Dodaj do ulubionych

Jadą do Afryki, by promować Euro 2012

21.11.11, 21:04
Współorganizatorem projektu jest Narodowe Centrum Kultury - fajna wycieczkę Panom zafundowało owo centrum. Każdy inny turysta musiałby wyskoczyć z ładnych kilku- kilkunastu tyś PLN by sobie na taką pozwolić.
Serio, co ma Euro wspólnego z Afyką? I dlaczego tutaj taka wycieczka jest finansowana z naprawdę ograniczonych środków przeznaczanych w naszym kraju na kulturę? Tu Bardziej PZPN i FIFA powinny się finansowo angażować... to ich impreza.
Obserwuj wątek
    • Gość: Stefan Re: Jadą do Afryki, by promować Euro 2012 IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.11, 21:23
      Narodowe Centrum Kultury to panstwowa instytucja, wiec jej dzialania nie musza miec zadnego sensu - i tak jest i bedzie. A kasa leci z naszej kieszeni.
      • Gość: ewonem Re: Jadą do Afryki, by promować Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 01:03
        "Narodowe Centrum Kultury to panstwowa instytucja, wiec jej dzialania nie musza miec zadnego sensu"

Twierdzenie genialne w swojej prostocie :-)))))))
    • Gość: oburzony pic na wodę fotomontaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 21:42
      kiedy dziś oglądałem ten materiał na tefałenie byłem wściekły. pic na wodę fotomontaż., za kasę podatników robią sobie wycieczkę, na jaka mnie nigdy nie będzie stać. myślałem, że jestem jedyny, który tak myśli, ale widzę, że nie. dość cwaniaków na wyprawach!
      ciekawe jakie mają koneksje, bo zwykły śmiertelnik w życiu nie dostałby dotacji, wsparcia itp. itd.
    • morfeusz_1 Re: Jadą do Afryki, by promować Euro 2012 21.11.11, 23:12

fajne miśki i pani misiowa i misiowata wyprawa gdynia dakar ...
      chyba jednak falstart popełniają
      nie kumam przesłania
    • Gość: jechać jechać pzpn Re: Jadą do Afryki, by promować Euro 2012 IP: *.gdynia.mm.pl 22.11.11, 06:43
      co ma wspólnego z euro bambusami? jebańce kręcina i lato kazali szukać talentów do repry.
    • jarohu Jadą do Afryki, by promować Euro 2012 22.11.11, 11:25
      Pytania:
      1. Po co jest całe to przedsięwzięcie?
      2. Ile to kosztuje i kto za to płaci?
      3. Kto obecnie może sobie pozwolić na półroczny urlop?
    • Gość: M Re: Jadą do Afryki, by promować Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.11, 13:54
      "..Piłka to nie tylko okrągły przedmiot służący do uprawiania sportu. Dzięki niej zanikają granice, a ludzie otwierają serc
      ..." - Jedźcie przez Grecję lub Portugalię to zrozumiecie jeszcze, że piłka i sport to narzędzia do obrabiania i bankrutowania frajerskich krajów.
      Portugalia - 2004 - Euro
      2012 - bankrut

Grecja - 2004 - Olimpiada
      - 2012 - bankrut

Polska - 2012 - Euro
      - 2020 - ???

• Gość: Piotrek Jadą do Afryki, by promować Euro 2012 IP: *.warszawa.mm.pl 22.11.11, 16:17
      Kompletna paranoja!!!! Jadą do Afryki promować Euro?!?!?! Przecież to pomysł debila!!! A czy to nie ta sama ekipa, która zrobiła gejowskie logo Białegostoku i kilka nieudanych promocji miast?
      • Gość: czytacz tiaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 19:03
        dokładnie ta sama. lepsze cwaniaki umocowane tak, by im było miło.
    • Gość: AS Jadą do Afryki, by promować Euro 2012 IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.11, 23:27
      A ja myślę , że to super pomysł . Na pewno tym biednym dzieciakom z Afryki zrobią wielką frajdę. Sponsorów pewnie znaleźli na ten szlachetny cel, a i z siebie pewnie wiele dali. Oby więcej było takich pomysłów. Życzę im udanej wyprawy i szczęśliwego powrotu.
      • Gość: Antek Frajda? IP: *.gb.pl 23.11.11, 07:52
        Frajdę to by zrobili jakby im jeść dali, szkoły postawili i załatwili kaskę na edukację. Do kitu z taka szlachetnością. A naiwnych nie sieją...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka