Dodaj do ulubionych

Rodzina i znajomi Iwony przeszukują nadmorski las

• Gość: sdsd film jest przyspieszony gamonie 23=30sekund IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 10:11
      Odpal stoper gdy licznik w prawym gornym rogu pokaze 00 na przyklad, i zatrzymaj
      gdy bedziesz mial naliczone 30sekund na stopetrze - u mnie okolo 23 sekundy wiec
      film jest przyspieszony dlatego wydaje sie ze on idzie szybciej. Wiec myslcie
      zanim cos napiszecie ale i tak to nic nie zmienia.

Ktos pisze o jakiejs torebce - przeszukac teren, moze to jej torba i beda slady
      dna moze łotra. A moze poszla sie wykapac i utonela po wodce sie kapac nie
      idzie, moze prad morski ja wyciagnal hen daleko w baltyk itp.

Ale ilosc newsow na stronie glownej przesada, zdjecia do artykulow takie same
      praktycznie, co to wnosi?
      • Gość: anksunamun2310 Re: film jest przyspieszony gamonie 23=30sekund IP: *.zyrardow.vectranet.pl 31.07.10, 08:43
        to w takim razie, co z jej butami i torebką?!
    • Gość: pina Powiększczyć zdjęcie faceta IP: 213.172.175.* 30.07.10, 10:35
      Trzymam mocno kciuki za Iwonę. Może policja powinna (a uważam że musi)
      poprawić jakoś obrazu, przybliżyć twarz tego faceta, który idzie za Iwoną!! I
      to powinno pójść w ogólnokrajówce!
      Ktoś musi znać tego faceta. Dla mnie zachowuje się dziwnie.
      ps. I na litość niech żaden już więcej policjant nie wypowiada się publicznie
      na temat statystyk!!!
      • Gość: dd Re: Powiększczyć zdjęcie faceta IP: *.nsm.pl 30.07.10, 10:47
        Ktoś tu pisze o następnych kamerach - następna najbliższa kamera na
        tej trasie jest na molo w Brzeźnie - nie zarejestrowała Iwony. Poza
        tym wydaje mi się mało prawdopodobne, żeby ona szła do molo i
        później deptakiem do domu, pewnie skręciła w dróżkę do Czarnego
        Dworu.
    • Gość: lll Re: Rodzina i znajomi Iwony przeszukują nadmorski IP: *.limes.com.pl 30.07.10, 11:10
      Dlaczego nei zrobili tego w dniu zaginiecia ??
      Jesli ktos ja zaatakowal i zostawil nas. dnia mogl po nia przyjechac
      i wywiesc.
    • Gość: kasia Rodzina i znajomi Iwony przeszukują las nadmorski IP: *.docsis.tczew.net.pl 30.07.10, 12:01
      Może facet z owym ręcznikiem upił się wieczorem na plaży i tam
      zasnął,przebudził sie kiedy zaczęło sie robić jasno i jeszcze chwiejnym
      krokiem podążał do miejsca zamieszkania. I nieprawda jest, że facet idzie
      szybko to zapis na kamerze jest nieco przyspieszony. Możliwe,ze dziewczyna
      spotkala kogos znajomego kto zaproponowal jej nocleg przesiedziala i przespala
      tam caly dzien i jak zaczelo się robic o niej glosno to bala sie wyjsc i ujawnic.
      • Gość: Anton Re: Rodzina i znajomi Iwony przeszukują las nadmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 12:56
        Jeżeli jest tak inteigentna jak mówią,to napewno nie zrobiła z
        siebie idiotki.
    • Gość: . Rodzina i znajomi Iwony przeszukują las nadmorski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 14:05
      monitoring jest też w domu wypoczynkowym czy tam
      wczasowym "rzemieślnik" jest on niedaleko bacówki a monitoring jest
      przy bramach wejsciowych do rzemieślnika moze tam jest coś
      zarejerstrowane moze widac chlopaków z monitoringu lepiej moze jest
      gościu z ręcznikiem .
    • Gość: wrozka Trzeba sprawdzic ośrodki i kwatery IP: *.3s.pl 30.07.10, 14:11
      Jezeli w znikniecie Iwony zamieszany jest przypadkowy turysta,ktory zamieszkiwal w osrodku,hotelu badz kwaterze w tych okolicach,to pewne jest ze jezeli dopuscil sie napadu,zbrodni,to nazajutrz juz go tam nie bylo.Mogl opuscic wczesniej kwatere przed planowanym terminem wyjazdu a w bagazniku wywiez dziewczyne.To nalezy sprawdzic w jakis osrodku, hotelu ktos wymeldowal sie przed czasem!!!i to powinno wzbudzic podejrzenia!!!
      • Gość: zoe Re: jasnowidz?? IP: 78.129.51.* 31.07.10, 00:56
        Jak slysze ze ktos szuka pomocy u jasnowidzow to mi od razu pzrechodzi
        zainteresowanie i wspolczucie dla poszukujacych.
        Noz do jasnej anielki, sama Gazeta pisala neidawno ze wg policyjnych statystyk
        nie ma ANI JEDNEGO potwierdzonego wypadku odnalezienia osoby lub ciala przy
        pomocy jasnowidza.

Rownie dobrze mozna samemu z fusow powrozyc, spalic kota na rozzstaju - a nuz
        dymek wskaze kierunek poszukiwan albo zamowic babe z Polesia co wezwie chory
        anielskie do przeczesywania lasku.
        Czemu rodziny poszukujace bliskich wkrecaja sie w lapy szarlatanow, czy
        poszukiwanie najblizszych naprawde zwalnia ze zdrowego rozsadku?
        • sauber1 Re: jasnowidz?? 31.07.10, 01:11
          Gość portalu: zoe napisał(a):

> Jak slysze ze ktos szuka pomocy u jasnowidzow to mi od razu pzrechodzi
          > zainteresowanie i wspolczucie dla poszukujacych.
          > Noz do jasnej anielki, sama Gazeta pisala neidawno ze wg policyjnych statystyk
          > nie ma ANI JEDNEGO potwierdzonego wypadku odnalezienia osoby lub ciala przy
          > pomocy jasnowidza.
          >
          > Rownie dobrze mozna samemu z fusow powrozyc, spalic kota na rozzstaju - a nuz
          > dymek wskaze kierunek poszukiwan albo zamowic babe z Polesia co wezwie chory
          > anielskie do przeczesywania lasku.
          > Czemu rodziny poszukujace bliskich wkrecaja sie w lapy szarlatanow, czy
          > poszukiwanie najblizszych naprawde zwalnia ze zdrowego rozsadku?

Tonący brzydko się chwyta, a tym bardziej jak znikąd pomocy, albo wymuszona
          po czasie - prawda?
        • Gość: Mimi Re: jasnowidz?? IP: 80.51.97.* 03.08.10, 12:57
          www.krzysztof-jackowski.info wejdź w galerię, dokumenty - tam są
          podziękowania od policji za znalezienie wielu zwłok. Czyli
          statystyki kłamią bądź jesteś niedoinformowany.
        • Gość: Gość Re: jasnowidz?? IP: 80.51.97.* 03.08.10, 12:59
          www.krzysztof-jackowski.info/gal.php?kategoria=dokumenty
        • croyance Re: jasnowidz?? 03.08.10, 15:01
          Jestem przeciwna angazowaniu jasnowidzow (oszustow) w jakiekolwiek
          policyjne sprawy, ale akurat jestem w stanie zrozumiec desperacje
          rodziny. Gdy ginie ktos, kogo kochasz, do samego diabla pojdziesz po
          porade. Uwazam natomiast za niemoralne wykorzystywanie wrazliwosci i
          rozpaczy ludzi w takich sytuacjach i robieniu im nadziei i zabierania
          czasu policji.

Inna rzecz, ze jak dzwoni na policje jakis swir i mowi, ze ma wizje,
          i cialo jest tu i tu, to zawsze nalezy sprawdzic, bo czesto w ten
          sposob komunikuje sie anonimowo sam zabojca czy swiadek, ktory nie
          chce sie ujawnic.
    • Gość: ania Rodzina i znajomi Iwony przeszukują las nadmorski IP: *.chello.pl 31.07.10, 21:56
      ja też wierzę że Iwona żyje, na prawdę tak jakoś czuję. Modlę o to codziennie.
      Zeby żyła!
      • jumanji_7 Re: Rodzina i znajomi Iwony przeszukują las nadmo 31.07.10, 22:35
        Gość portalu: ania napisał(a):

> ja też wierzę że Iwona żyje, na prawdę tak jakoś czuję. Modlę o to codziennie.
        > Zeby żyła!

Bywa że sama modlitwa to jeszcze zbyt mało, ale jak dużo ludzi będzie życzyć
        dobrze, to kto wie, w poniedziałek może już będziemy wszystko wiedzieć ?
    • Gość: mqazwsx Rodzina i znajomi Iwony przeszukują las nadmorski IP: *.chello.pl 02.08.10, 18:28
      przeszukajcie ten opuszczony dom ..
    • Gość: justyna Re: Rodzina i znajomi Iwony przeszukują nadmorski IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 01.03.11, 00:27
      czy w tym lesie znaleziono jej buty??? skoro trzymala je w reku na pewno bedac zaatakowana musiala sie wyrywac co spowodowaloby wypuszczenie butow z rak... a nie wierze ze napastnik wracalby sie zeby je ze soba zabrac, dlatego wlasnie uwazam ze musial miec z tym wspolnego jakis jej znajomy badz znajoma i prawdopodobne jest(jak juz wczesniej czytalam w ktoryms z komentarzy)ze zaproponowal badz zaproponowala Iwonie podwiezienie do domu...
      Iwona poklocila sie z kolezanka o chlopaka... moze ta kolezanka wie wiecej niz powiedziala... i na waszym miejscu przywiazalabym wiecej uwagi do chlopaka ktory nie zgodzil sie na test wykrywaczem klomstw, ale tak zeby tego nie wiedzial... wedlug mnie Iwona zyje i jest przetrzymywana prawdopodobnie w jakiejs piwnicy, oduzona narkotykami, uwazam rowniez ze to kolezanka maczala w tym palce, a jesli mam racje to po to zeby sie na Iwonie za cos zemscic... moze i nawet za to ze jest calkiem ladna dziewczyna. Aha i jeszcze chcialam dodac ze slabo to naglasniacie bo od wydarzenia minelo sporo czasu a dzis zobaczylam historie Iwony po raz pierwszy... Mamo Iwony prosze sie nie martwic corka zyje i wroci do domu, prosze byc cierpliwa moje uszanowanie...
      • andreas077 Re: Rodzina i znajomi Iwony przeszukują nadmorski 01.03.11, 10:32
        Gdyby nie było świadków mógłby być problem ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka