Gość: HUGO IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.04, 11:49 jeżeli z forumu będą znikac tematy bez uzasadnionego powodu , nie naruszajace ladu moralno/etycznego i utrzymane w konwencji boni mores to przeprowadze się na forum varsovium, ave cezar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: CHAOS W KOKPICIE... IP: *.rgsa.pl 25.02.04, 11:54 Tez zauwazylam znikniecie kilku tematów-chamstwo chamskich ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt nemo Re: CHAOS W KOKPICIE... IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.04, 11:57 azaliz wypadlas za burte ? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: CHAOS W KOKPICIE... 25.02.04, 12:27 HUGO: > utrzymane w konwencji boni mores Masz na myśli ,,boni moris''? HUGO: > to przeprowadze się na forum varsovium, Masz na myśli ,,forum varsoviense'' albo ,,forum Varsoviae''? HUGO: > ave cezar Masz na myśli ,,Caesar''? - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aveFil Mam na myśli tylko i jedynie "Cezar", bo tak IP: 5.5.* / 80.58.44.* 25.02.04, 13:15 zwie się pies mojej sąsiadki Agryppiny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCIO Re: CHAOS W KOKPICIE... IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.04, 17:22 1.Masz na myśli ,,boni moris''? odp: stefus czy masz na mysli tego faceta z aws ? bo ja mam na mysli boni mores (sic!) (dobre obyczaje) teraz już klaruje jak cieleciu pod miedza 2. Masz na myśli ,,forum varsoviense'' albo ,,forum Varsoviae''? odp. hugoviae 3. cezara sklarowal aveFil (zaloze sie o 1 kg machorki ze z trudem odrozniasz roma od rzymu, leipzig od lipska, praha od pragi,danzig - od gdanska etc. ave agrypina Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: CHAOS W KOKPICIE... 25.02.04, 18:36 SCIO: > bo ja mam na mysli boni mores (sic!) (dobre obyczaje) Powiedzialeś ,,utrzymane w konwencji boni mores''. Potrzebny jest tu genetivus. Albo w liczbie pojedynczej ,,boni moris'' (dobrego obyczaju) albo w liczbie mnogiej ,,bonorum morium'' (dobrych obyczajów). SCIO: > zaloze sie o 1 kg machorki ze z trudem odrozniasz roma od rzymu, leipzig od > lipska, praha od pragi,danzig - od gdanska etc. Wygrałeś. Teraz wyjaśnij mi te subtelne różnice a natępnie podaj adres, gdzie Ci mam wysłać machorkę. Jak dobrze wyjaśnisz, to jeszcze gratis dostaniesz kolekcję oddartych marginesów od gazet, żebyś miał z czego robić skręty. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nominativus Re: CHAOS W KOKPICIE... IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.04, 18:59 takie same jak miedzy caesar a cezarem, machorki narazie nie wysylal chyba, ze odarte ,,marginesy,, pochodza z L'Osservatore Romano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: advocemFil Re: CHAOS W KOKPICIE... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 25.02.04, 19:05 Prawdziwy kuneser używa tylko "Prawdy" z lat czterdziestych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la crima Re: CHAOS W KOKPICIE... IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.04, 20:43 tyz prawda, nu dla mnieja oczen choroszaja komsomolskaja. ot lza sie w oku kreci , obok siedzi adm.nelson i sprawdza oko za przepaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCIO Re: CHAOS W KOKPICIE... IP: *.gdynia.mm.pl 26.02.04, 01:41 Qui tacet consentire videtur Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: CHAOS W KOKPICIE... 26.02.04, 13:47 SCIO > Qui tacet consentire videtur Tacendum est nihil dicturo. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCIO Re: CHAOS W KOKPICIE... IP: *.gdynia.mm.pl 26.02.04, 16:13 SALVE STEFAN4 Multi multa sciunt, nemo omnia — (Multi non omnes ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabowatyFil Przetrzymamy tego komuszego cenzora!!! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 25.02.04, 17:08 Hugo - nie bój żaby! Odpowiedz Link Zgłoś