pia.ed 13.05.07, 03:45 www.thehawaiichannel.com/news/10864505/detail.html (video) Czy ktos slyszal o tej historii? Jego ojciec, Piotr Drabik, pojechal szukac syna, ktory wg jasnowidza mial runac ze skaly do morza ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: Piotr Drabik zaginal na Hawajach 14.05.07, 21:06 Nikt nie slyszal??? To byl syn profesora z Akademii Wychowania Fizycznego w Gdansku i sprawa jest zupelnie swieza. Cala Polska ogladala to w Panoramie, a mieszkancy Gdanska nie slyszeli? Czy gazety o tym nie pisaly? Chcialam sie dowiedziec, czy moze cos nowego sie wydarzylo, moze sie odnalazl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Chyba jestes nieświeża IP: 135.245.72.* 15.05.07, 09:17 Skoro piszesz, że sprawa jest świeża, to odnoszę wrażenie, że ty chyba jesteś nieświeża. Przygody Piotra Drabika były tu maglowane w zeszłym roku i nikomu sie juz nie chce drążyc nudnawego tematu (zwłasza jesli dotyczy osoby o watpliwej reputacji, z zacięciem do oszczerstw i kłamstw). Jak masz problem to napisz do redaktora Kraski w TVP. On pewnie chetnie ponownie wybierze sie na Hawaje w poszukiwaniach Drabika. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Po co ta agresja ... 16.05.07, 11:01 MASZ JAKIES PROBLEMY??? Grzeczniej napisac nie moglas? Ja o tej sprawie dowiedzialam sie niedawno na forum Polonia, pisaly o tym gazety kanadyjskie i amerykanskie. Zapytalam sie wiec osoby zamieszkalej w Gdansku, na co dostalam odpowiedz, ze nic na ten temat nie slyszala ... Dlatego zwrocilam sie na Wasze forum. No a pol roku to chyba nie jest jakas stara, zapomniana juz historia ... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Byc moze o 2:15 nad ranem 17.05.07, 22:32 pia.ed napisała: > MASZ JAKIES PROBLEMY??? Grzeczniej napisac nie moglas? > ► puscily jej nerwy. Nie kazdy moze siedziec w pracy i odwiedzac forum bez stresowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goli jeju ja go znam........studiowalismy razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 11:32 ja wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrmissing Re: jeju ja go znam........studiowalismy razem IP: *.snfcca.dsl-w.verizon.net 30.01.08, 19:39 Proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonii Re: jeju ja go znam........studiowalismy razem IP: *.25.88.32.ipv4.supernova.orange.pl 01.06.22, 18:26 Czy ktos sie zglosil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonii Re: jeju ja go znam........studiowalismy razem IP: *.25.88.32.ipv4.supernova.orange.pl 01.06.22, 18:27 ? Odpowiedz Link Zgłoś