Dodaj do ulubionych

Multimedia Polska Gdynia Ostrzezenie

28.01.13, 16:21
Przestrzegam przed zawieraniem umów z Multimedia Polska GDYNIA , która za 153 mln-zl kupiła społke Steram communications, a dotyczy to m.in Jasła,ale nie tylko. Kto ma umowę to winien z niej zrezygnować- chodzi m.in.o nadawanie programow telewizyjnych.
Wiele programów jest nieczynnyvch, gdy tylko zbliża się weekend czy święta od 2- 7. a ponadto tvp1 i TVP2 ciagle przerywaja od wielu lat i nikt nie robi nic w tym kierunku.
Dzwonienie do konsultata nic nie daje,bo on nie stara się wogóle o włączenie tych programów i są one dopiero właczane od weekendzie i swietach, jak pracownicy przyjda do pracy tj.okolo godz. 9 np. w poniedzialek.Tak jest co tydzień bez wyjątku. Pracownicy się zwalniają i mówią doslownie" w takim dziadostwie nie bedą już pracować".
Biuro obslugi tez nie odpowioada na meile i podany tel abonenta, a jak odpowiedza po weekendzie to taka formulka cytuję:
"Witamy,

Dziękujemy za kontakt z naszą Firmą.Pragniemy poinformować, iż kanały
obecnie nadawane są prawidłowo, prosimy o sprawdzenie.
W razie dodatkowych pytań prosimy o ponowny kontakt - służymy pomocą.
Zapraszamy również do kontaktu z Telefonicznym Biurem Obsługi Klienta
pod numerem 244 244 244.
Z poważaniem
Dział Call Center
Multimedia Polska SA
koniec cytatu.,
a jak nie było programow to dalej nie ma
.
I tak nie mozna ogladnac wielu programow przez weekend i świeta . CZY tak powino byc,tak powinno sie traktować czlowieka????tak szanowac czlowieka.
A dzwoniac do konsultanta, to ma sie podac autoryzację i skad niby ją wziąć..
Reasumujac najpewiejszy odbior jest satelitarny ,tam przez cala dobe jest sygnal z satelity.

Obserwuj wątek
    • Gość: romek Re: Multimedia Polska Gdynia Ostrzezenie IP: *.play-internet.pl 03.02.13, 00:07
      U mnie to samo było z internetem ciągle jakies kłopoty bo sygnał zanikał a serwis nie reagował na zgłaszane usterki.A teraz dostałem wezwanie do sądu chca mnie ukarać za to że nie chce z nimi już wspólpracować i zerwałem umowę. Nie radzę podpisywac z nimi umowę.
      Kupiłem za 50 zł mobilny internet i wszystkie kłopoty poszły do lamusa.
    • Gość: Szymon Re: Multimedia Polska Gdynia Ostrzezenie IP: *.play-internet.pl 22.04.13, 00:35
      Ja również przestrzegam przed podpisywaniem umów na dostawę Internetu.
      Beznadziejna jakość Internetu a serwis nie reaguje na zgłaszane usterki.
      Jak szłyszę od kolegów prawnicy przygotowali klientom takie umowy że cała masa klientów została pozwana do sądów.
      Nie dajcie się wrobić!!!
      • enufracy Re: Multimedia Polska Gdynia Ostrzezenie 30.07.15, 09:13
        W dalszym ciągu tak traktuje swoich klientów Multimedia...w Jaśle często od piątku do poniedziałku nie ma wielu programów TV, dzwonienie do konsultanta płatne nic nie da, a na e-maile taka odp: " Proszę sobie wyregulować odbiornik u nas w bazie w porządku, tylko zapominają ze w Jaśle w weekendy tego nikt nie sprawdza...
    • Gość: ws Re: Multimedia Polska Gdynia Ostrzezenie IP: *.centertel.pl 30.07.13, 07:08
      Słuszne pretensje. Sam wielokrotnie interweniowałem w podobnych sprawach. Pełna niekompetencja tzw. konsultantów. Wydaje się, że nikt na bieżąco nie sprawdza cz i jaki jest odbiór. Co do weekedów, nadal jest tak samo. Program który zanika w piątek włączany jest dopiero w poniedziałek. Coraz częściej pojawiają się na różnych programach tzw "stopklatki"
      Mieszkam w pobliżu biura na ul. Gospody w Gdańsku. Obsługa nieuprzejma, powolna. Po wczorajszej burzy oczywiście kłopoty jak po każdym większym deszczu. Dziwi tylko, że tak niewielu użatkowników interweniuje. RóWNIEż NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!
    • trollik.morski Re: Multimedia Polska Gdynia Ostrzezenie 30.07.13, 09:50
      Ja nie narzekam na Multimedia!
      Po prostu rok temu zmieniłem operatora na poważniej traktującego klientów :P
      • Gość: ANNA Re: Multimedia Polska Gdynia Ostrzezenie IP: *.dynamic.mm.pl 11.03.14, 19:16
        Ja też nuie narzekam i rozwiązuj e umowę bo od roku oczekuje kanału Republika bezskutecznie pomimo wiuelu zabiegów.Ponieważ mam wybór to wybieram lepszego operatora.Takich jest i będzie więcej bo oni sa dla nas a nie odwrotnie i to trzeba zamanifestoiwać poprzez wybór innego operatora.Szbko,łatwo i przyjemnie.POLECAM!!!!
        • Gość: gość Re: Multimedia Polska Gdynia Ostrzezenie IP: *.rzeszow.mm.pl 29.04.14, 19:26
          Multimedia ogólnie rzecz biorąc robi co chce. Np. obecnie bez powiadomienia zabrali wszystkie kanały BBC i dali jakiś chłam w to miejsce. Pani z infolinii twierdzi, że przecież nic się nie stało gdyż ilość kanałów się nie zmieniła. Tylko ze zabrali porządne kanały a w to miejsce dali jakieś byle co. No ale klient jest dobry przed podpisaniem umowy - później najlepiej niech się goni i nie zawraca im głowy.
    • Gość: klient ja Polecam obsługę przedstawiciela handlowego Mar IP: *.dynamic.mm.pl 13.08.14, 01:10
      Polecam obsługę przedstawiciela handlowego Marcina Kościńskiego z Multimedia
      Nie wiem skąd tyle złych opinii ale ja Polecam obsługę przedstawiciela handlowego Marcina Kościńskiego z Multimedia Polska . Pan Marcin Kościński zrobił ofertę lepszą niż dla nowych. Napisałem gdzieś na forum. Okazało się, że najlepsze oferty są dostępne u Przedstawicieli Handlowych a nie w Biurze na ul. Wendy czy w Domu Towarowym Chylonia, na infolinii takiej oferty nie dostałem. Na umowie miałem numer telefonu do tego Przedstawiciela, zainteresowanym mogę podać 661 027 395
      • Gość: ada Re: ja Polecam obsługę przedstawiciela handloweg IP: *.lublin.mm.pl 17.02.15, 18:31
        chyba coś Ci się posrało, mnie właśnie on naciągnął na dodatkowe koszta przez swoje nieogarnięcie
        • zgred.polarny Re: ja Polecam obsługę przedstawiciela handloweg 17.02.15, 19:54
          Nie wpadłeś na to, że "klient" to Marcin Kościński:/
    • enufracy Re: Multimedia Polska Gdynia Ostrzezenie 30.07.15, 09:14
      W dalszym ciągu tak traktuje swoich klientów Multimedia...w Jaśle często od piątku do poniedziałku nie ma wielu programów TV, dzwonienie do konsultanta płatne nic nie da, a na e-maile taka odp: " Proszę sobie wyregulować odbiornik u nas w bazie w porządku, tylko zapominają ze w Jaśle w weekendy tego nikt nie sprawdza...
      • multimedia6666 Re: Multimedia Polska Gdynia Ostrzezenie 26.10.16, 11:35
        nie wiecie jak się postępuje,zbliża się koniec umowy składamy rezygnację listownie na adres gdynia t.wendy,jak zaczynają dzwonić z infolinii (NIE PODPISYWAĆ PRZEZ TELEFON TO JEST PRZEKRĘT) udajemy się do biura i dostajemy dużo lepszą ofertę i pomoc techniczna działa bez zarzutów tak zrobiłem i z kwoty 170 zł zrobiło się 70 internet 120 mb i tv superbox. DOTYCZY TO WSZYSTKICH FIRM. PROSZĘ NIE MARUDZIĆ TYLKO DZIAŁAĆ. ODNOŚNIE UPC PŁACIŁEM U NICH 89 ZŁ ZA INTERNET 120 MB ZŁOŻYŁEM REZYGNACJĘ NIE ZAREAGOWALI TO PRZESZEDŁEM DO MULTIMEDIA I DOSTAŁEM ZA 45 ZŁ TERAZ TEŻ BYŁA REZYGNACJA I NADAL PŁACĘ 45 ZŁ
    • zgred.polarny Re: Multimedia Polska Gdynia Ostrzezenie 30.10.16, 13:28
      Światło w tunelu: www.pb.pl/4552558,17755,upc-prawie-przejelo-multimedia
      Nic nie sugeruję ale ... kilka lat temu przeniosłem się do UPC i nie żałuję :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka