Dodaj do ulubionych

Do cholery jasnej!

13.06.02, 09:30
Czy Gazeta bierze pieniadze za reklamę na forum wczasów w Chorwacji?
Bo jeśli nie, to admin powinien natycjhmiast to wywalić!
Inaczej ja zacznę codziennie reklamowac ZA DARMO usługi mojej mamy!!!!
Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: Do cholery jasnej! 13.06.02, 09:33
      Wlasnie tez tym cymbalom powiedzialem co o tym mysle i niechcacy podnioslem ich
      reklame do gory - ignorujemy
      • zoppoter Re: Do cholery jasnej! 13.06.02, 09:35
        ja.nusz napisał(a):

> Wlasnie tez tym cymbalom powiedzialem co o tym mysle i niechcacy podnioslem ich
        >
        > reklame do gory - ignorujemy

To trzeba cymbałom pilnującym forum powiedzieć, redakcja chyba w ogóle tu nie zagląda!!!!!
        • Gość: lucy_z Re: Do cholery jasnej! IP: *.com / 192.168.0.* 13.06.02, 09:39
          zoppoter napisał(a):

> To trzeba cymbałom pilnującym forum powiedzieć, redakcja chyba w ogóle tu nie z
          > agląda!!!!!

Oni to wpisują we wszystkich forach:(( Ludzie pisali do "forum o forum" i jak
          widać nie przyniosło to rezultatu:((( Bo tam to trzeba interweniować!!!!
          • petelka Re: Do cholery jasnej! 13.06.02, 09:53
            Odchodząc trochę od tej konkretnej, namolnej reklamy to redakcja chyba całkiem
            zapomniała o gdańskim forum. Z jednej strony świadczy to o nienajgorszym jego
            poziomie i w związku z tym o braku potrzeby interwencji, z drugiej dobrze, żeby
            chociaż co jakiś zmieniali tytuły wątków na gdańskiej stronie gazety, bo
            figurują tam tak zamierzchłe tematy jak "Sopockie molo" i "Georgshallen". A
            kiedy to było???
            • zoppoter Re: Do cholery jasnej! 13.06.02, 10:58
              Redakcja w ogóle tu nie zagląda. Kiedys drukowali fragmenty forum w gazecie, a juz od dawna nic od nas nie
              drukują. Niedługo się dowiemy, że to juz nie jest forum Gazety Wyborczej...

• petelka Re: Do cholery jasnej! 13.06.02, 11:02
                zoppoter napisał(a):

Niedługo się dowiemy, że to juz nie jest forum Gazety Wyborczej...

A czyje??? Arturka??? Wprawdzie w projekcie nowego forum GW mają być fora
                prywatne, ale to chyba jeszcze nie nastąpiło???
                >

• zoppoter Re: Do cholery jasnej! 13.06.02, 11:05
                  petelka napisał(a):

> zoppoter napisał(a):
                  >
                  > Niedługo się dowiemy, że to juz nie jest forum Gazety Wyborczej...
                  >
                  > A czyje??? Arturka??? Wprawdzie w projekcie nowego forum GW mają być fora
                  > prywatne, ale to chyba jeszcze nie nastąpiło???
                  > >
                  >

Skoro redakcja nas olewa, to ja bym niczego nie wykluczał...
    • Gość: Szpadel Re: Do cholery jasnej! IP: *.proxy.aol.com 14.06.02, 03:50
      Forum jest nie do sprzedania,jezeli mianuje sie NIEZALEZNYM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka