Gość: jasnowidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 21:39 Jasne !!! Na tragedii pod Smoleńskiem wszyscy skorzystamy ! P. Karnowski, wskazana zmiana ! honr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baltazar Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta S... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 22:09 Jacku Popieram! Masz mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Jacek do boju !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 22:55 Wygrasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta S... IP: 91.211.84.* 29.04.10, 23:02 karnoski powie niechce ale muszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta S... IP: *.chello.pl 30.04.10, 00:18 Jacku a możesz nie kandydować? Nie lepiej czas mieć poczytać www.female.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: met karnowski poczytaj zarzuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 06:59 Gdy się okazuje, że Orłowski nie ma szans i zarządzanie z tylnego fotela nie wchodzi w grę, to strach du...e ściska. Tyle jest warte słowo Karnowskiego ("nie będę kandydował") co on sam - czyli jedno - dwa mieszkanka dla rodzinki. Idź ty lepiej poczytaj zarzuty prokuratora które usłyszysz za kilka tygodni. facet miota się od konta do konta. I tyle. A ja mówię: dla takich w polityce w Sopocie nie ma już miejsca ! Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: karnowski poczytaj zarzuty 04.05.10, 16:01 To przciez facet bez honoru! typowy POpapraniec ... ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Ale karierowicz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 07:09 Porządni ludzie z PO zginęli, więc Karnowski wypływa i jeszcze powołuje się na to, że zwolniło się miejsce. Obrzydliwe. Ale karierowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beno Re: Jestem za. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 11:16 a czym się różni karnowski od kurskiego??? pac wart paca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta S... IP: *.28.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 30.04.10, 09:47 I wracamy do punktu wyjściowego....nie ważne, że są postawione zarzuty..co tam prawo ma gdzieś, startuje w wyborach i koniec. Przestępcy rządzą naszym krajem...WSTYD I HAŃBA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta IP: *.metrolink.pl 30.04.10, 12:43 uważaj co piszesz. Na razie trwa proces typowego "załatwiania gościa" - prokuratura przez półtora roku nie jest w stanie przedstawić materiału dowodowego w tak prostej sprawie (a więc nie może rozpocząć się proces, człowiek nie może zostać an skazany ani uniewinniony), bo chcą za wszelką cenę przeczołgać sprawę do wyborów. I to jest prawdziwa granda. Panie Jacku, choćby za to ma Pan mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beno Karnowski na Prezydenta! VW za 50% dla Każdego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 11:15 Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Karnowski na Prezydenta! VW za 50% dla Każdeg 30.04.10, 18:50 Niezbyt wiesz o czym piszesz. Moja "bryka" kosztowala z salonie 193-tys. Grapalem sie po glowie i chcialem zrezygnowac ale uslyszalem, ze dostac moge za 160-tys, jesli sie zdecyduje w ciagu 48-godzin....bo maja specjalna promocje ! Do tego dolaczyli, bezplatny serwis na 100-tys. km lub 3-lata. Nie jestem prezydenten miasta i wlasciciel garazu, nie jest moim kumplem. A..... prokuratorzy to sa cienkie bolki.... cos w stylu: w d* byli i g* widzieli (wiedzieli) Milego weekendu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta S... IP: *.centertel.pl 30.04.10, 11:22 Mieszkańcy Sopotu oczekiwali takiej decyzji Pana Jacka Karnowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta IP: *.aster.pl 30.04.10, 17:07 Brawo! Sopot za prezydentury p. Karnowskiego stał się pięknym kurortem i najdroższym pod względem cen mieszkań miastem w Polsce. Bardzo zaniedbany, nareszcie znów staje się tym, czym był przed wojną - luksusową Perłą Bałtyku. W "nagrodę" jest teraz gnębiony przez prokuraturę czyli lepiej nic nie robić. Panie Jacku, ma Pan mój głos;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kancik Karnowski wystartuje w wyborach na prezydenta S... IP: 91.195.108.* 01.05.10, 14:23 Wazeliniarze, czy etatowi pracownicy? Od 2 lat koleś zarzeka się, że nie wystartuje, ale chyba nikt go po prostu nie chce w normalnej pracy. Kończ waść, wstydu oszczędź! Odpowiedz Link Zgłoś