08.08.12, 12:06
Czy ktoś pracował w firmie Event?
Obserwuj wątek
    • jjoanna0 Re: EVENT 10.08.12, 15:47
      ja aktualnie pracuje w jednym z ich klubów :) przyznaję, że na poczatku miałam watpliwości co do pracy w tej firmie, ale konsultantka otoczyła mnie opieka i zwbudzała takie zaufanie, że się skusiłam. i nie żałuje:))) jak najbardziej polecam firme! ja jestem zadowolona
      • Gość: Kasia Re: EVENT IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.12, 18:31
        Pracuje w firmie od kilku miesięcy,jestem bardzo zadowolona z pracy.Sympatyczni klienci,bardzo duży pozytyw dla firmy.Jeśli nadarzy mam się możliwość pracy to próbujcie.Naprawdę warto.:))
        • Gość: dżoana Re: EVENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 11:24
          Zgadzam się. Pracują niesamowicie sympatyczni ludzie, więc atmosfera jest spoko, a do tego zarobki..... nieziemskie. Polecam każdemu kto chce pracować za godne wynagrodzenie:)
      • Gość: Annnn [...] IP: *.idev.pl 29.10.13, 12:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: anka Re: EVENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 12:55
      no ja prauje jako barmanka, w sumie zarobki są okeeeej
      • Gość: anka Re: EVENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 13:03
        wcześniej byłam tancerką, ale odkąd mam faceta, to trochę słabo i mi nie kazał :)
        • Gość: gość [...] IP: *.himax.com.pl 12.04.13, 09:43
      • Gość: była pracownica... Re: EVENT IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.14, 12:22
        Wpisy pochodzą jak sądzę tylko i wyłącznie od pracowników firmy szczebla co najmniej średniego. Same pozytywy i super oceny jakby oceniano koncern forda,bmw itd.Ja pracowałam i mam zupełnie odmienne zdanie. Managerki,opiekunki,promotork,konsultantkii i w ogóle nadzór to młode,niedouczone,tępe,często chamskie,liżące d.... przełożonym dziewoje.Zdarzają się często potrącenia za wydumane przewinienia,usprawiedliwione absencje,spóźnienia a kasę prawdopodobnie przejmują osoby nadzorujące czyli przełożone.O szkoleniach nie wspomnę bo to czystka kpina a uczą jak ocierać się gołą najlepiej dupą o napalonych,zaplutych klientów z cyckami wystawionymi na pokaz. Obiecane,kuszące zarobki rodem z filmów sf. Nie polecam.
    • Gość: asia [...] IP: *.ip.netia.com.pl 26.02.14, 11:40
    • Gość: angelika [...] IP: 82.177.37.* 04.03.14, 15:43
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka