Dodaj do ulubionych

Odliczanie

15.05.02, 14:27
Do 26000 brakuje już tylko 111 postów! No nie bądźcie tacy, dorzućcie małe co
nie co! Wprawdzie portal chodzi dzisiaj jak ciężarna żółwica po schodach, ale
nie poddawajcie się.:)))))
Obserwuj wątek
    • cze67 Re: Odliczanie 15.05.02, 14:43
      No dobra, chociaz nie popieram scigania sie i pisania na sile ale tak podoba mi
      sie Twoj nick, ze nie potrafie odmowic.
      • petelka Re: Odliczanie 15.05.02, 14:46
        cze67 napisał(a):

> No dobra, chociaz nie popieram scigania sie i pisania na sile ale tak podoba mi
        >
        > sie Twoj nick, ze nie potrafie odmowic.

Dzięki:)))))))

• cze67 Re: Odliczanie 15.05.02, 15:22
          Drobiazg...
          • Gość: jaszk Re: Odliczanie IP: *.datastar.pl 15.05.02, 16:44
            i już 5 postów.....
            • Gość: lucy_z Re: Odliczanie IP: *.com / 192.168.0.* 15.05.02, 18:31
              Gość portalu: jaszk napisał(a):

> i już 5 postów.....

Już tylko.....84!!!!!!!
              • Gość: Carioca Re: Odliczanie IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 20:32
                Petelka, a w co sie bawicie?.
                Jak sie bawic - to na calego i z usmiechem, chetnie sie przylacze :)
                • lucy_z Re: Odliczanie 15.05.02, 20:40
                  Gość portalu: Carioca napisał(a):

> Petelka, a w co sie bawicie?.
                  > Jak sie bawic - to na calego i z usmiechem, chetnie sie przylacze :)

Carioca:))) Brakuje 80 postów do 26000:))))))
                  • Gość: Carioca Re: Odliczanie IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 21:34
                    lucy_z napisał(a):

> Carioca:))) Brakuje 80 postów do 26000:))))))

Lucy - az... ! tylko... !.
                    To ja sie z Wami bawie - moge ?.
                    Nastepnym razem ja odliczam, oki ? ;)

• lucy_z Re: Odliczanie 15.05.02, 21:44
                      Gość portalu: Carioca napisał(a):

> Lucy - az... ! tylko... !.
                      > To ja sie z Wami bawie - moge ?.
                      > Nastepnym razem ja odliczam, oki ? ;)

Carioca:)No pewnie,jesteś jedną z nas przecież!!!:) W sumie niedużo zostało do
                      tej liczby ale choroba, muszę iść już, bo mnie zmienniczka naciska:((( Może ktoś
                      jeszcze popisze z Tobą i będzie???!!!!!

Pozdrawiam:)))))
                      • Gość: Carioca Re: Odliczanie IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 21:56
                        Lucy 3mse i do milego.... :)
                      • Gość: Caroca Re: Odliczanie IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 23:39
                        lucy_z napisał(a):

> Carioca:)No pewnie,jesteś jedną z nas przecież!!!:) W sumie niedużo zostało d
                        > o
                        > tej liczby ale choroba, muszę iść już, bo mnie zmienniczka naciska:((( Może kto
                        > ś
                        > jeszcze popisze z Tobą i będzie???!!!!!
                        >
                        > Pozdrawiam:)))))

A kto by ze mna pisal ?
                        Ja taka internetowa gapa, hehhh...

• flybylot1 Re: Odliczanie 16.05.02, 06:50
                          Takie sobie o...
                          • flybylot1 Re: Odliczanie 16.05.02, 06:51
                            Takie sobie od...
                            • flybylot1 Re: Odliczanie 16.05.02, 06:51
                              Takie sobie odl...
                              • flybylot1 Re: Odliczanie 16.05.02, 06:52
                                Takie sobie odli...
                                • flybylot1 Re: Odliczanie 16.05.02, 06:53
                                  Takie sobie odlic...
                                  • flybylot1 Re: Odliczanie 16.05.02, 06:53
                                    Takie sobie odlicz...
                                    • flybylot1 Re: Odliczanie 16.05.02, 06:54
                                      Takie sobie odlicza...
                                      • flybylot1 Re: Odliczanie 16.05.02, 06:55
                                        Takie sobie odliczan...
                                        • flybylot1 Re: Odliczanie 16.05.02, 06:55
                                          Takie sobie odliczani...
                                          • flybylot1 Re: Odliczanie 16.05.02, 06:56
                                            Takie sobie odliczanie...
                                            • flybylot1 Re: Odliczanie 16.05.02, 06:56
                                              Takie sobie odliczanie!
                                              • flybylot1 Re: Odliczanie 16.05.02, 07:00
                                                A wiecie, po co to wszystko namazalem? Zeby powiedziec wam wszystkim, ze nie robi sie ilosci
                                                bezsensownymi wpisami po to tylko, by ta ilosc zaistniala. Albo rozmawiamy i poglebiamy tym samym
                                                swoja wiedze o naszym miescie i o nas samych, albo dajmy se siana! Napisalem te 11 postow tylko
                                                po to, zeby wam uzmyslowic, ze na naszej stronie nie chodzi wcale o ilosc, ale o jakosc. Wydawalo mi
                                                sie, ze udalo mi sie to przy 25 tys., ale okazalo sie, ze nikt nie zrozumial... Przykro mi.
                                                :(((( Piotr
                                                • iwa.ja Tu Cię dorwałam 16.05.02, 07:32
                                                  Piotr, z uporem maniaczki wysyłam Ci co jakiś czas @ i dokladnie tak samo
                                                  cyklicznie pisze do mnie Daemon. Sprawdź te adresy, które mi podałeś. Na
                                                  przykład napisz na moją pocztę gazetową, a ja Ci odpiszę!!!
                                                • lucy_z Re: Odliczanie 16.05.02, 09:53
                                                  flybylot1 napisał(a):

> A wiecie, po co to wszystko namazalem? Zeby powiedziec wam wszystkim, ze nie ro
                                                  > bi sie ilosci
                                                  > bezsensownymi wpisami po to tylko, by ta ilosc zaistniala. Albo rozmawiamy i po
                                                  > glebiamy tym samym
                                                  > swoja wiedze o naszym miescie i o nas samych, albo dajmy se siana! Napisalem te
                                                  > 11 postow tylko
                                                  > po to, zeby wam uzmyslowic, ze na naszej stronie nie chodzi wcale o ilosc, ale
                                                  > o jakosc. Wydawalo mi
                                                  > sie, ze udalo mi sie to przy 25 tys., ale okazalo sie, ze nikt nie zrozumial...
                                                  > Przykro mi.
                                                  > :(((( Piotr

Oj Piotrze, trochę luzu ;) Nikt tu nie pisze o nabijaniu postów bezmyślnie tak
                                                  jak sugerujesz, tylko o pisaniu normalnych postów o jakiejś treści. A że zbliżamy
                                                  się do pewnej okrągłej liczby to o tym piszemy i żartujemy! Tu na forum trzeba
                                                  też trochę luzu, śmiechu i zabawy:)))Właśnie brakuje już tylko 21 postów ;)))
                                                  • lucy_z Re: 26000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.05.02, 11:02
                                                    Zoppoterku:) Strzeliłeś tego posta!!!!!Gratulacje!!!!!!:)))))
                                                  • petelka Re: 26000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.05.02, 11:15
                                                    lucy_z napisał(a):

> Zoppoterku:) Strzeliłeś tego posta!!!!!Gratulacje!!!!!!:)))))

Dołączam się (tak dla zabawy.:)))
                                                    ps do Lucy: Lucy nie odpisuję, bo znowu moja poczta szwankuje. Ale odpiszę jak
                                                    tylko zadziała.

• lucy_z Re: Pętelka... 16.05.02, 11:20
                                                    petelka napisał(a):

> ps do Lucy: Lucy nie odpisuję, bo znowu moja poczta szwankuje. Ale odpiszę jak
                                                    > tylko zadziała.
                                                    >

Hmmmmm??? Ale ja dostałam od Ciebie liścik?????
                                                  • petelka Re: Pętelka... 16.05.02, 11:23
                                                    lucy_z napisał(a):

> petelka napisał(a):
                                                    >
                                                    > > ps do Lucy: Lucy nie odpisuję, bo znowu moja poczta szwankuje. Ale odpiszę
                                                    > jak
                                                    > > tylko zadziała.
                                                    > >
                                                    >
                                                    > Hmmmmm??? Ale ja dostałam od Ciebie liścik?????

:))))) A toś mnie ucieszyła, bo próbowałam pisać do Ciebie 4 razy. Za 3-ma
                                                    pierwszymi zawsze coś mi przeszkadzało, a jak w końcu napisałam to nie chciał się
                                                    wysłać. Ale wynika z tego, że poczta potrafi płatać i przyjemniejsze psikusy.:)))

• flybylot1 Re: Odliczanie... 17.05.02, 04:07
                                                    Lucy,
                                                    ja jestem wyluzowany, ale tez troszke sfrustrowany, bo wy rozmawiacie sobie bezposrednio, jak na
                                                    czacie, a ja wpisuje sie waszym bladym switem, kiedy nie ma szans, by ktos sie odezwal. I zawsze
                                                    gadam do sciany. Wiec jak trafiam na taka rozmowe, gdzie wymienia sie jednozdaniowe posty na
                                                    jakis banalny temat, wowczas cos sie we mnie burzy.
                                                    Mysle, ze to jest - m.in. - przyczyna tak niklej obecnosci ludzi zza oceanow na naszej stronie - sa nas
                                                    przeciez tysiace. A przy okazji mam propozycje:
                                                    od jakiegos czasu istnieje duzy i wazny (juz nagradzany) portal www.wirtualnapolonia.com/ na
                                                    ktorym obecni sa Polacy z calego niemal swiata. To jest portal w rodzaju Wirtualnej Polski, ale dla
                                                    Polonii. Moze warto byloby (nie chce tego robic sam, bo ja nie jestem adminem strony gdanskiej)
                                                    wyslac na adres szefa WirtPol Wlodka Kulinskiego e-maila z prosba o zamieszczenie ogloszenia o
                                                    tym, ze nasza strona istnieje i czeka na wpisy.
                                                    Jego e-mailowy adres to: wkulinski@wirtualnapolonia.com
                                                    Pozdrawiam, Piotr
                                                  • iwa.ja Re: Odliczanie... 17.05.02, 06:24
                                                    Piotr, ja tylko na chwilkę. Z definicji jestem skowronkiem z przymusu, a więc
                                                    kiedy Ty jeszcze nie śpisz, ja już nie śpię. Żeby Ci nie było smutno. Możemy
                                                    kiedyś się umówić na pogadanie o takiej właśnie porze, co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka