Dodaj do ulubionych

plaza Jelitkowo

02.08.14, 20:48
Wybieram sie na urlop w okolice tej plazy m.in ul.bursztynowej czy plaza jest ladna,czysta ? Sa tam jakies atrakcje?
Obserwuj wątek
    • psychcio Re: plaza Jelitkowo 03.08.14, 08:17
      aktywne.trojmiasto.pl/Skimboarding-w-Jelitkowie-na-swiatowym-poziomie-n82118.html
      a poza tym plaża jest ładna i czysta.
      W parku jelitkowskim [przed Parkową] popatrzysz jak stare i pijane baby łowią młodych (zwykle również pijanych) menelków. "Tańce" na świeżym powietrzu.
      Wzdłuż brzegu jest ścieżka rowerowa - Brzeźno [ok.3 km]; Sopot - [ok. 3 km]. Można też dopedałować do Gdańska [ok. 7km do Placu Solidarności]
      Ogólnie - nie będziesz się nudzić, chyba, że bardzo tego chcesz. :)
      • karollo666 Re: plaza Jelitkowo 03.08.14, 13:28
        A wieczorem cos tam sie dzieje, jakas muzyka ludzie czy raczej cisza i spokoj? A bezpiecznie jest rak w okolicy tego parku skoro meneliki tam kraza? :)
        • psychcio Re: plaza Jelitkowo 03.08.14, 16:58
          Muzyka jest w: Parkowej, hotelu Posejdon, hotelu Marina, DW Perła(?) ...
          Możesz jechać autobusem (143) do Sopotu. Reszty się dowiesz miejscu zamieszkania.
          Ilość meneli nie większa niż w Parku Skaryszewskim :)
    • trollik.morski Re: plaza Jelitkowo 15.08.14, 07:28
      Jesteś już w Jelitkowie? To z twojego powodu usunięto koczowisko cyganów?
      Jak oceniasz pobyt? Poleciłbyś to miejsce innym?
    • Gość: komix Re: plaza Jelitkowo IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.15, 09:23
      od soboty przebywam w Gdańsku i na brak atrakcji nie mogę narzekać! Jest dużo tras i ścieżek, gdzie można jeździć na rowerze i rolkach a i na samej plaży zawsze coś się dzieje. Dziś np. bawiłam się w strefie "Nie idę w zaparte" gdzie cały czas organizowane są zawody w najróżniejsze gry zręcznościowe. Odbywają się także wybory Miss Zdrowego Brzucha. Świetnie się tam bawiłam. Polecam plażę w Gdańsku-Jelitkowo, wszystkim którzy zastanawiają się jaki wakacyjny kierunek obrać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka