Dodaj do ulubionych

Szmatex (dla tych, co boso)

07.05.02, 22:56
Obuwniczy się zamknął z braku poprawnych klientów. Zaraz mają nam dzielni
posłowie uciąć dostawy odzieży uzywanej. Mam trochę zapasów. Potrzebuję
magazyniera. Magazynier oczywiście dostawałby uposażenie kierownika
(kierowniczki). Nawet wiem, kto by się nadawał...
Obserwuj wątek
    • petelka Re: Szmatex (dla tych, co boso) 08.05.02, 09:48
      iwa.ja napisał(a):

> Obuwniczy się zamknął z braku poprawnych klientów. Zaraz mają nam dzielni
      > posłowie uciąć dostawy odzieży uzywanej. Mam trochę zapasów. Potrzebuję
      > magazyniera. Magazynier oczywiście dostawałby uposażenie kierownika
      > (kierowniczki). Nawet wiem, kto by się nadawał...

Hi hi hi. Mogę dorzucić troche swoich zapasów. Ale coś nam kandydatka na
      kierowniczkę znikła.:)))

• lucy_z Re: Szmatex (dla tych, co boso) 08.05.02, 09:53
        petelka napisał(a):

> iwa.ja napisał(a):
        >
        > > Obuwniczy się zamknął z braku poprawnych klientów. Zaraz mają nam dzielni
        > > posłowie uciąć dostawy odzieży uzywanej. Mam trochę zapasów. Potrzebuję
        > > magazyniera. Magazynier oczywiście dostawałby uposażenie kierownika
        > > (kierowniczki). Nawet wiem, kto by się nadawał...
        >
        > Hi hi hi. Mogę dorzucić troche swoich zapasów. Ale coś nam kandydatka na
        > kierowniczkę znikła.:)))
        >
        A kogo macie na myśli??? Ach, jaka ja niedomyślna ;)) :(
        Przecież kierowiczka jest!!!!!!!!:)

Ja też coś mogę dorzucić, ostatnio......a nie powiem, ha, ha:))
        • iwa.ja Re: Szmatex (dla tych, co boso) 08.05.02, 23:38
          Magazynierka ma wadę wzroku. Ale spuśćmy zasłonę!!!ACh, dorzuć ten sweter!
          • Gość: Carioca Re: Szmatex (dla tych, co boso) IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.02, 01:35
            Boso ???
            To lubie, tak o swicie, mmmm.... przy pierwszych promieniach slonka, pierwszym
            milosnym spiewie skowronka, jak jeszcze krople nocnej rosy blyszcza sie na
            trawie :)
            Zmykam i wpadam do szafki, pewnikiem tez cosik znajde...
            Nara......

• Gość: aCh jezdem... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.05.02, 16:09
      czy o mnie tu byla mowa?
      :)
      iwa dzieki bo rzeczywscie wczoraj tego cuda nie bylo, serio!
      a dzis samo ajkos tak w oko wpadlo
      • iwa.ja Re: jezdem... 11.05.02, 12:54
        Przez parę dni byłam poza i nadal twierdzę, że tu i ówdzie nazbierało się sporo
        materiału do Szmateksu. Ale sama nie poradzę!!!
        • Gość: lucy_z Re: jezdem... IP: *.com / 192.168.0.* 11.05.02, 14:23
          iwa.ja napisał(a):

> Przez parę dni byłam poza i nadal twierdzę, że tu i ówdzie nazbierało się sporo
          >
          > materiału do Szmateksu. Ale sama nie poradzę!!!

Witam:))) Znowu wyjeżdżałaś????? Ja niestety tylko na krótko wchodzę:(
          Pozdrawiam przy sobocie przed i po robocie ;)
          • iwa.ja Jezdem, po prostu jezdem... 13.05.02, 20:25
            Taka była niegdyś piosenka. A może całkiem na abarot? Szmatencja wrażeń
            przedwakacyjna. Wszyscy tyrają. Mają zara sesję albo mają dzieci, ktore zara
            mają sesję. Albo robią szmalec. Nikogo tu ni ma? A tyle ciuchów naobkoło! I w
            niektorych mi do twarzy...A tej małej dobrze w czerwonym...I ma być pomnik
            Agnieszki Osieckiej. I dobrze! Cze, Lucy (i nie tylko!).
            • Gość: les1 Re: Jezdem, po prostu jezdem... IP: 5.1D* / *.mweb.co.za 13.05.02, 20:59
              Pomnik?
              Jak sie bedzie nazywal?....AO-1
              To moze jeszcze tak i ulice?
            • lucy_z Re: Jezdem, po prostu jezdem... 14.05.02, 11:37
              iwa.ja napisał(a):

> Taka była niegdyś piosenka. A może całkiem na abarot? Szmatencja wrażeń
              > przedwakacyjna. Wszyscy tyrają. Mają zara sesję albo mają dzieci, ktore zara
              > mają sesję. Albo robią szmalec. Nikogo tu ni ma? A tyle ciuchów naobkoło! I w
              > niektorych mi do twarzy...A tej małej dobrze w czerwonym...I ma być pomnik
              > Agnieszki Osieckiej. I dobrze! Cze, Lucy (i nie tylko!).

Iwa:)))) Samo życie ! ;)))

Jak chcę wejść i pogadać to mam komputer zajęty, jak mogę wejść i wchodzę tu to
              choroba nikogo nie ma:(((
              A kto chce Agnieszce pomnik postawić?????
              • petelka Re: Jezdem, po prostu jezdem... 14.05.02, 11:48
                lucy_z napisał(a):

>
                > Iwa:)))) Samo życie ! ;)))
                >
                > Jak chcę wejść i pogadać to mam komputer zajęty, jak mogę wejść i wchodzę tu
                > to
                > choroba nikogo nie ma:(((

Iwa, a ja cały czas mijam się z Tobą.:((( Już dzisiaj miałam nadzieję na
                spotkanie a tutaj tylko cień został.:(((

> A kto chce Agnieszce pomnik postawić?????

• iwa.ja aCh, pilnie!!! 21.05.02, 14:40
                  Otwórz Ty wreszcie swoją pocztę i pilnie mi odpowiedz!!!
                  • Gość: aCH Re: aCh, pilnie!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.05.02, 20:42
                    juz odpowiedzialam!! bo wiesz iwa, jak sie mnei wyszlo dzis o 8 z minutami to
                    mnie sie wrocilo przed 20 minut kilka
                    i ledwo zyje a musze wstac o 2.30 nad ranem
                    taaaa...
                    poznasz mnie tez po worach pod oczami.
                    • Gość: ach Re: aCh, pilnie!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.05.02, 20:47
                      a jak ja cie poznam? po paznokciach czerwonych, apaszce bordowej i czarnym
                      kostiumie?
                      kurcze noooo....
                      • iwa.ja Re: aCh, pilnie!!! 21.05.02, 20:52
                        Ale tekst otwarty! Jutro wszyscy będą mnie zaczepiać i pytać, czy to ja: biała
                        spódnica do ziemii w kwiatki (spódnica, nie ziemia), czarna marynara. Dalej
                        poproszę załączyć swój rysopis i lewy półprofil w SMS lub/i poczcie. czkam.
                        • Gość: aCh Re: aCh, pilnie!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.05.02, 21:13
                          ja sie ewakuuje z netu, wisienki pakuje coby jakas pamiatke znad morza miala.
                          opis szczegolowy zapodalam juz. tylko pamietaj, co atrakcyjniesze kobitki w
                          okolicy 25 omijasz wzrokiem bo to na pewno nie bede ja.
                          chachacha
    • sombre :) 21.05.02, 21:02
      Wy tu czkacie jakieś konspiry, cholerka.
      A tu nie czas na tajemnice, tu trzeba walczyć, do protestu się dołączyć,
      tu Forum Walczące, a Wy co? Czkacie sobie konspiry, cholerka.
      • iwa.ja Re: :) Te, Sombre! 21.05.02, 21:18
        Ty mi lepiej powiedz, ponieważ się już kierowniczka odmeldowała, co
        wazeliniarka - sekretarka powinna za padarok zanabyć swojej ukochanej szefowej.
        A jutro, jak każesz, w Wawie będziemy knuć.
        Aaaaa, jak sprawy? Te Twoje załączniki się nie otwierają, apropoś.
        • sombre Re: :) Te, Sombre! 21.05.02, 22:10
          Ach, rozumniem, embassy wita nas...:)
          Czy mam przygotować zimne okłady na uszy...
          Sekretarka sama wie najlepiej, jaką ma szefową to sobie świetnie poradzi:)
          Bo mnie tylko jeden pomysł do głowy o tej porze wchodzi, a jest bardzo tentego.
          A załączniki mają prawo się nie otwierać, zwłaszcza, jak nic nie załączałem:))
    • Gość: sombre Re: Szmatex (dla tych, co boso) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.05.02, 01:23
      To miłej narady kobity!
      Może ustalicie tam hen, w centrali, jakąś fuzję korporacji szmateksów z siecią
      saloonów obuwniczych?:) Aha, aCh... to jaką nominację przywieziesz ze
      stolycy...? ;)))
      • iwa.ja niezłe te wisienki... 22.05.02, 22:14
        ACh, informuję Cię, że obecnie jestem przy około trzydziestej wisience.
        Spożywam je nie dopuszczając na razie do siebie żadnych refleksji, ponieważ
        wisienki są bez pestek.
        A ewentualnych zainteresowanych naradą informuję, że rozpoczęłyśmy ją od
        wzniesienia toastu na ulicy wisienką ze słoiczka. Kto nie był, niech żałuje.
        Byznes plan ustalony, pora plany przekuć w czyn. I to jest właśnie taka
        parrrallella. Hej!
        • Gość: aCh Re: niezłe te wisienki... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.05.02, 09:55
          uuuuuuuuu..jezdem.ledwo.
          warszawo, czemu ty ludziom zyc nie dajesz, prawiee mnie trupem ze swych objec
          puscilas.
          a jeszcze tam musze wrocic, wiesz iwa? dopiero 6 06(trzeba wznies toast takie
          imieniny tylko raz w miesiacu )i wowczas o mej pzyszlosci najblizszej sie
          dowiem.
          :(
          • iwa.ja Re: niezłe te wisienki... 23.05.02, 19:52
            Tylko niektore są, cholera, z pestkami...
            Piotr, co sie stalo?
            • Gość: aCh Re: niezłe te wisienki... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.05.02, 20:52
              uhmmm ano sa, to taka niespodzianka...ekhmm
              no wlasnie piotr(exfly) co sie stalo. bo ja znowu nie mam od ciebie wiesci
              :(
              • iwa.ja Bygdoszcz znowu górą... 24.05.02, 23:52
                Taka tam aktywność, że głowa mała. A tu...smutno...No, dobra, do roboty sie
                wezme, czy co? A w spisie kazałam napisać: narodowość kaszubska. I JM
                rachmistrz ("-mistrz", hehe) nie protestował...
                • iwa.ja Re: Bygdoszcz znowu górą... 26.05.02, 00:02
                  Tylko zaznaczam, żem tu.
                  • Gość: lucy_z Re: Gdańsk zawsze górą !!!! IP: *.com / 192.168.0.* 26.05.02, 00:11
                    iwa.ja napisał(a):

> Tylko zaznaczam, żem tu.

Witaj Iwa:))))) Jam tu też była tylko trochę latałam po wątkach ;)))
                    Muszę już się zmywać:((((( Dobranoc !!!:)
                    • iwa.ja Re: Gdańsk zawsze górą !!!! 26.05.02, 00:13
                      O! Lucy! To może przeczytasz, co Ci popisałam. Branoc. Też do spanka się
                      udawam.
                      • Gość: lucy_z Re: Gdańsk zawsze górą !!!! IP: *.com / 192.168.0.* 26.05.02, 00:17
                        iwa.ja napisał(a):

> O! Lucy! To może przeczytasz, co Ci popisałam. Branoc. Też do spanka się
                        > udawam.

Iwa????? A gdzie mi popisałaś????? Ja miałam prawie trzy dni awarię to może
                        gdzieś coś jeszcze nie przeczytałam?????
                        ACH:)) Iwa chyba już poszła, ja też idę i mówię Ci jeszcze raz - dobrej
                        nocki!!!:)))
                        • Gość: aCh dobrej nocy IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.05.02, 00:19
                          rozrzuconym po polsce forumowiczkom
                    • Gość: aCh Re: Gdańsk zawsze górą !!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.05.02, 00:13
                      jest tu kto jeszcze? iwa??? lucy???
                      • iwa.ja Re: Gdańsk zawsze górą !!!! 26.05.02, 00:20
                        Obecna!
                        • Gość: aCh Re: Gdańsk zawsze górą !!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.05.02, 00:22
                          na czat w dwuszeregu marszobiegiem!
                          • iwa.ja Re: Gdańsk zawsze górą !!!! 26.05.02, 00:25
                            ju!!!!
                            • Gość: aCh Re: Gdańsk zawsze górą !!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.05.02, 00:34
                              raczej już?
                              :)))
                              • lucy_z Re: Iwa!!! :) 26.05.02, 11:07
                                Wiadomość dostałam dopiero rano, już do Ciebie napisałam:)
                                • iwa.ja Re: Iwa!!! :) 26.05.02, 11:11
                                  OK, a ja dalej tłukę różne mądrości na kompie. I tak bedzie do wieczora.
                                  Pozdrawliaju.
                                  • Gość: lucy_z Re: Iwa!!! :) IP: *.com / 192.168.0.* 26.05.02, 11:42
                                    iwa.ja napisał(a):

> OK, a ja dalej tłukę różne mądrości na kompie. I tak bedzie do wieczora.
                                    > Pozdrawliaju.

To ja Iwa Tobie i innym, zmuszonym pracusiom do pracy w niedzielę, wierszyk
                                    Kofty dedykuję:)))

Podobno w tym jest poezji treść
                                    Że trzeba wzbić się, wzlecieć, wznieść
                                    I krążyć chłonąc słońca światło
                                    Też chciałbym... Ale mnie nie natchło
                                    Cóż zrobię, gdy mi wzniosłość zbrzydła
                                    Cóż zrobię, gdy mi wena schudła
                                    Nie wołam - muzo! Daj mi skrzydła!
                                    Zwyczajnie proszę - podaj szczudła
                                    • iwa.ja Dzień Mamusi 26.05.02, 11:45
                                      Mamusie wszelkiej maści, łączcie się!!! I nie dajcie się!!!
                                      • iwa.ja smutno będzie... 05.06.02, 20:42
                                        ...bez aCh. A jej, mam nadzieję, smutno bez nas.
                                        • Gość: lucy_z Re: smutno będzie... IP: *.com / 192.168.0.* 05.06.02, 20:47
                                          iwa.ja napisał(a):

> ...bez aCh. A jej, mam nadzieję, smutno bez nas.

Ona tu przyrzekała, że będzie pisać ;)
                                          Ale jak się tak mocno zafascynuje czymś lub kimś to nie wiem, nie wiem...:(
                                          • Gość: aCh ojojoj IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.06.02, 23:02
                                            jeszcze nie wiadomo czy wyjade...ale rzeczywscie lepiej ejst wyjechac wysokosc
                                            najblizszego rachunku za net budzi zgroze....oby mnie juz tu nie bylo.
                                            tam gdzie jade maszyna do netu stoi w cafeteri czyli miejscu ktore niezwykle
                                            chetnie odwiedzam...
                                            a z innej beczki, iwula no przeciez mnei i tak na forum jakby mniej...
                                            hihi
                                            • iwa.ja dobry wieczór 07.06.02, 19:43
                                              Ponieważ dzisiaj wieczorem będę, jak zwykle wyjątkowo, pracować, zapytuję, czy
                                              ktoś ma wiedzę na temat, jaki film albo coś mogę oglądać w tzw. tle...
                                              • iwa.ja Re: dobry wieczór 07.06.02, 19:47
                                                A, zapomniałam! Czy ktoś wie, gdzie jest Les? A mówiłam, żeby się nie bawił
                                                strzelbą w tej Afryce...
                                                • lucy_z Re: dobry wieczór 07.06.02, 20:31
                                                  iwa.ja napisał(a):

> A, zapomniałam! Czy ktoś wie, gdzie jest Les? A mówiłam, żeby się nie bawił
                                                  > strzelbą w tej Afryce...

Witaj Iwa:) Cały dzień gdzieś Cię nosiło i nie pokazywałaś się na forum:(((
                                                  Też tak w tej Warszawie wiatrzysko wieje jak u mnie??? Programu telewizyjnego
                                                  nie przeglądałam i pewno znowu bedzie jakiś "odgrzewany" film;)
                                                  Tylko tyle przeczytałam w jednym programie, że teraz na wakacje to będą same
                                                  powtórki, tak jak by do tej pory tego nie było;) Więc dalej już nie czytałam...
                                                  Bardzo lubię przygotować się na oglądanie, poduszeczka, kocyk i po paru minutach
                                                  mnie nie ma:))) Może wezmę się za jakąś książkę lepiej ;) Tobie to nie
                                                  zazdroszczę ale to Twoja praca, prawda???? A coś wspominałaś, że wyjeżdżasz???
                                                  • iwa.ja Re: dobry wieczór 07.06.02, 20:38
                                                    Niestety, siedzę w wawie z braku płynności finansowej, bo znienacka mnie
                                                    dopadły wydatki, buuuu.... Dzisiaj wiało straszliwie, czułam sie jak w trakcie
                                                    burzy piaskowej w ciepłych krajach. Ale ciepło nie było, niestety. No i siedzę
                                                    sobie, bo znowu terminy gonią. A za ścianą kucie (sesja u mnie, a u sąsiadów
                                                    remont). Jutro mam wychodne, dziś niańczę piesława.
                                                  • lucy_z Re: dobry wieczór 07.06.02, 20:46
                                                    iwa.ja napisał(a):

> Niestety, siedzę w wawie z braku płynności finansowej, bo znienacka mnie
                                                    > dopadły wydatki, buuuu.... Dzisiaj wiało straszliwie, czułam sie jak w trakcie
                                                    > burzy piaskowej w ciepłych krajach. Ale ciepło nie było, niestety. No i siedzę
                                                    > sobie, bo znowu terminy gonią. A za ścianą kucie (sesja u mnie, a u sąsiadów
                                                    > remont). Jutro mam wychodne, dziś niańczę piesława.

Naprawde kucie u sąsiada??? Jeżeli tak to współczuję!!! A kucie sesyjne długo
                                                    potrwa jeszcze??? Bo zdaje się, że cały czas bomba tyka, tyka;) Tylko żeby coś
                                                    nie wybuchło:))) Musisz siedzieć cicho bo inaczej wszystkie hmm drobne nawet
                                                    niepowodzenia spadną na Ciebie!!!:) Nie mogę Ci niestety towarzyszyć bo
                                                    przychodzi druga zmiana!!! Gdzie by ją tak wysłać??? Pa może się jeszcze uda mi
                                                    wcisnąć kole północy ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka