o__o 17.09.02, 19:15 Mam pytanie nie cierpiące zwłoki. Czy po ostatnich deszczach pojawiły sie w lasach grzyby? Czy warto ruszać w weekend do lasu czy lepiej zostać w ciepłym fotelu przed TV? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Grzyby... 17.09.02, 19:30 o__o napisała: > Mam pytanie nie cierpiące zwłoki. Czy po ostatnich deszczach pojawiły sie > w lasach grzyby? Czy warto ruszać w weekend do lasu czy lepiej zostać > w ciepłym fotelu przed TV? Mnie się wydaje, że jest za zimno:((( Też bym się chętnie wybrała!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: Grzyby... 17.09.02, 19:36 lucy_z napisała: > Mnie się wydaje, że jest za zimno:((( > Też bym się chętnie wybrała!!!:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Grzyby... 17.09.02, 19:54 o__o napisała: > osz... marzą oczywiście :-) Eee tam;) Tak Ci się skojarzyło marzą - smażą:))) Pisałam, że za zimno dla grzybków, nie dla nas grzybiarzy;) A tak przy okazji pogody to słyszałam przed chwilą, że jutro bedzie silnie wiało co pewnie nad morzem nie jest nowością??? Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: Grzyby... 17.09.02, 20:29 lucy_z napisała: > A tak przy okazji pogody to słyszałam przed chwilą, że jutro bedzie silnie > wiało co pewnie nad morzem nie jest nowością??? > > Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Grzyby... 18.09.02, 10:04 o__o napisała: Czy warto ruszać w weekend do lasu czy lepiej zostać > w ciepłym fotelu przed TV? Ruszać do lasu zawsze warto.:))) Tam nawet jesienna pogoda jakaś przyjaźniejsza niż w mieście.:) Ale na grzyby raczej się nie nastawiaj: ciągle jeszcze jest za sucho.:((( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Grzyby na ścianie ? 18.09.02, 10:17 Myślę, że wielu lokatorów z Dolnego Miasta mogłoby zrobić grzybobranie wchodząc w jednym ze szczytowych pokoi na drabinę. Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe A grzyby na łączkach:) 18.09.02, 10:27 Pełno ich rosnie i mają ciekawe zastosowania:) A tak na poważnie to w łiken ma przyjść ocieplenie. Możę wtedy. A grzybów rzeczywiście mało.:( Odpowiedz Link Zgłoś