krakersik4 08.02.07, 16:45 chodzi o tabletki odchudzajace, czy ktos ma namiary gdzie moge je dostac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paddinktun Re: Gdzie dostane Meizitang 08.02.07, 17:38 Chodzi Ci o te chinskie tabletki? Najpewniej w magazynach Izby Celnej. Co jakis czas zatrzymuja potezny transport tej trucizny. A jesli powaznie chcesz na sobie eksperymentowac to wpisz w wyszukiwarce, bo handel glownie internetowy kwitnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INKA Re: Gdzie dostane Meizitang IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 19:23 faktycznie moj maz bral to swinstwo i schudl,ale mial niespokojne sny ,kolatanie serca ,skoki cisnienia . jak sie dowiedzialam ze bral to bylam zla kupil na alegro ale nie polecam ci brania tego Odpowiedz Link Zgłoś
metamorphosis4 Re: Gdzie dostane Meizitang 08.02.07, 23:21 Kup sobie Meridię. Obnizyli cenę i wydaje mi się, że jest nawet tańsza aktualnie od Meizitang. Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: Gdzie dostane Meizitang 09.02.07, 11:48 Przeczytaj sobie swoja sygnaturke, dziewczyno. Merida to srodek na recepte. Kupiony na czarnym rynku swiadczy o sporej nieodpowiedzialnosci wobec wlasnego organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
metamorphosis4 Re: Gdzie dostane Meizitang 10.02.07, 21:29 paddinktun napisała: > Przeczytaj sobie swoja sygnaturke, dziewczyno. Merida to srodek na recepte. > Kupiony na czarnym rynku swiadczy o sporej nieodpowiedzialnosci wobec wlasnego > organizmu. Moja sygnaturke znam bardzo dobrze. Nie przyszło Ci do głowy, ze właśnie dlatego poleciłam koleżance Meridię, bo wiem że jest na receptę? Wiem i dlatego ją zaproponowałam. Nie słyszałam o handlu Meridią na czarnym rynku. Meridia jest środkiem zarejestrowanym, sprawdzonym i dopuszczonym do stosowania pod kontrolą lekarza. Nie da się jej kupić "na gębę". Do tej pory wiele osob rezygnowło z niej ze względu na bardzo wysoki koszt terapii i poszukiwały tańszych substytutów, które nie sa bezpieczne. Jednym z takich środkow był Meizitang. Skoro aktualnie Meridia jest tańsza, to może warto poprosić lekarza o receptę. Reasumując - nie widzę nic złego w moim poście i uważam, że dokonałaś nadinterpretacji. Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: Gdzie dostane Meizitang 09.02.07, 11:44 Wczoraj na TVN byl material ostrzegawczy o tych srodkach, ale pewnie jak grochem o sciane. Odpowiedz Link Zgłoś
krakersik4 Re: Gdzie dostane Meizitang 09.02.07, 19:46 Ale ja sie was nie pytam o zdanie, tylko prosze o namiary, trudno zrozumiec pytanie? Nie jestescie lekarzami wiec po cholere powtarzacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynia głupota ludzka nie zna granic IP: *.chello.pl 09.02.07, 20:36 trucie na własne życzenie:) idź do psychiatry żeński czubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
andie77 Re: głupota ludzka nie zna granic 27.02.07, 16:46 Gość portalu: Gdynia napisał(a): > trucie na własne życzenie:) > idź do psychiatry żeński czubie:) bywalam tutaj dawno temu i widze ze mimo uplywu czasu, postepu medycyny, latwiejszego dostepu do wiedzy o tym co korzystnie dziala na mozg i myslenie tu nadal jest tak samo. wciaz spora czesc osob nie rozumie zadanego pytania i odpisuje byle tylko pohwalic sie tym ze mysli, chociaz tak naprawde nie mysli. jak w podpisie autorki pytania. "Niektórzy szczycą się tym, że mówią to, co myślą nie wiedząc o tym, że... nie myślą" pytanie bylo proste. ale nie mzna po prostu odpowiedziec na pytanie. to za trudne. trzeba zaraz walnac wyklad, zaczac pouczac i udawac ze kogos to naprawde obchodzi ta wasza "troska o zdrowie autorki" jest sztuczna i po prostu smieszna. zbawcy sie znalezli. coz, forum jest po to by kazdy mogl napisac to co chce (niestety), nawet przemadrzaly glupek. btw meridia jest tansza?? od kiedy meridia jest tansza?? opuscili tak bardzo cene. pamietam ze kosztowala ponad 400zl i jakos nie chce mi sie wierzyc by cena spadla o ponad 75% ale jak ktos ma namiary do osoby ktora sprzedaje meridie za mnej niz 100zl to bardzo chetnie skorzystam puki co zostane przy meizitangu. biore 2 kapulki na dobe i jestem z niego bardzo zadowolona !!! zaraz pewnie znajdzie sie kilkanascie osob ktora beda probowaly mnie pouczac, ale zanim cos napiszecie jedna uwaga. to jest moja sprawa, moje zdrowie, moje zycie. wiem co robie, wiedzy mam wystarcajaco. jezeli szkodze to szkodze sobie. a nie wam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: głupota ludzka nie zna granic IP: 195.26.72.* 27.02.07, 16:55 a gdzie kupujesz ten preparat? Ja kiedys bralam i chcialabym znowu go kupic... Odpowiedz Link Zgłoś
metamorphosis4 Re: głupota ludzka nie zna granic 01.03.07, 18:44 > btw > meridia jest tansza?? > od kiedy meridia jest tansza?? > > opuscili tak bardzo cene. pamietam ze kosztowala ponad 400zl i jakos nie chce m > i > sie wierzyc by cena spadla o ponad 75% > > ale jak ktos ma namiary do osoby ktora sprzedaje meridie za mnej niz 100zl to > bardzo chetnie skorzystam Meridia jest poniżej 100 zł. w wielu aptekach. Myślę, że np. na Jagiellońskiej w Gemini dostaniesz. Oczywiście potrzebna jest recepta. Od niedawna wszedł na rynek generyczny odpowiednik Meridii, ale nie pamiętam nazwy. Kosztuje ok. 50zł podobno. Ten meizitang, to gó.. jest. Lepiej nie ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
markopollo1 Re: Valeriany jak kotom , recepta dla krakersika4 10.02.07, 19:23 krakersiku, może zamiast tego świństwa mniej ciasteczek, więcej ruchu, zapraszam do działania nie trucia siebie, innych i nabijani kabzy tzw.farmaceutycznym bossom, a zresztą , co mi szkodzi podam kilka specyfików które działają podobnie, dziś recepta nr 1 szczypta sproszkowanej sierści z wyliniałego kota, 2 szczypty suszonego ogona szczura, 3 krople oleju rycynowego, 4 krople jałowego rozumku ślimaka, wszystko dokłanie powolutku, dokładnie mieszać i delektować sie smakiem codziennie rano wiczór i w południe, powodzenia; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Gdzie dostane Meizitang IP: *.zab.nat.hnet.pl 03.03.07, 11:58 najlepiej na policji, skonfiskowali ostatnio trochę...;) posłuchaj trochę w mediach, głośna dość sprawa Odpowiedz Link Zgłoś