Gość: Jan IP: *.mlyniec.gda.pl 21.01.04, 21:12 O to coś nowego Platfusy stoją nie tylko PO stronie gdańskich geszeftów ale i PO stronie sopockich, kasa nie śmierdzi i nie ma adresu!!!!!!!!! Nie dziwię się PISuarom, dlaczego tak późno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: scatha Re: Cicha budowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 22:16 Tez bym tak chcial! Ale nie znam Dyrektora Biura Prezydenta...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gallux Re: Cicha budowa IP: *.limes.com.pl 22.01.04, 01:10 podobną sytuacje przezyłem osobiscie wypowiedziano mi klitke w sopocie zarzucając wszystko (oprócz czynszu, który miałem NADPŁACONY na 3 lata w przód) wypowiedzenie było na 31 grudnia durna baba, lokatorka z boku, która kręciła tym żebym został wyrzucony, nie wytrzymała i 17 grudnia złożyła wniosek o PRZYDZIAŁ mojego lokalu ale, że była jedynym świadkiem GMINY a sąd był SPRAWIEDLIWY sprawa sie rypła CHYTRY TRACI DWA RAZY babsko przewidująć, że zostane ( i słusznie) wolało nie mieć MNIE ZA SĄSIADA nie powiem, że bez przyczyny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Cicha budowa IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.04, 09:32 a kto jest udziałowcem tej spółki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Cicha budowa IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 10:11 Półtora lub dwa lata temu chodziły po Sopocie plotki, że Karnowski (lub jego ludzie) zaszantażowali właściciela Gospody, że dostanie pozwolenie na budowę w Sopocie, jeśli w zarządzie będzie wskazany przez niego człowiek. Być może tak się w końcu stało bo w Sopocie powstały przy drogach wylotowych od strony Gdyni i Gdańska dwie gospody. O przeprowadzanych w ten sposób inwestycjach w Sopocie mówi się od lat po cichu, niestety dowodów brakuje. Jedno jest pewne: ręka rękę myje. Zainteresowani nic nie powiedzą, pozostaja domysły, a wystarczy tylko rozejrzeć się po Sopocie kto co i kiedy wybudował w ciągu minionych 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolumb Re: Cicha budowa IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 22.01.04, 10:22 W sumie nie zajmuje sie plotkami, ale moze szanowny pan obserwator zwroci uwage na to ze Gospoda jest tylko jedna w Kamiennym Potoku - na Wyscigach to zupelnie inna firma. Za bardzo wierzysz w teorie spisku. A moze nalezysz do Sopociakow - tak mi sie wydaje, szanowny panie obserwatorze - a to wtedy wszystko tlumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolumb Interesy w Gdansku IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 22.01.04, 10:15 Ciesze sie ze mieszkam w Sopocie, tutaj nikt nie przeszkadza w rozwoju miasta. Masz wizje, pomysl i kapital to inwestujesz a miasto ci w tym nie utrudnia w zaden sposob. Swoja droga, przeciez to od razu widac o co chodzi: szef stowarzyszenia gdańskich restauratorów (radny) probuje zaszczuc uczciwego czlowieka, bo on zalatwil sobie inwestycje w miejscu na ktorym zalezalo przyjaciolom pana radnego. Odpowiedz Link Zgłoś