Gość: motyla noga IP: *.xdsl.centertel.pl 03.03.12, 15:53 Sołtys, nie pękaj! Nie odpuszczaj tematu, trzeba pojechać po tych szujach, które cię chciały zniszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adacho Re: Karnowski: Boli, że niektórzy tak od razu mni IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.12, 16:14 Dobra, dobra... "dwa mieszkania dla mnie, w tym jedno na mamusię". Możecie mydlić oczy ciemnemu ludowi, ale kumaci wiedzą swoje, kto jest winny. Tye że w tym kraju prawo dla szaraczków jest inne niż dla reszty "pomrocznych"... Ci ostatni zawsze się wywiną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Ja cię skreśliłem od razu po upublicznieniu taśm IP: *.air-net.gda.pl 04.03.12, 17:52 a drugi raz cię skreśliłem jak wystartowałeś w wyborach mimo, że deklarowałeś (na innym etapie śledztwa), że się wycofujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daw Homo sovieticus IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.12, 16:17 Prezydent Niemiec zrezygnował od razu, gdy pojawiły się zapowiedzi wystąpienia prokuratury przeciw jego żonie - niejasne, ale zachowanie bezpbłłdne. To standard zachodni. Prezydent Karnowski oskarżony przez prokuraturę co robi. Mówi, że to prokuratura jest pogięta. Tak wygląda standard rosyjski, a raczej radziecki. Takie homo sovieticus w krwi.No, ale kumple partyjni pewnie swojemu byłemu skarbnikowi pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniew jan Re: Homo sovieticus IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.12, 18:45 prezydent niemiec dwa miesiace kluczyl i nie odpowiedzial na zarzuty, dopiero kiedy bundestag/sejm mial pozbawic go stanowiska prezydenta zareagowal i nastepnego dnia rano zrezygnowal ...................... bo wiadomo bylo ze go odwolaja.....a teraz poczekamy na wyniki sledztwa......to pierwszy wypadek w historiii niemiec....prezydent abdykuje......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaczesko Re: Homo sovieticus IP: *.play-internet.pl 04.03.12, 14:03 Przecież jest nagranie, nawet jakby karnowski złote jajka znosił i andrzej wajda by chcial o nim film nakrecic to i tak nie zmienia to faktu ze normalnym zlodziej i gdyby mial jaj to by ustapil i sie przyznal, dokladnie tak jak w niemczech. W ogole skandalem jest ze tusk jasno nie interweniowal i nie stwierdzil ze nie ma miejsc dla złodziei w polityce w tym kraju. Generalnie to jesteśm ładnie opakowaną Rosja putina, mamy to we krwi i póki z góry ktoś nie zacznie przeciw temu dzialac to nie spodziewajcie sie sukcesow, pociagi beda nadal beda jezdzily wolniej niz przed wojna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan byl jasiem Karnowski: Boli, że niektórzy od razu mnie skre... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.12, 16:27 gdyby gdyby gdyby wymiar sadowy byl z poza wojewodztwa ..... jak to by bylo ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniew jan Karnowski: Boli, że niektórzy od razu mnie skre... IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.12, 18:40 koszty poniesione w tym beznadziejnym, smiesznie sfabrykowanym zarzucie psychopatow powinni poniesc osoby i instytucje zrobione w konia przez prywatnego oskarzyciela lacznie z panem j i jego mocodawcami............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra "dwa mieszkania dla mnie, w tym jedno na mamusię" IP: *.ip.netia.com.pl 03.03.12, 18:47 glpki jesteśmy i głuchota totalna a jedyny sprawiedliwy to pan Karnowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Karnowski: Boli, że niektórzy od razu mnie skre... IP: *.ip.media3.com.pl 03.03.12, 20:04 jak się okazało, że sprawę może dostać twardy sędzia, to nagle wobec tego właśnie sędziego pojawił się zarzut molestowania. potem, gdy sprawę przydzielono innemu sędziemu, sprawa o molestowanie została umorzona. tyle zachodu, gdy nie było wątpliwości, że oskarżony jest niewinny? a ta pani konserwator, która sfałszowała daty na pismach, to robiła to na złość prezydentowi? sprawa ta przy okazji pokazuje, jacy "profesjonaliści" pracują w CBA - gdyby od początku prowadzić sprawę o niegospodarność w umowach z dilerem samochodów, który dostał działkę za ułamek ceny, a później, gdy wkroczyła prokuratura sprzedał całą firmę wraz z działką, może nie byłoby umorzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnee Jacek - kurna, trochę honoru. IP: *.ip.media3.com.pl 03.03.12, 22:34 Ludzie ju na prawdę nie kupują już tych tanich romansideł. To nie są lata 90-te. Dojrzyj wreszcie człowieku! Czasy teraz są inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedatosiezrobi Bul że się wydało IP: *.net.stream.pl 03.03.12, 23:10 że jak się da to się zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aabiss To przypadek, że się wybroniłeś... IP: 217.153.242.* 03.03.12, 23:13 bo miałeś to wielkie szczęście trafić na sędziego który NIE zasądził aresztu. Gdybyś siedział - Twoje możliwości obrony byłyby iluzoryczne - praktyczny brak dostępu do adwokata, także brak "wsparcia" dla świadków, brak kontaktu z rodziną, brak wszystkiego. Areszt oznacza skazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. W PObolszewickiej Polsce żadnych afer nie ma IP: *.host.witnet.pl 04.03.12, 08:30 Afera hazardowa??? Jaka afera??? Żadnej afery nie było!!!! W PObolszewickiej Polsce żadnych afer nie ma, są tylko pokrzywdzeni funkcjonariusze partyjni i ich koledzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: W PObolszewickiej Polsce żadnych afer nie ma IP: *.aster.pl 04.03.12, 08:39 Wszystkiego dobrego, Panie Prezydencie! Sopot rozkwita z roku na rok dzięki Panu i żadni mali ludzie nie zabiorą Panu tego sukcesu;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: W PObolszewickiej Polsce żadnych afer nie ma IP: *.ip.media3.com.pl 04.03.12, 11:31 Sopot marnieje z roku na rok. Co z tego że powstaje nowa betonowa zabudowa - prawdziwym skarbem są ludzie . Mieszkańców z miasta ubywa, młodych w szczególności, turyści i przyjezdni - z roku na rok coraz gorzej. Sopot to mekka tandetnej polskiej prowincji. Wystarczy wyjść w weekend wieczorem na Monte Cassino. Na miejscu zagranicznego turysty omijałbym z daleka - w ryj można dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paka48 Michale, bez wazeliny prosze IP: 193.239.126.* 04.03.12, 15:31 Masz honor? Pomyśl, Spot rozkwita dzięki układom: Tusk Premier, Lewandowski trzyma kasę UE i "zwraca" przez gardło na prowincję woj. Pomorskiego. Gdynia z Unii dostaje kasę 50 mld, Malbork kilkadziesiąt milionów, powiat Słupsk 100 milionów, reszta gmin leży... zero tzn. nic a ich budżety roczne to sumy rzędu 35-40 mln. Boje się, i podejrzewam... że tyle, to przelewa się przez włodarzy trójmiasta rocznie na ich prywatne konta. Dlaczego nikt uczciwie nie chce poinformować jaka gmina (w tym miasta), ile dostaje na swój rozwój np. tylko z kasy UE! Czyzy ludzie z gmin mieli inne żołądki i im się nic nie należało! Michale larum grają, a Ty gadasz miałeś koleś ..."złoty róg" - i chwalisz, i liżesz im tyłki... za co? za co! Może jesteś ślepcem... Odpowiedz Link Zgłoś
uczonykot I powiem ci dupku, bo inaczej nazwac nie mogę, 05.03.12, 12:57 wole tą jak nazywasz PObolszewią, niż twoją zakłamaną IV RP i tylko z nazwy Prawo i Sprawiedliwość z pszychopatą na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A jak tam Karnowski: Boli, że niektórzy od razu mnie skre... IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.12, 18:32 byznesmen Julke Sławomir i jego koleżka redaktor Kubiak Piotr z Rzeczpospolitej oraz szef Julke- Kubiaka ? Jak ich zdrowie, jak ich samopoczucie ? Dobrze spełnili swój obowiązek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopocianin to nie moja ręka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 21:55 Karnowski udaje, że nic się nie stało, a nagrania wszyscy słyszeliśmy. Zaświadczał w dokumentach, że Groblewski był obcym człowiekiem a jeździł z nim na narty...obiecał, że nie wystartuje a wystartował. Z sędziami, którzy prowadzą sprawę spotykał się u nich w domu (!) Groblewski. Pani konserwator fałszowała dokumenty. A wszystkiemu winien PiS, choć sprawę wywołał kolega z Platformy, za rządów Platformy. Hipokryzja, kłamstwo, krętactwo, łapówkarstwo podlane sosem lokalnej skostniałej polityki. GW broni konsekwentnie od początku Karnowskiego- faktycznie daje sporo kasy z ogłoszeń do GW z miasta. Bronią go też koledzy z PO- był wszak jej skarbnikiem... afery nie było, rozmowy z Julke o mieszkaniach nie było, wszystko jest ok.... gdzie my żyjemy???? Odpowiedz Link Zgłoś
uczonykot Takis ty sopocianin jak z koziej dupy stadion 05.03.12, 13:01 narodowy. Spójrz na afery twojego PiS-u. Przekręty robione przez kurdupli przed powstaniem PiS-u. Wszyscy mają coś za uszami czy pobolszewia czy radiomaryjni. Trzeba widziec błędy jednych ale i drugich. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Karnowski: Boli, że niektórzy od razu mnie skre... IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.12, 07:28 "w tym państwie każdego można oskarżyć i ludzie odpowiedzialni za to nie ponoszą żadnych konsekwencji." A największe buraki -prokura torzy śmieją się, jak to im udało się zszargać opinie obywatelowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Karnowski: Boli, że niektórzy od razu mnie skre... IP: *.ip.media3.com.pl 05.03.12, 09:08 jestem ciekawa czy ci opluwajacy dostaja jakies honorarium Odpowiedz Link Zgłoś
uczonykot Tak mnie w tej chwili zastanawia jedno : 05.03.12, 12:52 Czy ktoś z forumowiczów, którzy tak pluli (szczególnie ci powiązani z jankowską i pisiorami, którym Karnol nie pasował) będą potrafili na forum napisać: "przepraszam za opluwanie". ? Ja do końca broniłem Karnola jako danpolbroker (nick), teraz jako uczonykot, bo doskonale wiedziałem jak jest prawda. Chciano Karnola zniszczyć, dofinansowano tego dupka od nagrania, panowie pseudo biznesmeni przgrali z Prezydentem Miasta, który olał się na ich niecne pomysły szkodliwe dla miasta. Mogę Karnolowi jak zwykle spojrzeć prosto w oczy, a wy opluwacze i pisiory ? Pozdrawiam opluwaczy ! Odpowiedz Link Zgłoś