mars151 04.04.07, 13:53 Czy są takie zakątki w Trójmieście, które należy uważać a niebezpieczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola Re: Mordobicie? IP: *.chello.pl 04.04.07, 14:08 oczywiście, jak w każdym mieście ;) w gdańsku na pewno dolne miasto, orunia, ale w innych dzielnicach ciemne uliczki... ale uważnym trzeba być zawsze- mnie kiedys prawie (cud) pobito pod szpitalem wojewódzkim :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bociek666 Re: Mordobicie? IP: *.metrolink.pl 08.04.07, 07:55 Brzeźno latem, Nowy Port po zmroku, Dolne Miasto o każdej porze dnia, Orunia Dolna, Stogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Mordobicie? IP: *.infinity.net.pl 08.04.07, 23:54 Nowy Port jest ok ,odpusc sobie Odpowiedz Link Zgłoś
corzano Re: Mordobicie? 09.04.07, 13:26 > Brzeźno latem Hmmm... to pewnie dlatego tam tyle takie tłumy o tej porze roku. Masochiści. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mars151 Re: Mordobicie? 10.04.07, 10:46 Dzięki za odpowiedzi. Pragnę wyjaśnić, że nie było moim zamiarem prowokowanie do dyskredytowania którejkolwiek dzielnicy Trójmiasta. A to, że przy tej okazji ożywają ew. patriotyzmy lokalne, to normalka. Dzięki, Marcin. Odpowiedz Link Zgłoś
corzano Re: Mordobicie? 10.04.07, 19:13 > A to, że przy tej okazji > ożywają ew. patriotyzmy lokalne, to normalka. Patriotyzmy swoją drogą, a swoją drogą powtarzanie banialuk rodem z lat osiemdziesiątych ubiegłego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Mordobicie? 10.04.07, 17:39 corzano napisał: > > Brzeźno latem > > Hmmm... to pewnie dlatego tam tyle takie tłumy o tej porze roku. Masochiści. ;- > ) Ja w Brzeźnie raz dostałem w morde zimą....w 1969r. Odpowiedz Link Zgłoś
corzano Re: Mordobicie? 10.04.07, 19:12 > Ja w Brzeźnie raz dostałem w morde zimą....w 1969r. Pewnie byłeś z Nowego Portu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Mordobicie? 11.04.07, 09:57 corzano napisał: > > Ja w Brzeźnie raz dostałem w morde zimą....w 1969r. > > Pewnie byłeś z Nowego Portu. ;-) Dramat polegał na tym, że moje mordobicie odbyło się na Sterniczej, a ja mieszkałem kilka ulic dalej. Może napastnicy byli z Niuportu na gościnnych występach.:) Odpowiedz Link Zgłoś
rll Re: Mordobicie? 11.04.07, 12:49 Okolice zielonego trójkąta i dalej w stronę stoczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Mordobicie? Jak w Gdyni , to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 08:15 tylko na Oksywiu. Krainie bez policji i strazy miejskiej. To znaczy sa. Ale siedza na ...w komisariatach. Odpowiedz Link Zgłoś