Dodaj do ulubionych

zaginął pies- pomóżcie!!!

IP: 195.117.159.* 13.01.05, 14:29
zaginął pies - AJA wczoraj 12.01.w Leźnie k. Gdańska
suka rasy mieszanej (owczarek niemiecki pomieszany z dobermanem), roczna,
młoda, czarnobrązowa brzuch podpalany, wys. ok. 60 -70 cm. długi ogon,
krótkowłos, obroża przeciwpchelna na szyi . Pies jest w trakcie leczenia,
musi przyjmować leki, jest alergikiem, musi dostawać specjalne pozywienie. NA
UCZCIWEGO ZNALAZCĘ CZEKA NAGRODA I ZROZPACZONA WŁAŚCICIELKA.
Kontakt: Ania tel. 0691 767 095 , Gdańsk
medda@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: bolo czyja wina??? IP: 217.153.241.* 13.01.05, 16:32
      jak to "zginęła" ?? a czy przypadkiem nie puściłaś jej by sobie pobiegała?
      to twoja wina ze się zgubiła.

przez takich bezmózgów schroniska pękają w szwach. przez takich jak ty po lasach lezą trupy psów zastrzelonych przez myśliwych.
      (myśliwy - mały wzwód - duża strzelba)
      • Gość: medda Re: czyja wina??? IP: 213.192.80.* 14.01.05, 11:08
        ZAWSZE WIEDZIAŁM ZE MOŻNA LICZYĆ NA BEZINTERESOWNĄ LUDZKĄ ZAWIŚĆ. DZIĘKI ZA
        POMOC: GDYBY NIE TACY JAK TY NIE WIEM KTO BY MI ŚWIAT OBJAŚNIŁ. PS. ROZUMIEM,
        ŻE NALEŻYSZ DO GRONA MYŚLIWYCH?
        • Gość: bolo głupio rozumiesz! IP: 217.153.241.* 14.01.05, 22:30
          nie jestem mysliwym. gdybys uważała i dbała o psa to by sie nie zgubił! np. nawet najlepiej ułożoina suka może się zgubić jak ma cieczkę! nawet najlepiej ułożony pies moze się zgubic jak poczuje suke z cieczką. wiele psów pogoni w lesie np. sarne.
          bezmózgowiec -właściciel nie kupi smyczy automatycznej (można dostać nawet 8-o metrowe) bo to wydatek. puszcza psa "bo musi sie wybiegać" a później ...?
          później jest płacz!
          was, debilnych ludzi mi nie szkoda. szkoda tylko tych zwierząt .
          • Gość: medda Re: głupio rozumiesz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:50
            Pies się znalazł. cały i zdrowy.(nawiasem mówiąc w pewnym sensie uratowałam go
            od śmierci głodowej kiedy jakiś "bezmózgowiec" porzucił go na sobieszewskiej
            plaży) odpuść sobie Stary bo meżczyźni zapadają na zawały, udary mózgu etc.
            stres niewskazany. pozdrawiam i dzięki za pomoc. :-)więcej takich jak Ty i w
            naszej Ojczyźnie będzie jak w raju.Ktoś kto zionie taką nienawiścią do ludzi
            nie może kochać zwierząt.
            • dexta_highwind Re: głupio rozumiesz! 15.01.05, 03:27
              alez z bola okropny facet O.o
              zwierzeta maja to do siebie ze czasem sie gubia i to nie zawsze z glupoty
              wlasciciela..
              • kraxa nies ety glownie dlatego 16.02.05, 13:36
                ze sa puszczane luzem, zgadzam sie z bolo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka