Dodaj do ulubionych

Berghoff-gdzie w Trójmieście można kupić te garnki

IP: 217.8.175.* 02.02.04, 15:33
Najbardziej intrtesuje mnie Gdańsk
pzdr

monika
Obserwuj wątek
    • Gość: garnkoFil Zdecyduj się .... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 02.02.04, 16:41
      co Cię właściwie interesuje garnki czy Gdańsk ?!. Jeżeli garnki to polecam
      wyroby kaszubskiego garncarza Necla.... To taka cepeliowska postać ludowo-
      propagandowa z lat 60-ych i 70-ych, Pewnie już nie żyje, ale garnki gdzieś po
      strychach czy piwnicach się poniewierają. A gdyby Ci jednak chodziło o Gdańsk,
      to dla Twojego bezpieczeństwa, nie polecam!
      • Gość: monika Re: Zdecyduj się .... IP: 217.8.175.* 02.02.04, 17:41
        no tak trzeba trochę inteligencji, żeby zrozumieć proste pytanie
        może po prostu lepiej nie zabieraj głosu
        pzdr
        m
        • Gość: miki Re: Zdecyduj się .... IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.04, 19:27
          W Berghof Hitler mial swoja gorska rezydencje.Masz nadzieje ze ocalaly jakies
          garnki z jego kuchni?
          • Gość: heilFil miki< Ty pokumaj - ona zbiera pamiątki po Adolfie. IP: 5.5.* / 80.58.44.* 02.02.04, 19:34
            To starannie pielęgnowana tradycja rodzinna - od dziadka na swoje pierwsze
            urodziny dostała pas Wehrmachtu z napisem "Gott mit uns".
            • Gość: Oskar Re: miki< Ty pokumaj - ona zbiera pamiątki po IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.02.04, 22:39
              Rozmawiale z Gott... on to "mit Uns" zaprzeczyl, dokladnie ale tez nie
              powjedzial kogo mial na mysli.
              Dalej mowil, ze garnkow niema i proponuje poszukac nizej.
    • kalinowski11 Re: Berghoff-gdzie w Trójmieście można kupić te g 03.02.04, 09:14
      WITAM , tam poniżej się z Ciebie nabijają , a tak poważnie to garnki Berghoff
      w kompletach i na sztuki można kupić na rynku we Wrzeszczu . Sam je tam
      kupowałem 1,5 roku temu .(najlepiej w niedzielę). Pozdrawiam , kalinowski11 .
    • Gość: Kej Re: Berghoff-gdzie w Trójmieście można kupić te g IP: *.gdansk.vectranet.pl 28.07.14, 10:32
      inplusmarket.pl/ z tego co pamiętam dojazd na terenie Trójmiasta bezpłatny
    • Gość: Edyta Re: Berghoff-gdzie w Trójmieście można kupić te g IP: 193.200.51.* 28.07.14, 19:52
      Ja kupiłam komplet garnków w hurtowni Szczepan w Gdańsku w okolicach rafinerii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka