Dodaj do ulubionych

Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta S...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 21:39
Jasne !!! Na tragedii pod Smoleńskiem wszyscy skorzystamy ! P.
Karnowski, wskazana zmiana ! honr
Obserwuj wątek
    • Gość: Baltazar Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta S... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 22:09
      Jacku Popieram! Masz mój głos
    • Gość: Jacek Jacek do boju !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 22:55
      Wygrasz
    • Gość: heheh Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta S... IP: 91.211.84.* 29.04.10, 23:02

karnoski powie niechce ale muszę:)
    • Gość: mala mi Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta S... IP: *.chello.pl 30.04.10, 00:18
      Jacku a możesz nie kandydować? Nie lepiej czas mieć poczytać
      www.female.pl
    • Gość: met karnowski poczytaj zarzuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 06:59
      Gdy się okazuje, że Orłowski nie ma szans i zarządzanie z tylnego fotela nie
      wchodzi w grę, to strach du...e ściska.
      Tyle jest warte słowo Karnowskiego ("nie będę kandydował") co on sam - czyli
      jedno - dwa mieszkanka dla rodzinki.
      Idź ty lepiej poczytaj zarzuty prokuratora które usłyszysz za kilka tygodni.
      facet miota się od konta do konta. I tyle.
      A ja mówię: dla takich w polityce w Sopocie nie ma już miejsca !
      • merlinka99 Re: karnowski poczytaj zarzuty 04.05.10, 16:01
        To przciez facet bez honoru! typowy POpapraniec ... ;-((
    • Gość: sew Ale karierowicz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 07:09
      Porządni ludzie z PO zginęli, więc Karnowski wypływa i jeszcze powołuje się na
      to, że zwolniło się miejsce. Obrzydliwe. Ale karierowicz.
    • bronimir Jestem za. 30.04.10, 07:52
      Chcecie Kurskiego????????????????/
      • Gość: beno Re: Jestem za. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 11:16
        a czym się różni karnowski od kurskiego??? pac wart paca
    • Gość: kris Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta S... IP: *.28.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 30.04.10, 09:47
      I wracamy do punktu wyjściowego....nie ważne, że są postawione zarzuty..co tam
      prawo ma gdzieś, startuje w wyborach i koniec. Przestępcy rządzą naszym
      krajem...WSTYD I HAŃBA !
      • Gość: Piotr Re: Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta IP: *.metrolink.pl 30.04.10, 12:43
        uważaj co piszesz. Na razie trwa proces typowego "załatwiania gościa" -
        prokuratura przez półtora roku nie jest w stanie przedstawić materiału
        dowodowego w tak prostej sprawie (a więc nie może rozpocząć się proces, człowiek
        nie może zostać an skazany ani uniewinniony), bo chcą za wszelką cenę
        przeczołgać sprawę do wyborów. I to jest prawdziwa granda. Panie Jacku, choćby
        za to ma Pan mój głos.
    • Gość: beno Karnowski na Prezydenta! VW za 50% dla Każdego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 11:15
      • les1 Re: Karnowski na Prezydenta! VW za 50% dla Każdeg 30.04.10, 18:50
        Niezbyt wiesz o czym piszesz.
        Moja "bryka" kosztowala z salonie 193-tys. Grapalem sie po glowie i chcialem
        zrezygnowac ale uslyszalem, ze dostac moge za 160-tys, jesli sie zdecyduje w
        ciagu 48-godzin....bo maja specjalna promocje !
        Do tego dolaczyli, bezplatny serwis na 100-tys. km lub 3-lata.
        Nie jestem prezydenten miasta i wlasciciel garazu, nie jest moim kumplem.
        A..... prokuratorzy to sa cienkie bolki.... cos w stylu: w d* byli i g* widzieli
        (wiedzieli)
        Milego weekendu ;-)

• Gość: wal Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta S... IP: *.centertel.pl 30.04.10, 11:22
      Mieszkańcy Sopotu oczekiwali takiej decyzji Pana Jacka Karnowskiego.
      • Gość: Michał Re: Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta IP: *.aster.pl 30.04.10, 17:07
        Brawo! Sopot za prezydentury p. Karnowskiego stał się pięknym kurortem i
        najdroższym pod względem cen mieszkań miastem w Polsce. Bardzo zaniedbany,
        nareszcie znów staje się tym, czym był przed wojną - luksusową Perłą Bałtyku. W
        "nagrodę" jest teraz gnębiony przez prokuraturę czyli lepiej nic nie robić.
        Panie Jacku, ma Pan mój głos;-))
    • Gość: kancik Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta S... IP: 91.195.108.* 01.05.10, 14:23
      Wazeliniarze, czy etatowi pracownicy? Od 2 lat koleś zarzeka się, że nie
      wystartuje, ale chyba nikt go po prostu nie chce w normalnej pracy. Kończ
      waść, wstydu oszczędź!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka