melof 22.07.06, 19:03 szukam fajnego spływu kajakowego dla ludzi młodych/studencki/.może ktoś ma jakieś informacje?najchętniej organizowany przez kogoś z gdańska. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: spływ kajakowy IP: *.multicon.pl / *.net.pl 22.07.06, 21:45 może ktos coś wie... Odpowiedz Link Zgłoś
alexandrahs Re: spływ kajakowy 24.07.06, 15:18 a wiem. Bory tucholskie. Gość organizuje spływy Wdą, Brdą i kanałami tych rzek. Można sobie płynąć 1 dzień, mozna tydzień. Za dobę kajak 25 zł. Chyba się nie obrazi jak podam nr. W końcu to jego biznes nie?:) 888161387 Pan Krzysztof.Polecam było supeeer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajakoman Re: spływ kajakowy IP: *.ipt.aol.com 24.07.06, 23:03 Kajaki dziurawe,a rzeczki smrodawe za 25 zl za dobe to zdzierstwo. Za 25zl za dobe to chyba kosztuje wynajecie jachtu na zatokę,a nie kajaku na smródkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: spływ kajakowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:54 Wejdz na www.kajaki.pl tam masz do wyboru i koloru Odpowiedz Link Zgłoś
ana7611 Re: spływ kajakowy 10.08.06, 14:26 Hej!! A ja polecam www.szuwary.pl, byłam i w tym roku też jade, koszt za tydzień 200Zł!! A ostani spływ 150!! wejdz na stronke i sprawdz. Prowadzacy wyluzowani na maxa!!! A i wszystki rzeczy oni wożą na samochodzie a nie jak na innych spływach ty+ kajak + wszystkie toboły !!! Tam też jest forum , sprawdz co mówią inny. Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
wirski Re: spływ kajakowy 11.08.06, 07:09 ana7611 napisała: > Hej!! A ja polecam www.szuwary.pl, byłam i w tym roku też jade, koszt za tydzień 200Zł!! .. Rozumiem, że wyżywienie i noclegi we własnym zakresie. Zgadłem? Odpowiedz Link Zgłoś
ana7611 Re: spływ kajakowy 11.08.06, 12:42 To nie są wczasy!! a spływ, oczywiście jedzenie w swoim zakresie, ale prowadzący zawsze informują gdzie będzie sklep , a nocleg we własnym namiocie , cena za pola wliczona w cenę. Warto wziąć mała butlę gazową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda kajakowa www.morzkulc.pg.gda.pl IP: 83.16.198.* 24.08.06, 11:18 fajni ludzie, którzy znają się na rzeczy i umieją się tym bawić. Znają ciekawe rzeczki, umieją się na nich poruszac i maja sprzęt sprawdzony i potrafia sytworzyć klimat - polecam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomiś Re: spływ kajakowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 13:21 BRDA!! Polecam powiat Człuchów! Wyporzyczalnia kajaków w Starej Brdzie k. Koczały, dobry sprzęt. Właściciele dbają. Super rzeka i miejsca. Tylko trzeba zadzwonić wcześniej zarezerwować kajaki. (59 8574245). Odpowiedz Link Zgłoś