Gość: AnnA IP: *.portnet.pl 15.02.10, 07:20 Kłamca i cwaniak na prezydenta Gdańska. Gratuluję kandydatury. Na eroposła bał się startować z Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kurski 15.02.10, 07:43 "Musimy mieć w Gdańsku silnego, wyrazistego kandydata, który pociągnie radnych, oraz co najważniejsze - zmobilizuje elektorat dla Lecha Kaczyńskiego - tłumaczy jeden z członków PiS." ***************************** Niewątpliwie Kurski będzie wyrazistym gdańskim Kononowiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kurski IP: *.chello.pl 15.02.10, 07:45 No kurde, myślałem że nic mnie nie przekona do głosowania na budynia. Ale to tak dobrze o nim nie świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss20 Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kurski IP: *.chello.pl 15.02.10, 08:17 Pora wyprowadzać się z Gdańska..... Koniec świata ! Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_melex Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kurski 15.02.10, 08:20 No to Adamowicz odetchnął, kolejna kadencja jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
jandalf Zaczynam powątpiewać w PiS 15.02.10, 09:05 Czy na pewno w tej partii nie ma nikogo porządnego? 4 lata temu wystawili cwaniaka i miernotę - Jaworskiego teraz (tu prosze wpisac stosowane określenia) cha Kurskiego czy aby tego kandydata nie namaścił niemiłościwie nam panujący jego hrabiowska mość generał arcybiskup dwojga imion Głódź vel flaszka? Odpowiedz Link Zgłoś
carol42 Re: Zaczynam powątpiewać w PiS 15.02.10, 22:29 Jandalf, pan jaworski to bardzo porządny członek pis-u, potrafił bardzo dobrze sprzedać (tylko) Stocznię Gdanską za całe 60 mln.Wielki sukces pis-u. Dziwne tylko ze teraz mają pretensje do Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 Re: Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kur 15.02.10, 10:36 hehe,chyba masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
lico5 Re: Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kur 15.02.10, 23:32 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
marzatela Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kurski 15.02.10, 08:40 Nic, tylko pogratulować tym, którzy na niego głosowali - i w wyborach do sejmu i do europarlamentu. Jak widac na wyborach wszystko się kończy, pracy na stanowisku nie ma już co oczekiwać. Przecież w zanadrzu mogą być kolejne wybory. To mój kraj Odpowiedz Link Zgłoś
carol42 Re: Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kur 15.02.10, 21:55 Marzatelo, do europarlamentu startował z Podlasia ,z Gdańska się BAŁ ze nie będzie miał euro-diety. Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 Adamowicz gdyby mu pozwolili odfrunąłby do Bruksel 15.02.10, 09:04 a tu proszę jaki patriotyzm. Jacek Kurski z Brukseli porzucając taką pensję na prezydenta za 1/3 tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
delivered Buahahahahahahahahaha.... 15.02.10, 09:10 Kurski ty się ciesz, ze za te bzdury co wygadujesz jeszcze nikt ci nie przystawił piguły w nos bo zasługujesz na nią po stokroć. A najbardziej za to, że nie potrafisz zachować się jak mężczyzna i za każdym razem kiedy jesteś krytykowany to zasłaniasz się zona i dziećmi. Współczuje zonie takiego męża. Jesteś pozbawiona honoru beksa. Odpowiedz Link Zgłoś
bijou-m Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kurski 15.02.10, 09:16 >>myślę, że jak wystartuję, jestem w stanie skupić cały elektorat przeciwny Adamowiczowi, to będą ciekawe wybory - stwierdza Jacek Kurski.<< i tym sposobem, Adamowicz zostanie prezydentem Gdańska ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
carol42 Re: Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kur 15.02.10, 22:05 Napewno lepszy Adamowicz jak Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
lico5 Re: Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kur 15.02.10, 23:34 carol42 napisał: > Napewno lepszy Adamowicz jak Kurski. Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
maszar Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kurski 15.02.10, 10:08 panie Kur..ski - ciemny lud tego nie kupi... za ciężko trzeba pracować w tej Brukseli? Odpowiedz Link Zgłoś
kewiz łgarz? 15.02.10, 10:20 ten ćwok, kłamca i łgarz? niech spierd.ala do swojej uczciwie kupionej leśniczówki za 20.000. nie trawię budynia, ale przy tej kurskiej kanalii to ma mój głos jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 mam nadzieje ze nigdy do tego nie dojdzie 15.02.10, 10:27 i ten PIsowszczyk bedzie "missing in action" Miejsce odpadow jest na smieciowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Lachudro Kurski-oddaj lesnikom lesniczowke 15.02.10, 10:42 Ktora dostales po znajomosci za grosze,wyrzucajac z domu na starosc dwie rodziny lesnikow. Mam nadziej,kanalio,ze jeszcze bedziesz siedzial za swoje klamstwa i przekrety... Odpowiedz Link Zgłoś
lokis76 Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kurski 15.02.10, 11:28 hehe... poparcie dla pis w gdansku ... jeden potezny fail ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lokis76 Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kurski 15.02.10, 11:52 jak widac z powyzszych komentarzy ma calkiem spore szanse ... pozdrawiam marude r. !! Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kur 15.02.10, 12:07 Ile trzeba miec bezczelnosci , zeby startowac na prezydenta w Gdansku bedac Kur....skim? Nic mnie nie zdziwi , bo znam to cham..lo niestety. Bardzo dobrze ,ze PIS go wystawi . Tym razem nawet 5 % nie dostanie. Wstyd na te " buzke " nawet patrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelo04 Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kurski 15.02.10, 12:07 Kłamca, łgarz, cynik na prezydenta Gdańska??? Panie Kurski ciemnej masy szukaj dalej na Podlasiu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia12.1 Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kurski 15.02.10, 12:47 Ja myśle,że Pan Adamowicz przesadza z tym powtórzeniem wyniku przez kurskiego tu nie podkarpacie, cimny lud nie kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Jesteś z Gdańska ? Tak jak wielu z nas..dlatego 15.02.10, 13:41 niedopuscimy aby taka PISowska szmata zostala Prezydentem Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
wierszokletk_a Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kurski 15.02.10, 14:03 Czyżby Pis wszedł w tajną koalicję z Adamowiczem? Bo wystawiając Kurskiego sprawia, że Adamowicz ma prezydenturę w kieszeni... nawet kampanię może nasz jaśnie panujący sobie darować. Nie chciałam głosować na Adamowicza ale w tej sytuacji... wyjścia nie mam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
trojanska Drugi raz do tej samej rzeki 15.02.10, 16:27 Jarosław Kaczyński traci chyba instynkt zachowawczy. Można się raz pomylić wystawiając 4 lata temu Jaworskiego, (zresztą to był typ Kurskiego) ale wchodzić do tej samej rzeki drugi raz i stawiać na obślizgłego Kurskiego, który poza dużą dozą wazeliniarstwa do centrali niczym specjalnym w Gdańsku nie zaimponował, no może tym, że "wprowadził Lechię do pucharów" Odpowiedz Link Zgłoś
jakrob Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kurski 15.02.10, 20:03 yes, yes, yes - Kurski to gwarancja, że PiS polegnie w Gdańsku, znowu. Tak wyrazisty bufon nie ma u nas szans. Odpowiedz Link Zgłoś
doraa Re: Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kur 15.02.10, 21:12 ale wybór....między dżumą a cholerą.... Odpowiedz Link Zgłoś
carol42 Re: Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kur 15.02.10, 22:20 Doraa,niestety nieraz tak bywa ze Cholera jest lepsza albo odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
carol42 Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kurski 15.02.10, 21:48 Mieszkancy Gdańska nie głosujcie na tego " człowieka"to jest oszust. Jak do Europarlamentu to był z Podlasia a teraz jest z Gdańska,Kto nie widział kupionej leśniczówki to niech żałuje Odpowiedz Link Zgłoś
henryk1951 Kandydat PiS na prezydenta Gdańska? Jacek Kurski 16.02.10, 08:08 Jestem na nie. Wolę owczarki niemieckie. Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 Dopóki nie ma Kurskiego można kolegom dawać ile wl 16.02.10, 21:29 ile wlezie działki, plany, spółki i posady. Samych posad z 1000 sztuk. I wciskać ludziom kit że będzie piknie. A jeździ się po dziurach i w korkach. Z Adamowiczem tak będzie jeszcze 20 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Ten oszust reprezentuje warmię i mazury w europarl 24.03.10, 14:54 amencie. Ludzie, wpisuję w youtube.com hasło kurski i oto mam jego dokonania 1. kłamca- www.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4 2. kłamca- www.youtube.com/watch?v=l3NU4jp7Pug 3. przykładny mąż- www.youtube.com/watch?v=_g2tGO_Il84 4. pirat drogowy Gdańszczanie, nie bądźcie ciemnym ludem Odpowiedz Link Zgłoś