Dodaj do ulubionych

Wypadek drogowy - prawnik z Gdańska

17.07.16, 23:14
We Wrzeszczu potrącił mnie mocno przed rokiem kierowca na zielonym świetle.
Nie wiem czy zarejestrowane np. kamerą z ulicy, ale mam wszelkie dane kierowcy od policji.
Kierowca żadnej specjalnej kary nie dostał. Wezwał pomoc. Pewnie trzeźwy i przyznał się do winy.
W szpitalu długo nie byłem, kilka godzin, lecz zabieg chirurgiczny trzeba było wykonać.

Jakieś odszkodowanie od jego ubezpieczyciela chyba mi się należy...

Może jakaś kancelaria we Wrzeszczu, ewentualnie trochę dalej lecz w Gdańsku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ireneusz Re: Wypadek drogowy - prawnik z Gdańska IP: 37.120.156.* 09.06.19, 05:30
      Bardzo przykro to słyszeć. Miałem podobnie 2 miesiące temu, ale raczej z łagodnym przebiegiem. Bo tylko złamana noga. Skontaktowałem się także z moim prawnikiem z Kancelarii Iwo Klisz i współpracownicy. Mój prawnik nie pozostawił suchej nitki, na małolacie co mnie zajechał i niedługo kończę sprawę o pokaźne odszkodowanie. Polecam tą kancelarie, z pewnością pomogą w podobnej sytuacji.
      • Gość: Breaking Re: Wypadek drogowy - prawnik z Gdańska IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.19, 10:28
        To ja z kolei na chwile obecną szukam jakiegoś ośrodka rehabilitacyjnego. Wszędzie jak chce z NFZ to kolejki są po prostu długie. A prywatnie z kolei bardzo dużo kosztuje. Czytałam gdzieś, że można mieć rehabilitacje bezpłatnie w prywatnym ośrodku. Czytałam coś takiego tutaj voxveritas.pl Korzystał ktoś może z takiej opcji?
        • Gość: AnnaDe Re: Wypadek drogowy - prawnik z Gdańska IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.19, 22:11
          Ja już czytałam gdzieś na temat tej kancelarii, ale nie w kontekście rehabilitacji tylko i w kontekście odzyskania odszkodowania. Podobno bardzo duże odszkodowania pomagaja wypłacić, jak np ubezpieczyciel sie wzbrania rękami i nogami i wymyśla.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka