zoppoter 13.06.02, 09:30 Czy Gazeta bierze pieniadze za reklamę na forum wczasów w Chorwacji? Bo jeśli nie, to admin powinien natycjhmiast to wywalić! Inaczej ja zacznę codziennie reklamowac ZA DARMO usługi mojej mamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: Do cholery jasnej! 13.06.02, 09:33 Wlasnie tez tym cymbalom powiedzialem co o tym mysle i niechcacy podnioslem ich reklame do gory - ignorujemy Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Do cholery jasnej! 13.06.02, 09:35 ja.nusz napisał(a): > Wlasnie tez tym cymbalom powiedzialem co o tym mysle i niechcacy podnioslem ich > > reklame do gory - ignorujemy To trzeba cymbałom pilnującym forum powiedzieć, redakcja chyba w ogóle tu nie zagląda!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Do cholery jasnej! IP: *.com / 192.168.0.* 13.06.02, 09:39 zoppoter napisał(a): > To trzeba cymbałom pilnującym forum powiedzieć, redakcja chyba w ogóle tu nie z > agląda!!!!! Oni to wpisują we wszystkich forach:(( Ludzie pisali do "forum o forum" i jak widać nie przyniosło to rezultatu:((( Bo tam to trzeba interweniować!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Do cholery jasnej! 13.06.02, 09:53 Odchodząc trochę od tej konkretnej, namolnej reklamy to redakcja chyba całkiem zapomniała o gdańskim forum. Z jednej strony świadczy to o nienajgorszym jego poziomie i w związku z tym o braku potrzeby interwencji, z drugiej dobrze, żeby chociaż co jakiś zmieniali tytuły wątków na gdańskiej stronie gazety, bo figurują tam tak zamierzchłe tematy jak "Sopockie molo" i "Georgshallen". A kiedy to było??? Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Do cholery jasnej! 13.06.02, 10:58 Redakcja w ogóle tu nie zagląda. Kiedys drukowali fragmenty forum w gazecie, a juz od dawna nic od nas nie drukują. Niedługo się dowiemy, że to juz nie jest forum Gazety Wyborczej... Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Do cholery jasnej! 13.06.02, 11:02 zoppoter napisał(a): Niedługo się dowiemy, że to juz nie jest forum Gazety Wyborczej... A czyje??? Arturka??? Wprawdzie w projekcie nowego forum GW mają być fora prywatne, ale to chyba jeszcze nie nastąpiło??? > Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Do cholery jasnej! 13.06.02, 11:05 petelka napisał(a): > zoppoter napisał(a): > > Niedługo się dowiemy, że to juz nie jest forum Gazety Wyborczej... > > A czyje??? Arturka??? Wprawdzie w projekcie nowego forum GW mają być fora > prywatne, ale to chyba jeszcze nie nastąpiło??? > > > Skoro redakcja nas olewa, to ja bym niczego nie wykluczał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpadel Re: Do cholery jasnej! IP: *.proxy.aol.com 14.06.02, 03:50 Forum jest nie do sprzedania,jezeli mianuje sie NIEZALEZNYM. Odpowiedz Link Zgłoś