rata.sofisticada Re: pierwsza! 01.01.11, 00:38 hehehe :) Nikt Cie nie zaprosil na Sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś
no.nie.mogiem a owszem 01.01.11, 10:39 ogólnie jestem lubiana, bo mam zawsze dobry humor, którym zarażam, hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: a owszem 01.01.11, 17:49 ogólnie jestem lubiana, bo mam zawsze dobry humor, którym zarażam, hehe :) No to powiedz jakis kawal. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Jak skrajnie zalosne trzeba miec zycie,zeby 01.01.11, 09:58 7 sekund po Nowym Roku siedziec na forum i produkowac taki spam.Szczere wyrazy wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Jak skrajnie zalosne trzeba miec zycie,zeby 01.01.11, 10:10 magnusg napisał: > 7 sekund po Nowym Roku siedziec na forum i produkowac taki spam.Szczere wyrazy > wspolczucia. Ale jak bardzo trzeba być" błyskotliwym"aby kilka godzin póżniej dojść do" skacowanego wniosku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spamer Re: Jak skrajnie zalosne trzeba miec zycie,zeby IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.11, 10:18 hjahaahahahahahahahahahhahahahaah brawo :D maximus magnusg dupus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Re: Jak skrajnie zalosne trzeba miec zycie,zeby IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.11, 14:12 10 godzin pozniej.Mi wystarcza na regeneracje.Ty moze potrzebujesz kilku dni. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Jak skrajnie zalosne trzeba miec zycie,zeby 01.01.11, 10:35 a co ty tu robisz,na kacu sie śpi i kuruje a nie poucza---tez masz spaprane Odpowiedz Link Zgłoś