Dodaj do ulubionych

Kosztowne VIP-y w operze

IP: *.kolonianet.pl 06.09.04, 23:32
Brawo. Trzeba kontroli NIK-u, aby dyrektorzy opery dostrzegli swą
niegospodarność. Ciekaw jestem kto delegował ich na stołki i ile darmowych
biletów w zamian otrzymał dla swojej świty i rodziny. Nie liczę na odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomstar Re: Kosztowne VIP-y w operze IP: *.proxy.lucent.com 06.09.04, 23:45
      Bo tak łatwo wydawać publiczne pieniądze i żebrać o więcej.
    • Gość: observer Re: Kasa na ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 00:15
      Za te pieniadze wymienic te laweczki kanciaste z czasow komuny!!!
    • Gość: SzewcZabijaSzewca! może wprowadzić finansową odpowiedzialność IP: 195.116.62.* 07.09.04, 09:34
      za błędy i niegospodarność wśród państwowych urzędników i administratorów?
      Czemu to co ,,publiczne'' tak mało się kontroluje i tak łatwo odpuszcza
      nieopowiedzialność?
    • Gość: dresik ZAMKNĄĆ TĄ BUDĘ ZŁODZIEI IP: *.mlyniec.gda.pl 07.09.04, 12:11
      ZAMKNĄĆ TĄ BUDĘ ZŁODZIEI
      • Gość: gdynianka Teraz wiem czemu nie mogłam kupić biletu IP: *.gdynia.mm.pl 07.09.04, 12:44
        A ja tyle razy odchodzłam z kwitkiem od kasy bo nie mogłam kupić biletu na
        premiery dla mnie i mojej rodziny przyjezdnej.
    • Gość: maruda Biedne VIP-y IP: *.gdynia.mm.pl 07.09.04, 15:16

Najśmieszniejsze jest chyba to, ze tzw. VIP z własnej woli i za własne pieniądze
      odchamiać się nie ma potrzeby. Bilet takiemu się przyda, bo mimochodem wyciągnie
      go z kieszeni i pokaże znajomym, jaki jest oświecony.

• Gość: paździoch ROZWIĄZANIE PROBLEMU !! IP: *.crowley.pl 07.09.04, 20:14
      płacą WSZYSCY !!!
      VIP-y i inne pierdoły mają co najwyżej prawo do dobrego miejsca. Proste??
      Dlaczego tzw. VIP, osoba ustosunkowana i majętna dostaje bilet za darmo??

Może teatry powinny funkcjonować tylko dla VIPów (wolny wstęp) i liczyć że zasponsorują?? Stworzy się ukłąd zamknięty: VIP-teatr.

Tylko żeby szanowne instytucje kultury nie przeliczyły się. VIP potencjalnie może ale czy to zrobi to istna loteria. Zwykły odbiorca sztuki płaci za bilet wnosząc PEWNY pieniądz.
      A może bezpłatne wejściówki pomagają wytrwać KIEROWNICTWU placówek kultury na swoich stanowiskach ??!!!
    • Gość: paździoch Teatr MINIATURA w Gdańsku ??!! IP: *.crowley.pl 07.09.04, 20:15
      ciekawe kiedy NIK wkroczy do gdańskiego teatru Miniatura. A to się za głowę złapią !!!!!
    • Gość: Zbigniew Jan Kto finansuje kulture IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.04, 23:40
      Kazdy z mieszkancow Trojmiasta moze zaspasorowac chocby 10 zloty na rok i
      dochody Opery, Teatru sie podniosa wtedy Teatr i Opera nie bedzie potrzebowac
      forsy z budzetu wojewodztwa i Dygnitarze nie dostana biletow bo nikt nie bedzie
      potrzebowal ich laski. Ale przeciez na calym swiecie jest tak ze dla wybitnych
      jednostek i Dygnitarzy daje sie zaproszenia za darmo np.
      OSKARY;WENECJA;CANN....moi przedmowcy jezeli jestescie maluczcy to nie
      zabierajcie glosu w sprawach kultury takie czasy juz minely

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka