Dodaj do ulubionych

do moderacji - wniosek

IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.06, 05:12
Demokracja i kretynoznawstwo się już skończyły. Plisssss - wywalajcie i
banujcie debili, którym się nie podoba, że akurat Wy jesteście moderatorami
bo normalnych użytkowników szlag trafia kiedy na jeden porządny wątek
przypada 10 debilnych. Jesteście i od tego aby chronić nasze zdrowie
(psychiczne).))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: krzys Re: do moderacji - wniosek IP: *.hsd1.il.comcast.net 07.05.06, 06:22
      nie da rady,koles,za pozno
      • Gość: %% Re: do moderacji - wniosek IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.05.06, 14:52
        A to czemu, koleś?
        • Gość: kz Re: do moderacji - wniosek IP: *.such.nat.hnet.pl 07.05.06, 15:03
          Trzeba się zastanowić po co nam dwóch moderatorów, skoro żaden z nich nie jest
          w stanie wycinać wątków. I nie mówię tu o bieżącym wycinaniu, ale o jakiejś
          systematyczności. Niektóre tu wiszą po 2 dni. Po co zatem nam dwóch modów +
          gazetowa administracja?

O tym, że forum zdechnie pisałem wcześniej - o wiele bardziej aktywny forumowo
          Poznań nie zrobił podziału na opinie/komenatrze i całą resztę. U nas, przy i
          tak małej aktywności kilku frustratom przeszkadzały artykuły, bowiem nie mogli
          wśród nich wyszukać wątku o weterynarzu dla psa itp. Mamy teraz marazm i
          wyzwiska. Można wprowadzić logowanie, ale znowu będziemy chyba jedynym
          regionalnym forum z logowaniem.

Niech moderatorzy zastanowią się czy dalej powinni sprawować swoją funkcję, bo
          jeżeli te bluzgi mają wisieć to ich obecnośc jest bezcelowa. To samo może robić
          administracja za pomocą koszyka.
          • Gość: %% Re: do moderacji - wniosek IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.05.06, 17:06
            Przeciez w ogóle o moderatorów cała awantura łacznie z wątkiem "FAK....", tym
            którzy najmniej pisza lub zakładaja watki chamskie i obraźliwe najbardziej
            przeszkadza obecność moderatorów.
            Jakos nie zauważam ich aktywności w innym temacie niż "cenzura na forum,
            kalinowski musi odejśc" o wulgaryzmach nie wspomnę.
            Co do oddzielenia komentarzy od watków zakładanych przez forumowiczów, nie
            zgadzam sie z Twoim poglądem, ze to przyczyna małej ilości wpisów; własnie z
            wprowadzeniem komentarzy aktywnośc na forum zaczęła malec.
            Poza tym trudno żeby moderatorzy siedzieli na forum cała dobe i usuwali durnoty
            wypisywane przez debilne gó..arstwo.
            Faktem jest, ze pisac do rzeczy za uczestników forum nie bedzie ani moderator
            ani administarcja portalu.
            pozdrawiam
          • kalinowski11 Re: do moderacji - wniosek 07.05.06, 21:44
            Gość portalu: kz napisał(a):

> Trzeba się zastanowić po co nam dwóch moderatorów,

Trzeci też by się przydał .

> skoro żaden z nich nie jest
            > w stanie wycinać wątków. I nie mówię tu o bieżącym wycinaniu, ale o jakiejś
            > systematyczności.

Nasi kochani "amerykańscy" koledzy pojawiają się najczęściej w godzinach nocnych
            więc ich "mondre inaczej" posty są wycinane o świcie :) Wybacz kz ale nie będę
            zarywał nocy aby darmo uganiać się po forum za "nawiedzonymi" . Jak Portal
            zacznie mi płacić to mogę nawet spać z nosem w klawiaturze :)

> Niektóre tu wiszą po 2 dni.

Jestem pewien , że nie .

> Niech moderatorzy zastanowią się czy dalej powinni sprawować swoją funkcję, bo
            > jeżeli te bluzgi mają wisieć to ich obecnośc jest bezcelowa.

Jak zaglądam tu rano ... to myślę , że tak . Bo bez "sprzątaczek" to forum
            zamieni się w śmietnik . Jak czytam "amerykańskie" posty to myślę , że udało się
            ich autorom wyrwać z izolatek do szpitalnej biblioteki z dostępem do internetu...

Pozdrawiam .
            • Gość: kz Re: do moderacji - wniosek IP: *.such.nat.hnet.pl 07.05.06, 22:06
              kalinowski11 napisał:

> Gość portalu: kz napisał(a):
              >
              > > Trzeba się zastanowić po co nam dwóch moderatorów,
              >
              > Trzeci też by się przydał .
              >
              > > skoro żaden z nich nie jest
              > > w stanie wycinać wątków. I nie mówię tu o bieżącym wycinaniu, ale o jakie
              > jś
              > > systematyczności.
              >
              > Nasi kochani "amerykańscy" koledzy pojawiają się najczęściej w godzinach
              nocnyc
              > h
              > więc ich "mondre inaczej" posty są wycinane o świcie :) Wybacz kz ale nie będę
              > zarywał nocy aby darmo uganiać się po forum za "nawiedzonymi" . Jak Portal
              > zacznie mi płacić to mogę nawet spać z nosem w klawiaturze :)

Proszę o niepodnoszenie tego typu argumentów. Odpowiedz poprzedniego usera już
              taki zawierała i sądziłem, ze juz nikt tej bzdury nie podniesie.
              Pisałem wyraźnie o systematycznosci. Nie oczekuję od Ciebie siedzenia na forum,
              bo nie jesteś na etacie.

Jeżeli piszesz, że przydałby się trzeci, to Ci wierzę i pozostaje apel o
              ignorowanie pajaca z proxy.

Pzdr
              k_z
              • kalinowski11 Re: do moderacji - wniosek 07.05.06, 22:30
                Gość portalu: kz napisał(a):

> Proszę o niepodnoszenie tego typu argumentów. Odpowiedz poprzedniego usera już
                > taki zawierała i sądziłem, ze juz nikt tej bzdury nie podniesie.

Uważam , że post %% jest bardzo konkretny , o jakich bzdurach piszesz ?

> Pisałem wyraźnie o systematycznosci. Nie oczekuję od Ciebie siedzenia na forum,
                > bo nie jesteś na etacie.

Jesteśmy tutaj tak często jak tylko się da . Na tyle systematycznie na ile
                pozwala nam nasza praca .

> Jeżeli piszesz, że przydałby się trzeci, to Ci wierzę i pozostaje apel o
                > ignorowanie pajaca z proxy.

Myślę , że wszyscy go ignorują . Ale jego rajcuje ubliżanie i założenie kilku
                "interesujących" wątków . Czy ktoś mu odpowie to już ma mniejsze znaczenie ...
                • kazzol Re: do moderacji - wniosek 07.05.06, 22:41
                  kalinowski11 napisał:

> Gość portalu: kz napisał(a):
                  >
                  > > Proszę o niepodnoszenie tego typu argumentów. Odpowiedz poprzedniego user
                  > a już
                  > > taki zawierała i sądziłem, ze juz nikt tej bzdury nie podniesie.
                  >
                  > Uważam , że post %% jest bardzo konkretny , o jakich bzdurach piszesz ?
                  >
                  > > Pisałem wyraźnie o systematycznosci. Nie oczekuję od Ciebie siedzenia na
                  > forum,
                  > > bo nie jesteś na etacie.
                  >
                  > Jesteśmy tutaj tak często jak tylko się da . Na tyle systematycznie na ile
                  > pozwala nam nasza praca .
                  >
                  > > Jeżeli piszesz, że przydałby się trzeci, to Ci wierzę i pozostaje apel o
                  > > ignorowanie pajaca z proxy.
                  >
                  > Myślę , że wszyscy go ignorują . Ale jego rajcuje ubliżanie i założenie kilku
                  > "interesujących" wątków . Czy ktoś mu odpowie to już ma mniejsze znaczenie ...
                  >

bzdury o 'siedzeniu całą dobę na forum' - nigdzie o tym nie napisałem, a wręcz
                  w pierwszym zdaniu zaznaczyłem, że tego nie oczekuję. Wiem, ze to najprostsza i
                  najłatwiejsza odpowiedz na mój zarzut, ale oczekiwałem czegoś więcej.

Podobną bzdurą jest twierdzenie, że w czasie obecności artykułów na tym forum
                  aktywność była mniejsza. Nie wiem czy %% w ogóle wiedział(a) o czym ja pisałem.
                  Dalej uważam, że błędem było oddzielenie artykułów od forum. Sport może być
                  oddzielny, ale sytuacja w mieście podniosłaby temperaturę na forum.
                  Żeby było jasne (dla ślepych obrońców takiego stanu) - nie jest to zarzut wobec
                  Ciebie, bo wiem, że komu innemu sprawiało trudnośc poruszanie się po forum.

Pzdr

btw: ten wątek chyba nie zasługuje na przyszpilenie, bo i tak nic nie zmieni, a
                  tylko obudzi frustratów ;)
                  • kalinowski11 Re: do moderacji - wniosek 07.05.06, 22:45
                    kazzol napisał:

> btw: ten wątek chyba nie zasługuje na przyszpilenie, bo i tak nic nie zmieni, a
                    > tylko obudzi frustratów ;)

Masz rację :) Pozdrawiam .
                  • Gość: %% Re: do moderacji - wniosek IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.05.06, 23:39
                    kazzol napisał:
                    "....> Podobną bzdurą jest twierdzenie, że w czasie obecności artykułów na tym
                    forum aktywność była mniejsza. Nie wiem czy %% w ogóle wiedział(a) o czym ja
                    pisałem.Dalej uważam, że błędem było oddzielenie artykułów od forum."

*Po pierwsze, w moim poscie była mowa tym, że nie zgadzam sie z Twoim poglądem
                    nt oddzielenia komentarzy - i wynika to z głebokiego o tym przeswiadczenia i
                    długiej obecności na forum - kiedy to jeszcze dyskutowano tu czasem ostro na
                    różne tematy i bez pomocy w postaci komentarzy. Nazywanie odmiennego poglądu
                    bzdurą nie pasuje do całej reszty tego co piszesz, więc z łaski swojej zbastuj
                    troszke.

"..ale sytuacja w mieście podniosłaby temperaturę na forum."

* chyba nie ma zakazu zakładania watków na temat sytuacji w Trójmieście.

"... Żeby było jasne (dla ślepych obrońców takiego stanu) - nie jest to zarzut
                    wobec Ciebie, bo wiem, że komu innemu sprawiało trudnośc poruszanie się po
                    forum"

* Fakt posiadania innego poglądu nie robi ze mnie "slepego obrońcy ". Po
                    prostu mam inne zdanie, i nic w obecnej chwili nie przekonuje mnie do jego
                    zmiany.
                    pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka