petelka 15.05.02, 14:27 Do 26000 brakuje już tylko 111 postów! No nie bądźcie tacy, dorzućcie małe co nie co! Wprawdzie portal chodzi dzisiaj jak ciężarna żółwica po schodach, ale nie poddawajcie się.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Odliczanie 15.05.02, 14:43 No dobra, chociaz nie popieram scigania sie i pisania na sile ale tak podoba mi sie Twoj nick, ze nie potrafie odmowic. Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Odliczanie 15.05.02, 14:46 cze67 napisał(a): > No dobra, chociaz nie popieram scigania sie i pisania na sile ale tak podoba mi > > sie Twoj nick, ze nie potrafie odmowic. Dzięki:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszk Re: Odliczanie IP: *.datastar.pl 15.05.02, 16:44 i już 5 postów..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Odliczanie IP: *.com / 192.168.0.* 15.05.02, 18:31 Gość portalu: jaszk napisał(a): > i już 5 postów..... Już tylko.....84!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Odliczanie IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 20:32 Petelka, a w co sie bawicie?. Jak sie bawic - to na calego i z usmiechem, chetnie sie przylacze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Odliczanie 15.05.02, 20:40 Gość portalu: Carioca napisał(a): > Petelka, a w co sie bawicie?. > Jak sie bawic - to na calego i z usmiechem, chetnie sie przylacze :) Carioca:))) Brakuje 80 postów do 26000:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Odliczanie IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 21:34 lucy_z napisał(a): > Carioca:))) Brakuje 80 postów do 26000:)))))) Lucy - az... ! tylko... !. To ja sie z Wami bawie - moge ?. Nastepnym razem ja odliczam, oki ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Odliczanie 15.05.02, 21:44 Gość portalu: Carioca napisał(a): > Lucy - az... ! tylko... !. > To ja sie z Wami bawie - moge ?. > Nastepnym razem ja odliczam, oki ? ;) Carioca:)No pewnie,jesteś jedną z nas przecież!!!:) W sumie niedużo zostało do tej liczby ale choroba, muszę iść już, bo mnie zmienniczka naciska:((( Może ktoś jeszcze popisze z Tobą i będzie???!!!!! Pozdrawiam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Odliczanie IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 21:56 Lucy 3mse i do milego.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caroca Re: Odliczanie IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 23:39 lucy_z napisał(a): > Carioca:)No pewnie,jesteś jedną z nas przecież!!!:) W sumie niedużo zostało d > o > tej liczby ale choroba, muszę iść już, bo mnie zmienniczka naciska:((( Może kto > ś > jeszcze popisze z Tobą i będzie???!!!!! > > Pozdrawiam:))))) A kto by ze mna pisal ? Ja taka internetowa gapa, hehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
flybylot1 Re: Odliczanie 16.05.02, 07:00 A wiecie, po co to wszystko namazalem? Zeby powiedziec wam wszystkim, ze nie robi sie ilosci bezsensownymi wpisami po to tylko, by ta ilosc zaistniala. Albo rozmawiamy i poglebiamy tym samym swoja wiedze o naszym miescie i o nas samych, albo dajmy se siana! Napisalem te 11 postow tylko po to, zeby wam uzmyslowic, ze na naszej stronie nie chodzi wcale o ilosc, ale o jakosc. Wydawalo mi sie, ze udalo mi sie to przy 25 tys., ale okazalo sie, ze nikt nie zrozumial... Przykro mi. :(((( Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Tu Cię dorwałam 16.05.02, 07:32 Piotr, z uporem maniaczki wysyłam Ci co jakiś czas @ i dokladnie tak samo cyklicznie pisze do mnie Daemon. Sprawdź te adresy, które mi podałeś. Na przykład napisz na moją pocztę gazetową, a ja Ci odpiszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Odliczanie 16.05.02, 09:53 flybylot1 napisał(a): > A wiecie, po co to wszystko namazalem? Zeby powiedziec wam wszystkim, ze nie ro > bi sie ilosci > bezsensownymi wpisami po to tylko, by ta ilosc zaistniala. Albo rozmawiamy i po > glebiamy tym samym > swoja wiedze o naszym miescie i o nas samych, albo dajmy se siana! Napisalem te > 11 postow tylko > po to, zeby wam uzmyslowic, ze na naszej stronie nie chodzi wcale o ilosc, ale > o jakosc. Wydawalo mi > sie, ze udalo mi sie to przy 25 tys., ale okazalo sie, ze nikt nie zrozumial... > Przykro mi. > :(((( Piotr Oj Piotrze, trochę luzu ;) Nikt tu nie pisze o nabijaniu postów bezmyślnie tak jak sugerujesz, tylko o pisaniu normalnych postów o jakiejś treści. A że zbliżamy się do pewnej okrągłej liczby to o tym piszemy i żartujemy! Tu na forum trzeba też trochę luzu, śmiechu i zabawy:)))Właśnie brakuje już tylko 21 postów ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: 26000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.05.02, 11:02 Zoppoterku:) Strzeliłeś tego posta!!!!!Gratulacje!!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: 26000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.05.02, 11:15 lucy_z napisał(a): > Zoppoterku:) Strzeliłeś tego posta!!!!!Gratulacje!!!!!!:))))) Dołączam się (tak dla zabawy.:))) ps do Lucy: Lucy nie odpisuję, bo znowu moja poczta szwankuje. Ale odpiszę jak tylko zadziała. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pętelka... 16.05.02, 11:20 petelka napisał(a): > ps do Lucy: Lucy nie odpisuję, bo znowu moja poczta szwankuje. Ale odpiszę jak > tylko zadziała. > Hmmmmm??? Ale ja dostałam od Ciebie liścik????? Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Pętelka... 16.05.02, 11:23 lucy_z napisał(a): > petelka napisał(a): > > > ps do Lucy: Lucy nie odpisuję, bo znowu moja poczta szwankuje. Ale odpiszę > jak > > tylko zadziała. > > > > Hmmmmm??? Ale ja dostałam od Ciebie liścik????? :))))) A toś mnie ucieszyła, bo próbowałam pisać do Ciebie 4 razy. Za 3-ma pierwszymi zawsze coś mi przeszkadzało, a jak w końcu napisałam to nie chciał się wysłać. Ale wynika z tego, że poczta potrafi płatać i przyjemniejsze psikusy.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
flybylot1 Re: Odliczanie... 17.05.02, 04:07 Lucy, ja jestem wyluzowany, ale tez troszke sfrustrowany, bo wy rozmawiacie sobie bezposrednio, jak na czacie, a ja wpisuje sie waszym bladym switem, kiedy nie ma szans, by ktos sie odezwal. I zawsze gadam do sciany. Wiec jak trafiam na taka rozmowe, gdzie wymienia sie jednozdaniowe posty na jakis banalny temat, wowczas cos sie we mnie burzy. Mysle, ze to jest - m.in. - przyczyna tak niklej obecnosci ludzi zza oceanow na naszej stronie - sa nas przeciez tysiace. A przy okazji mam propozycje: od jakiegos czasu istnieje duzy i wazny (juz nagradzany) portal www.wirtualnapolonia.com/ na ktorym obecni sa Polacy z calego niemal swiata. To jest portal w rodzaju Wirtualnej Polski, ale dla Polonii. Moze warto byloby (nie chce tego robic sam, bo ja nie jestem adminem strony gdanskiej) wyslac na adres szefa WirtPol Wlodka Kulinskiego e-maila z prosba o zamieszczenie ogloszenia o tym, ze nasza strona istnieje i czeka na wpisy. Jego e-mailowy adres to: wkulinski@wirtualnapolonia.com Pozdrawiam, Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Odliczanie... 17.05.02, 06:24 Piotr, ja tylko na chwilkę. Z definicji jestem skowronkiem z przymusu, a więc kiedy Ty jeszcze nie śpisz, ja już nie śpię. Żeby Ci nie było smutno. Możemy kiedyś się umówić na pogadanie o takiej właśnie porze, co? Odpowiedz Link Zgłoś