co do moderowania forum przez Ciebie? Czytanie ze zrozumieniem to sztuka, a myśl nie była az tak skomplikowana żeby zrozumiec to jako zastrzeżenia pod adresem moderatora. Wyjaśnię więc tym którzy nie zrozumieli co autor mysli miał na mysli. Było to rzucone męskiej części uzytkowników czy nie ma wsród nich faceta którego potrafiliby słuchac i wybrać. Forum ojców to swoisty "klub meski" tak czy juz nie ( bo ostatnio powatpiewam czy ojcowie to mężczyźni czy to tylko mamusie płci meskiej)?? Wyobrazasz sobie klub meski w którym szefowa jest kobieta bo musi przyjśc silna ręka która przyjdzie i wszystko poustawia... CHWAŁA CI ZA TWOJĄ PRACĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: adellante1 07.05.07, 14:39 adellante1 napisał: > Czytanie ze zrozumieniem to sztuka A tobie ta sztuka wychodzi ?? Może poczytaj raz jeszcze kim jest moderator, i nie myl go z szefem- bo tu nikt nikomu nie szefuje. Mam jeszcze dwa pytania: czy uważasz że prawdziwy mężczyzna to taki który ma tyle odwagi by anonimowo, z bezpiecznego miejsca przy komputerze obrażać wszystkich innych ?!?! Czujesz się wtedy bardziej męski ?? Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: adellante1 07.05.07, 15:04 Nie chciałem by pomysł na użycie przemocy wyszedł ode mnie - ale masz racje ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
kckk Re: adellante1 07.05.07, 15:06 Obawiam się, że nie znajdziesz wśród nas faceta, który całą dobę (odejmując kilka godzin na spanie) w odstępach 40-sto minutowych będzie tu zaglądał pilnując porządku. Pod tym względem Zona jest bezcenna i niezawodna. I będziemy ją lansować! Absolutnie! A może w przyszłości w pełni świadomie i dobrowolnie zdecyduje się na naturalizację Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: adellante1 07.05.07, 15:34 > A może w przyszłości w pełni świadomie i dobrowolnie zdecyduje się na naturalizację Nic nie jest wykluczone - może kiedyś... gdy już znudzi mi się karmienie piersią... kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś