Gość: koment IP: *.lsk.gda.pl 25.01.05, 22:05 haaaa, sporo osób z branży medycznej wie o trójmiejskim psychiatrze (PR). nie mówię tu o molestowaniu, a o innych "historiach". jest świętą krową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: Sopocki laryngolog - dr Całus - ukarany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:31 A co z niejakim Klocentem i nieletnimi chłopcami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman dopadniemy te wywłoki i pomścimy Doktora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:43 macie przesrane w Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koment Re: dopadniemy te wywłoki i pomścimy Doktora! IP: *.lsk.gda.pl 25.01.05, 22:51 ale to nie zmienia faktu, że pewne sprawy dotyczące pewnej osoby są znane w tej branży (i w branżach pokrewnym, wszak nauki bywają interdyscyplinarne :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSM Re: dopadniemy te wywłoki i pomścimy Doktora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:22 > macie przesrane w Sopocie Meloman już jesteś martwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c0396 Re: dopadniemy te wywłoki i pomścimy Doktora! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 26.01.05, 12:39 życzę Tobie abyś trafił na takiego lekarza który będzie miał podobne zamiłowania -niezaleznie od płci pacjenta- albo troszkę bardziej śmiałe. ciekawe co wtedy zrobisz i jaką będziesz miał o nim opinię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: dopadniemy te wywłoki i pomścimy Doktora! IP: *.univ.gda.pl 26.01.05, 13:56 Nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Sopocki laryngolog - dr Całus - ukarany 26.01.05, 00:30 Swego czasu doktor W. mieszkajacy juz w czasach PRL w jednej z najbardziej eksluzywnych willi w Sopocie, mial nie tylko prywatny gabinet, ale i pracowal w przychodni na Chrobrego. Tam tez przyjmowal swoich pacjentow i bral za to pieniadze, choc wykonywal to w czasie pracy i na panstwowym sprzecie. Za komuny tez niektorzy potrafili w branzy lekarskiej zyc dostanio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Re: Sopocki laryngolog - dr Całus - ukarany IP: *.gdynia.mm.pl 26.01.05, 11:18 Komuś z GW Trójmiasto naraził się lekarz, więc trzeba Go "obrabiać". Tymczasem szereg rzeczy, które na terenie Sopotu są skandaliczną kompromitacją "władz", kurii i wszystkich świętych są przez szanownych redaktorów pomijane. Wszelkie informacje i komentarze przemilczane. To samo TVP Gdańsk, która na życzenie t.zw. VIP-ów przerywa reportaże (Kość niezgody). Prokuratura nie podejmie interwencji, sąd działania a bezhołowie rozwija się, zresztą przy "pomocy" wyższych organów. Tych spraw, kosztujących mieszkańców miliony, GW Trójmiasto nie opisze. Gratis! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Sopockie laurki 26.01.05, 11:59 Gość portalu: wojciech napisał(a): > Tych spraw, kosztujących mieszkańców miliony, GW Trójmiasto > nie opisze. Gratis! To prawda, ze jak pisza o Sopocie to tylko laurki, ale zadbal o to prezydent Sopotu, ktory umie zyc w zgodzie z dziennikarzami. Taki dziennikarz bowiem chcialby dostac kolejny darmowy bilet na jakas impreze, a moze liczy takze na to, ze po raz kolejny wladze Sopotu ufunduja mu wycieczke do Berlina, Szwecji czy gdzies jeszcze. Tym sobie tez tlumacze to, ze nawet jak im sie na talerzu podalo informacje o ukladzie kolesiowskim wiceprezydenta Sopotu z pewnym mieszkancem, ktorzy chca doprowadzic do tego, by ten mieszkaniec mial caly dom na wlasnosc, nic nie pisza ani sie nie interesuja, choc podczas bezposredniego spotkania byly naczelny zapewnil, ze na pewno sie tym zajma. To samo dotyczy tez jakiejs tajnej umowy pomiedzy miastem a komenda policji w Sopocie przedluzajacej mozliwosc mieszkania policjantom w lokalach kommunalnych. Obecnie niektorym policjantom nakazano wyprowadzic sie a niektorym pozwolono mieszkac dalej. Jest to prosty sposob na to by jedna lub kilka osob z magistratu trzymala w szachu policjantow. Nie widze szans na to by trojmiejska GW podniosla sie na wyzszy poziom i trzeba sie przyzwyczaic do tego, ze dalej informacje z Sopotu to beda przepisane e- maile od sopockiego rzecznika prasowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alergik Re: Sopocki laryngolog - dr Całus - ukarany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 01:06 Ten dr Calus czyli Wolf to zwyczjny zboczeniec.A odnosnie kary, jest zadna!!!.Kruk krukawi oka nie wykole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamienny Potok DZIEKI DOKTORZE IP: *.ipt.aol.com 26.01.05, 05:04 20 lat temu ten czlowiek uratowal mi zycie wykonujac zabieg w moim domu(bezplatnie) pozdrowienia dla doktora, Odpowiedz Link Zgłoś
polf Problem z lekarzami 26.01.05, 10:03 Nie zmienia to faktu ze pan doktor dopuscil sie przestepstwa. Izba Lekarska ukarala pana doktora nie adekwatnie, to ogromny blad. IL pokazuje tym samym ze chroni swoich kolegow nawet przestepcow. Jaki z tego wniosek? Biedni jestescie mlodzi lekarze gdyz wy odpowiecie przed izba nawet za krzywe spojrzenie na starszego (czytaj kolege panow z izby), wy bedziecie molestowani, mobingowani szantazowani, katowani, upokarzani, pozbawiani rzetelnej informacji, nieuczeni i odsuwani od mozliwosci ksztalcenia sie, a waszym przesladowcom wlos z glowy nie spadnie. Lekarze stworzyli sobie niezle bagno. Lekarz (daleko od Polski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: DZIEKI DOKTORZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 01:24 jedno z drugim nie ma nic wspólnego,nie mówimy o jego umiejętnościach zawodowych tylko o skłonnościach... może jesteś facetem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Fu!!! IP: *.univ.gda.pl 26.01.05, 08:31 Gdyby mi 70 - letni staruch włożył do ust język to bym na niego zwymiotowała jedzenie z całego tygodnia! Okropne! Fu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wmk Re: Fu!!! IP: *.gdynia.mm.pl 26.01.05, 11:23 A ty wierzysz wariatko, że to miało miejsce????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: Fu!!! IP: *.univ.gda.pl 26.01.05, 11:34 Wariatkę sobie zrób i wychowaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Fu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:58 i Ty w to wierzysz????? zwlaszcza, że artykuły początkowe przedstawiały zupełnie inną wersję, a dopiero potem gazeta stwierdziła, że należy dodać całej historii pikanterii. A może poszkodowana nie zauważyła , że ją zgwałcił na leżance? Prawdopodobnie gdyby sprawa nie zakończyła się teraz pojawiłaby sie i taka wersja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: Fu!!! IP: *.univ.gda.pl 26.01.05, 12:26 Nie wiem czy to prawda czy nie. Mnie przy tym nie było, ale wyobraziłam sobie taką sytuację i właśnie to przyprawiło mnie o odruch wymiotny! Guzik mnie obchodzi jakaś panna i jakiś pokurczony doktorzyna! Ale zakładając, że taki czyn miał miejsce to chyba przyznasz, że jest ohydny?! Podobałoby ci się to? Hmmm, no chyba, że jesteś w wieku doktorka i to dla ciebie chleb powszedni... A wtedy to współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Fu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 01:26 tu akurat nie mieszaj religii ;) to nie jest kwestia wiary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Sopocki laryngolog - dr Całus - ukarany IP: *.crowley.pl 26.01.05, 09:16 Za dobre leczenie - pochwała, za molestowanie - w pier.... ! Sprawiedliwość rzecz najważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Sopocki laryngolog - dr Całus - ukarany IP: *.oc.oc.cox.net 26.01.05, 09:59 Brawo Magda za odwage. Poczekaj jeszcze rok i podaj gnojka do sadu ze stopy cywilnej o odszkodowanie.... Sopot powinien byc znany ze SPRAWIEDLIWOSCI, a nie prawnego mieczakowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MT Czyli wszystko po staremu IP: 195.94.219.* 26.01.05, 10:23 - policjanci i prokuratorzy mogą jeździć bezkarnie po pijaku, gangsterzy bezkarnie wymuszac haracze, a wysoko postawieni laryngolodzy bezkarnie dobierać sie do swoich pacjentek a Izba Lekarska i tak bedzie kryła swoich zgodnie z zasadą, że swoje święte krowy są nietykalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `QVQ Re: Czyli wszystko po staremu IP: *.mo-stlouis0.sa.earthlink.net 26.01.05, 12:39 nie mysle ze to prawda rodzina moja byla leczona u niego gdy mial duuuzo mniej lat i mysle ze ..... a moze chodzi o pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
rozaola glupota zaprzeczania faktom 26.01.05, 15:19 Nigdy nie przestanie mnie dziwic ludzka glupota. Jakas gazeta, obojetnie czy ja lubie czy nie, naglosnila fakt molestowania pacjentek przez lekarzy, sa swiadkowie, sa zeznania, jest kuriozalny wyroczek czyli drobne upomnienie. nawet w takim przypadku musza sie odezwa jakies palanty, ktore maja takiej gazecie za zle, ze zajmuje sie tym, a nie czym innym, czyli tym, co ich akurat bulwersuje. I zadziwia mnie niebywala glupota kobiet, ktore potrafia zaprzeczac traumatycznemu przezycui innej kobiety, tym samym pozwalajac zeby one same, ich corki czy kolezanki byly bezakarnie obmacywane w czasie badan i traktowane jak dmuchane lale. Byle tylko sie facetom podlizac, byle tylko zaprzeczyc ze molestowanie w ogole na swiecie ma miejsce. Glupi faceci maja w tym swoj interes, od biedy mozna ich glupote jakos zrozumiec, ale glupota kobiet, ktore najchetniej zadziobalyby te ofiare molestowania, to dopiero wola o pomste do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: glupota zaprzeczania faktom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:37 rozaola - pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Czyli wszystko po staremu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 01:28 może leczyli się u niego z Twojej rodziny sami faceci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla pacjentka nieadekwatna kara do czynu IP: *.tkchopin.pl 27.01.05, 10:07 jestem zszokowana opiniami podwazajacymi wiarygodnosc calego zdarzenia jak i niewspolmiernie niskim wymiarem kary do popelnionego czynu. pan jerzy w rzeczywiscie jest wspanialym fachowcem w swojej dziedzinie ale nie usprawiedliwia to faktu jego dziwnych sklonnosci seksualnych. to jest choroba i powinno sie ja leczyc a nie poblazac. brawo dla pacjentki ktora mimo calego majestatu lekarza i otoczki uwielbienia i wdziecznosci wokol jego osoby odwazyla sie publicznie opowiedziec od tym zdarzeniu. postawa negujaca cale zdarzenie i sugestie o naciaganiu finansowym sa NIESMACZNE!!! prosze sobie wyobrazic siebie w roli pacjenta w podobnej sytuacji i zastanowic sie czy taka obojetnosc spoleczna i pomowienia o wyimaginowanie calego zdarzenia nie powieksza krzywdy moralnej jaka juz uczyniono pacjentowi. nikomu nie zycze znalezienia sie w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś