czesia1980 16.03.07, 14:35 Witam, Gdzie w Gdansku jest najfajniejsza plaza? Chodzi o czystosc, bliskosc knajpek itd? Co sadzicie o plazy przy Zabiance? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: plaża 16.03.07, 14:44 czesia1980 napisała: > Witam, > Gdzie w Gdansku jest najfajniejsza plaza? Chodzi o czystosc, bliskosc knajpek > itd? Co sadzicie o plazy przy Zabiance? Że będzie można coś sądzić po badaniach SANEPID-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) strona 'błękitnej flagi' - ale jeszcze nie ma info IP: *.gdynia.mm.pl 16.03.07, 15:31 www.blueflag.org/blueflag/2006/Poland/PomoskieiKujawsko-Pomorskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fetor plaża przy Żabiance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 19:06 Plaża przy Żabiance. Dziesiat lat mieszkam na Żabiance a nie wiedziałem że tu jakaś plaża jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3mia100 Plaża w Trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 15:18 Albo fajna plaża - albo kafejki :). Najlepsze dzikie. Na forum nie dzielę się takimi informacjami :) - bo ulubione miejsce byłoby zdeptane. Ale po przeczytaniu listu motywacyjnego - coś mogę podpowiedzieć totalprivate@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
czesia1980 Re: plaża przy Żabiance 19.03.07, 08:16 Napisałam przy Żabiance a nie na tym osiedlu. Że jest plaza w bliskiej okolicy swiadczy tresc ogłoszenia o wynajmie mieszkania w odległosci 15 min do morza spacerem, poza tym widze to na mapce. Chce tam wynajac mieszkanie, nie jestem z 3miasta i liczyłam na pomoc. Skoro dziesiat lat mieszkasz na Żabiance napisz prosze jakie to osidle, jak sie tam mieszka, czy jest dobre połaczenie komunikacyjne, czy jest bezpiecznie, czy sa tereny zielone na spacery itd. Odpowiedz Link Zgłoś