Dodaj do ulubionych

Kasiu otwórz WP

IP: 192.168.0.* 03.12.01, 16:03
:)))))))))))
Obserwuj wątek
    • lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 04.12.01, 08:49
      Gość portalu: Lucy_z napisał(a):

> :)))))))))))

Ponawiam apel ;))))
      • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 04.12.01, 09:38
        lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: Lucy_z napisał(a):
        >
        > > :)))))))))))
        >
        > Ponawiam apel ;))))

Lucy, ja sie zawarcze na amen!!! Przeciez ja na wp mam same wiadomosci z
        Niegerii, ktorych wcale nie zamawialam! moze Ty pisz na gazetowa skrzynke, i
        bedziemy mialy spokoj. A w ogole - to co dobrego kupilas wczoraj? czy juz masz "z
        glowy" prezenty mikolajkowe i pod-choinkowe?
        Ja, jak zwykle jestem w "proszku" nie mam nawet pomyslu na prezenty. Drapaka w
        tym roku podobno bedziemy mieli wreszcie normalnego, bo zazwyczaj jest to
        lysolec, kupowany w osttnim momencie i ubierany w pozostalosci ozdob, ktore sie
        uchowaly po latach szalenstw kota z choinka... Ech, swieta. :)))))
        • lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 04.12.01, 09:43
          kasia_57 napisał(a):

> lucy_z napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Lucy_z napisał(a):
          > >
          > > > :)))))))))))
          > >
          > > Ponawiam apel ;))))
          >
          > Lucy, ja sie zawarcze na amen!!! Przeciez ja na wp mam same wiadomosci z
          > Niegerii, ktorych wcale nie zamawialam! moze Ty pisz na gazetowa skrzynke, i
          > bedziemy mialy spokoj. A w ogole - to co dobrego kupilas wczoraj? czy juz masz
          > "z
          > glowy" prezenty mikolajkowe i pod-choinkowe?
          > Ja, jak zwykle jestem w "proszku" nie mam nawet pomyslu na prezenty. Drapaka w
          > tym roku podobno bedziemy mieli wreszcie normalnego, bo zazwyczaj jest to
          > lysolec, kupowany w osttnim momencie i ubierany w pozostalosci ozdob, ktore sie
          >
          > uchowaly po latach szalenstw kota z choinka... Ech, swieta. :)))))

Kasiu! Mam list, który Ci wczoraj wysłałam w skrzynce - wysłane! Ja zaraz
          wyjeżdżam do Lublina, mam sprawę w sądzie, nie wiem czy zdążę wrócić do 16-tej.
          Wczoraj w liście Ci wszystko napisałam i o zakupach też!!!! Co z tą pocztą się
          dzieje:((( Może wyślę ten list jeszcze raz. Za 20 min mam pociąg, a stację mam
          pod domem:))) Kasiu idę wysłać jeszcze raz.pa, pa:)))
          • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 04.12.01, 09:55
            lucy_z napisał(a):

> Za 20 min mam pociąg, a stację mam
            > pod domem:))) Kasiu idę wysłać jeszcze raz.pa, pa:)))

No to trzymaj sie, i ubierz sie ciepelko, jak tak u Was zimno!

Nie wiem, czy uda mi sie strzelic drziwami punktualnie o 16:00, moze pare minut
            pozniej... Wiec moze doczekam Twojego powrotu.
            Sek w tym, ze jak nie strzele drziwami o 16, to potem musze na prom czekac, bo on
            tak dziwnie chodzi. Przez prawie 3 lata nie udalo mi sie "wyczaic" jego systemu.
            Niby ok. 16 chodzi non-stop, ale czasem jest tak, ze 16:05 - i przy nabrzezu jest
            pusto i czeka sie cale 1/2 godziny... W sumie, jak jest cieplo, to nie ma
            problemu, bo jade pod Twierdze Wisloujscie, i laze po wadolach i chaszczach. Ale
            teraz to nawet paznokcia sie nie chce wysciubic z garbatego (zwlaszcza, ze
            doczekalam sie i MAM nagrzewnice sprawne w garbatym)... :-)))
    • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 04.12.01, 09:42

Lucy, otworz skrzynke gazetowa!!! :-)))
    • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 04.12.01, 11:41

Otowrzylam , odpisalam, wyslalm!

• lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 04.12.01, 15:37
        kasia_57 napisał(a):

> Otowrzylam , odpisalam, wyslalm!
        >
        Już jestem, otworzyłam, przeczytałam , nie odpisałam. Odpiszę później to jutro
        przeczytasz:) Sprawa załatwiona pomyślnie:) Nie mogę zostać bo obowiązki:) mnie
        wzywają:(((( Do jutra Kasiu:)))
        Tu będę dzisiaj ale później.
        • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 04.12.01, 15:44
          lucy_z napisał(a):

Do jutra Kasiu:)))
          > Tu będę dzisiaj ale później.

No, to dobrze, ze wszystko w porzadku.
          Do jutra w takim razie! :-)

• lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 04.12.01, 15:51
            kasia_57 napisał(a):

> No, to dobrze, ze wszystko w porzadku.
            > Do jutra w takim razie! :-)
            >

Kasiu! Dwa razy próbowałam otworzyć ten załącznik i dwa razy zablokowało mi
            komputer, może to wyślesz na WP. To wczorajsze też nie mogę otworzyć. Może jak
            przyjedzie w piątek specjalista, ha, ha od komputerów to mi otworzy. Pa, pa
            Ps. Jest pioruńsko zimno;((((
            • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 05.12.01, 09:01
              Masz wiadomosc na WP :))))))
              Zimno jak piorun i az sie wierzyc n ie chce, ze to paskudztwo sie skonczy i
              nadejdzie wiosna! Az sie nosa wysciubic nie chce z domu!!!!
              • Gość: lucy_z Re: Kasiu otwórz WP IP: 192.168.0.* 05.12.01, 09:24
                kasia_57 napisał(a):

> Masz wiadomosc na WP :))))))
                > Zimno jak piorun i az sie wierzyc n ie chce, ze to paskudztwo sie skonczy i
                > nadejdzie wiosna! Az sie nosa wysciubic nie chce z domu!!!!

Kasiu! Witaj:)))))) Przepraszam, ja nie napisałam bo się nie składało.......
                • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 05.12.01, 09:27
                  Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> kasia_57 napisał(a):
                  >
                  > > Masz wiadomosc na WP :))))))
                  > > Zimno jak piorun i az sie wierzyc n ie chce, ze to paskudztwo sie skonczy
                  > i
                  > > nadejdzie wiosna! Az sie nosa wysciubic nie chce z domu!!!!
                  >
                  > Kasiu! Witaj:)))))) Przepraszam, ja nie napisałam bo się nie składało.......

No cos Ty, ale za ja do Ciebie napisalam, masz czytanie do porannej kawy. I mam
                  nadzieje, ze Ci humor dopisuje. I mam nadzieje, ze dzien bedzie przynajmniej
                  neutralny. Jezeli juz nie przyjemny. :-)))))))))

• lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 05.12.01, 10:05
                    kasia_57 napisał(a):

No cos Ty, ale za ja do Ciebie napisalam, masz czytanie do porannej kawy. I mam
                    >
                    > nadzieje, ze Ci humor dopisuje. I mam nadzieje, ze dzien bedzie przynajmniej
                    > neutralny. Jezeli juz nie przyjemny. :-)))))))))
                    >
                    Kasiu! Właśnie wróciłam, tworzyłam, tzn pisałam di Ciebie:) na wp, tfu, tfu-jak
                    dotarł. Kasiu, nie chcę Cię denerwować ale wp napisała, że "nie udało się
                    odczytać załącznika list, jedną z przyczyn może być za duża wielkość 3,90MB"
                    Poczekam jednak do piątku:))))))
                    • lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 05.12.01, 10:51
                      lucy_z napisał(a):

> Kasiu! Właśnie wróciłam, tworzyłam, tzn pisałam di Ciebie:) na wp, tfu, tfu-ja
                      > k
                      > dotarł. Kasiu, nie chcę Cię denerwować ale wp napisała, że "nie udało się
                      > odczytać załącznika list, jedną z przyczyn może być za duża wielkość 3,90MB"
                      > Poczekam jednak do piątku:))))))

Kasiu:) Doszedł ten dzisiejszy list?????? Napisz!!!
                      • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 05.12.01, 11:39
                        lucy_z napisał(a):

>
                        > Kasiu:) Doszedł ten dzisiejszy list?????? Napisz!!!

doszedl Lucy, doszedl i juz Ci odpisalam!!!
                        Czy ten moj z zalacznikiem na WP tez przeczytalas?
                        :-)

• lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 05.12.01, 11:44
                          kasia_57 napisał(a):

> doszedl Lucy, doszedl i juz Ci odpisalam!!!
                          > Czy ten moj z zalacznikiem na WP tez przeczytalas?
                          > :-)
                          >
                          Kasiu! Przeczytaj co Ci napisałam dwa posty wyżej!! Cytowałam, co napisała mi WP
                          jak próbowałam otworzyć ten załącznik:(((((
                          • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 05.12.01, 11:51
                            lucy_z napisał(a):

> > Kasiu! Przeczytaj co Ci napisałam dwa posty wyżej!! Cytowałam, co napisała
                            mi
                            > WP
                            > jak próbowałam otworzyć ten załącznik:(((((

No to sie nie doczytalam... Wyslalam Ci jako list zwylky, nie jako zalacznik,
                            wiec otworz wp.
                            • lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 05.12.01, 12:07
                              kasia_57 napisał(a):

> lucy_z napisał(a):
                              >
                              > > > Kasiu! Przeczytaj co Ci napisałam dwa posty wyżej!! Cytowałam, co na
                              > pisała
                              > mi
                              > > WP
                              > > jak próbowałam otworzyć ten załącznik:(((((
                              >
                              > No to sie nie doczytalam... Wyslalam Ci jako list zwylky, nie jako zalacznik,
                              > wiec otworz wp.

Jak to pisałam jeszcze nie było, tylko wcześniejszy list. Ale już jest i
                              przeczytałam. Jestem pod wrażeniem, wspaniale to opisałaś. Po prostu brakuje mi
                              słów. Powinnaś z tym ujawnić się . Tyle masz talentów..... Podziwiam:))))
                              Na pewien czas zmywam sie;))))) Obowiązki:((((((
                              • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 05.12.01, 12:11
                                lucy_z napisał(a):

> Na pewien czas zmywam sie;))))) Obowiązki:((((((

I teraz mi glupio, bo ja zupelnie nie chce byc obowiazkowa. a tu niestety trzeba.
                                JAK ja nie znosze musiec! ;)
                              • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 05.12.01, 12:13
                                lucy_z napisał(a):

> Jestem pod wrażeniem, wspaniale to opisałaś. Po prostu brakuje mi
                                >
                                > słów. Powinnaś z tym ujawnić się . Tyle masz talentów..... Podziwiam:))))
                                >
                                No i sama zobacz, JAK Ty potrafisz nawet z gesi zrobic intelektualiske.
                                Az warto bylo Ci posylac moj tekst, za taki podziw - to chyba kazdy dalby sie
                                pokroic.
                                Dziekuje!!!!!
                                • lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 05.12.01, 12:17
                                  kasia_57 napisał(a):

> Dziekuje!!!!!

Ja to za Twoją zgodą dała bym Mcrotiemu, żeby to przeczytał i umieścił na
                                  gazecie w okresie świąt, takie jest moje skromne zdanie. Jestem przekonana, że
                                  bardzo by się podobało:))))
                                  • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 05.12.01, 12:23
                                    lucy_z napisał(a):

> kasia_57 napisał(a):
                                    >
                                    >
                                    > > Dziekuje!!!!!
                                    >
                                    > Ja to za Twoją zgodą dała bym Mcrotiemu, żeby to przeczytał i umieścił na
                                    > gazecie w okresie świąt, takie jest moje skromne zdanie. Jestem przekonana, że
                                    > bardzo by się podobało:))))

Lucy, ja nawet bym nie miala odwagi z tym do kogokolwiek poleciec... Jak uwazasz,
                                    jezeli to chwyci, to bede bardzo dumna. Pozostawiam to Tobie do rozstzrygniecia.
                                    :)))))))))))))))))))))))
                                    • lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 05.12.01, 12:27
                                      kasia_57 napisał(a):

> Lucy, ja nawet bym nie miala odwagi z tym do kogokolwiek poleciec... Jak uwazas
                                      > z,
                                      > jezeli to chwyci, to bede bardzo dumna. Pozostawiam to Tobie do rozstzrygniecia
                                      > .
                                      > :)))))))))))))))))))))))

Jak się pokaże Mcroti to ja mu napiszę. Ostatnio Go nie widać, jak twierdzi
                                      beast za naszą sprawą, bo zadałyśmy mu jedno zadanie do wykonania, bardzo
                                      obciążające ;))) Ja pisałam, że to nie musi być już.......:))))))
                                      • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 05.12.01, 12:37
                                        lucy_z napisał(a):

> Ja pisałam, że to nie musi być już.......:))))))

Ale On chyba ma jakies doswiadczenia z "samicami", ze jak sie do czegos
                                        przyczepia to draza... I wolal zabrac sie za sprawe od razu, zeby nas miec z
                                        glowy. ;)

• Gość: lucy_z Re: Kasiu otwórz WP IP: 192.168.0.* 05.12.01, 13:07
                                          kasia_57 napisał(a):

> Ale On chyba ma jakies doswiadczenia z "samicami", ze jak sie do czegos
                                          > przyczepia to draza... I wolal zabrac sie za sprawe od razu, zeby nas miec z
                                          > glowy. ;)
                                          >

Kasiu:) Jeszcze raz otwórz WP, pa, już się zmywam ale może przyjdę;)))))
                                          • lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 06.12.01, 12:11

> Kasiu:) Jeszcze raz otwórz WP, pa, już się zmywam ale może przyjdę;)))))

Jeszcze raz to samo, ale się nie zmywam;))))
                                            • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 06.12.01, 12:14
                                              lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: lucy_z napisał(a):
                                              >
                                              >
                                              > > Kasiu:) Jeszcze raz otwórz WP, pa, już się zmywam ale może przyjdę;)))))
                                              >
                                              > Jeszcze raz to samo, ale się nie zmywam;))))

Juz lece!!!!!!! TYle, ze u mnie to dzisiaj strasznie wolno dziala!

• lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 07.12.01, 10:59
                                                Witaj i trdycyjnie otwórz:)
                                                Ale się przed chwilą naszukałam kota. Wszystkie kąty przeszukałam, wszystkie
                                                zakamarki, ostatecznie mieszkanie nieduże, rozpłynęła się;)
                                                Jednak coś mnie tknęło i poleciałam na klatkę schodową no i była na czwartym
                                                piętrze, przycupnięta, przestraszona. Kiedy to zrobiła - nie wiem.
                                                • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 07.12.01, 11:46
                                                  lucy_z napisał(a):

> Witaj i trdycyjnie otwórz:)
                                                  > Ale się przed chwilą naszukałam kota. Wszystkie kąty przeszukałam, wszystkie
                                                  > zakamarki, ostatecznie mieszkanie nieduże, rozpłynęła się;)
                                                  > Jednak coś mnie tknęło i poleciałam na klatkę schodową no i była na czwartym
                                                  > piętrze, przycupnięta, przestraszona. Kiedy to zrobiła - nie wiem.

Witaj :-))))
                                                  Juz lece, a koty niestey maja to do siebie, ze nawet nie wiadomo kiedy znikaja
                                                  nam z oczu... Fufa kiedys spedzila caly weekend w szufladzie, bo wlazla miedzy
                                                  skarpetki, nikt nie zauwazyl, szuflade zamkneli i wyjechalismy na weekend,
                                                  wrocilismy i tylko dzieki temu, ze ktorys z facetow poszukiwal skarpet BEZ
                                                  dziury, znalezli Fufke, glodna, przrazona, na wpol uduszona...

• Gość: lucy_z Re: Kasiu otwórz WP IP: 192.168.0.* 10.12.01, 15:18
                                                    Kasiu:) Jak jesteś na forum to....... tradycyjnie:))))))
                                                  • lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 11.12.01, 15:25

> Kasiu:) Jak jesteś na forum to....... tradycyjnie:))))))

Beast mi głowę w końcu zmyje za te posty, ale trudno;)
                                                    Beast! Wybacz!!!!!!
                                                  • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 11.12.01, 15:31
                                                    lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: lucy_z napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Kasiu:) Jak jesteś na forum to....... tradycyjnie:))))))
                                                    >
                                                    > Beast mi głowę w końcu zmyje za te posty, ale trudno;)
                                                    > Beast! Wybacz!!!!!!

Zmyje nam obu... Bede cierpiala razem z Toba...
                                                    Ale z drugiej strony - widac, ze cos sie u nas dzieje... ;-))
                                                  • lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 13.12.01, 11:14
                                                    kasia_57 napisał(a):

> Zmyje nam obu... Bede cierpiala razem z Toba...
                                                    > Ale z drugiej strony - widac, ze cos sie u nas dzieje... ;-))

Kasiu! Tradycyjnie:)
                                                    Jeszcze Beast nic nie mówi ;))))
                                                  • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 13.12.01, 13:38
                                                    lucy_z napisał(a):

> kasia_57 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Zmyje nam obu... Bede cierpiala razem z Toba...
                                                    > > Ale z drugiej strony - widac, ze cos sie u nas dzieje... ;-))
                                                    >
                                                    > Kasiu! Tradycyjnie:)
                                                    > Jeszcze Beast nic nie mówi ;))))

Ja eowniez - tradycyjnie, Lucy :-)))
                                                    Beast teraz jest zajety dyskusja o polskim przemysle stoczniowym... ;-))

• Gość: beast Re: Kasiu otwórz WP IP: 192.168.140.* 13.12.01, 13:54
                                                    Ja?No gdzieżbym miał takowe jakies bezeceństwa robić(to znaczy mówię
                                                    o "zmywaniu głowy" nie o dyskusji o stoczniach;)
                                                  • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 13.12.01, 14:00
                                                    Gość portalu: beast napisał(a):

> Ja?No gdzieżbym miał takowe jakies bezeceństwa robić(to znaczy mówię
                                                    > o "zmywaniu głowy" nie o dyskusji o stoczniach;)

No i niech mi teraz ktos tylko sprobuje wmawiac, ze mlodzi ludzie teraz to nie sa
                                                    szarmanccy! :-)))))))

• lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 13.12.01, 15:02
                                                    kasia_57 napisał(a):

> Gość portalu: beast napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Ja?No gdzieżbym miał takowe jakies bezeceństwa robić(to znaczy mówię
                                                    > > o "zmywaniu głowy" nie o dyskusji o stoczniach;)
                                                    >
                                                    > No i niech mi teraz ktos tylko sprobuje wmawiac, ze mlodzi ludzie teraz to nie
                                                    > sa
                                                    > szarmanccy! :-)))))))
                                                    >
                                                    Oczywiście:)))))) A Beast jest ok!!!!!!!
                                                    Kasiu! Wcięło mi net:((((( Nie było, nie było:((( Dopiero teraz wróciło:)
                                                    Jeszcze gazeta bez mojej zgody mnie wylogowała, chociaż przed chwilą się
                                                    zalogowałam:)
                                                  • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 13.12.01, 15:26
                                                    lucy_z napisał(a):

> kasia_57 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Gość portalu: beast napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Ja?No gdzieżbym miał takowe jakies bezeceństwa robić(to znaczy mówię
                                                    > > > o "zmywaniu głowy" nie o dyskusji o stoczniach;)
                                                    > >
                                                    > > No i niech mi teraz ktos tylko sprobuje wmawiac, ze mlodzi ludzie teraz to
                                                    > nie
                                                    > > sa
                                                    > > szarmanccy! :-)))))))
                                                    > >
                                                    > Oczywiście:)))))) A Beast jest ok!!!!!!!
                                                    > Kasiu! Wcięło mi net:((((( Nie było, nie było:((( Dopiero teraz wróciło:)
                                                    > Jeszcze gazeta bez mojej zgody mnie wylogowała, chociaż przed chwilą się
                                                    > zalogowałam:)
                                                    To nie gazeta, to zlosliwosc techniki!
                                                    Zagladnelam do WP, i uprzejmie donosze ze JEST PUSTO! Zaraz mnie cos trafi. Jasny
                                                    gwint albo jeszcze co gorszego! Kurde balans (przepraszam, ale juz mnie
                                                    ponioslo!) NIc nie moge otworzyc, Gazeta mi sie zamknela, komputer mnie "Olal" i
                                                    odmowil wspolpracy, to jest zmowa techniki. Staralam sie byc dzisiaj mila, ale
                                                    teraz basta. Odpadam, zeby zwymyslac ten wymysl techniki stojacy na moim
                                                    biurku....
                                                  • lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 13.12.01, 15:34
                                                    kasia_57 napisał(a):

To nie gazeta, to zlosliwosc techniki!
                                                    > Zagladnelam do WP, i uprzejmie donosze ze JEST PUSTO! Zaraz mnie cos trafi. Jas
                                                    > ny
                                                    > gwint albo jeszcze co gorszego! Kurde balans (przepraszam, ale juz mnie
                                                    > ponioslo!) NIc nie moge otworzyc, Gazeta mi sie zamknela, komputer mnie "Olal"
                                                    > i
                                                    > odmowil wspolpracy, to jest zmowa techniki. Staralam sie byc dzisiaj mila, ale
                                                    > teraz basta. Odpadam, zeby zwymyslac ten wymysl techniki stojacy na moim
                                                    > biurku....

Ale ode mnie wcześniej przeczytałaś? Ja właśnie też przeczytałam, dziękuję!!!!
                                                    Też będę musiała zaraz iść, a jak wrócę to Ty już będziesz w domku:)))))
                                                  • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 13.12.01, 15:49
                                                    lucy_z napisał(a):

> kasia_57 napisał(a):
                                                    >
                                                    > To nie gazeta, to zlosliwosc techniki!
                                                    > > Zagladnelam do WP, i uprzejmie donosze ze JEST PUSTO! Zaraz mnie cos trafi
                                                    > . Jas
                                                    > > ny
                                                    > > gwint albo jeszcze co gorszego! Kurde balans (przepraszam, ale juz mnie
                                                    > > ponioslo!) NIc nie moge otworzyc, Gazeta mi sie zamknela, komputer mnie "O
                                                    > lal"
                                                    > > i
                                                    > > odmowil wspolpracy, to jest zmowa techniki. Staralam sie byc dzisiaj mila,
                                                    > ale
                                                    > > teraz basta. Odpadam, zeby zwymyslac ten wymysl techniki stojacy na moim
                                                    > > biurku....
                                                    >
                                                    > Ale ode mnie wcześniej przeczytałaś? Ja właśnie też przeczytałam, dziękuję!!!
                                                    > !
                                                    > Też będę musiała zaraz iść, a jak wrócę to Ty już będziesz w domku:)))))

No jasne, ze wczesniejsze przyczytalam. Ja w ogole, odkad trafilam na Forum - mam
                                                    nastepujacy zwyczaj:
                                                    wchodze do pracy, i nawet udaje mi sie powiedziec dziendobry.
                                                    pedze po kawe,
                                                    wlaczam komputer
                                                    otwieram 2 okna - Gazeta + WP,
                                                    czytam
                                                    wypijam kawe
                                                    odpisuje
                                                    zabieram sie do pracy

Cale szczescie, ze prom mam w takiej normalnej porze, tak, ze w pracy jestem o
                                                    7:30 i moge sobie przez 1/2 godziny poszalec... :-)))
                                                    Czy Ty zauwazylas Lucy, do jakiego ja stanu upodlenia doszlam, ze godzine 7:30
                                                    uwazam za normalna pore?! Mnie chyba powinni oddac na lecznie, zreszta mam jakies
                                                    uczulenie - i diagnoza brzmi - uczulenie na prace, na wczesne wstawanie (z raczej
                                                    na zeskrobywanie swoich zwlok z barlogu)... Dzisiaj rano, tak bardzo wspolczulam
                                                    tej kobitce, ktora ujrzalam w lustrze, ze bidulka musi tak wczesnie wstawac...
                                                    :-)))))))))
                                                    Do jutra!

• lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 14.12.01, 12:06
                                                    Kasia:))))
                                                    Jest wiadomość!
                                                  • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 14.12.01, 14:08
                                                    lucy_z napisał(a):

> Kasia:))))
                                                    > Jest wiadomość!

Odpisalam! :-)))))))))))))))

• lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 14.12.01, 14:14
                                                    kasia_57 napisał(a):

> lucy_z napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Kasia:))))
                                                    > > Jest wiadomość!
                                                    >
                                                    > Odpisalam! :-)))))))))))))))
                                                    >
                                                    Dopiero weszłam, bo nie mogłam, coś się psuło:(((((((
                                                    Już idę czytać, ale tu chwileczkę, może będę ;)
                                                  • lucy_z Re: Kasiu otwórz WP 14.12.01, 14:20
                                                    lucy_z napisał(a):

> > Odpisalam! :-)))))))))))))))
                                                    > >
                                                    > Dopiero weszłam, bo nie mogłam, coś się psuło:(((((((
                                                    > Już idę czytać, ale tu chwileczkę, może będę ;)

Kasiu? Teraz coś pisałaś, czy chodzi Ci o ten o 9-tej???
                                                  • Gość: kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP IP: *.groupsci.pl 14.12.01, 14:27
                                                    lucy_z napisał(a):

> lucy_z napisał(a):
                                                    >
                                                    >
                                                    > > > Odpisalam! :-)))))))))))))))
                                                    > > >
                                                    > > Dopiero weszłam, bo nie mogłam, coś się psuło:(((((((
                                                    > > Już idę czytać, ale tu chwileczkę, może będę ;)
                                                    >
                                                    > Kasiu? Teraz coś pisałaś, czy chodzi Ci o ten o 9-tej???

No teraz, bo Ci odpisalam na Twoja wiadomosc. Pisalas, ze wczoraj nie dopisalas,
                                                    itp....
                                                    I ja Ci odpisalam na to, dokladnie na Twojej wiadomosci.
                                                    Ale teraz przed chwila, chcialam cos napisac na Forum, i odrzucilo, a moja
                                                    wiadomosc do Forumowiczow, ktorzy maja sie spotkac, poszla 2 razy! a wysylalam
                                                    raz!
                                                    Hm....
                                                    :-/
                                                  • Gość: lucy_z Re: Kasiu otwórz WP IP: 192.168.0.* 14.12.01, 14:35
                                                    Gość portalu: kasia_57 napisał(a):

> No teraz, bo Ci odpisalam na Twoja wiadomosc. Pisalas, ze wczoraj nie dopisalas
                                                    > ,
                                                    > itp....
                                                    > I ja Ci odpisalam na to, dokladnie na Twojej wiadomosci.
                                                    > Ale teraz przed chwila, chcialam cos napisac na Forum, i odrzucilo, a moja
                                                    > wiadomosc do Forumowiczow, ktorzy maja sie spotkac, poszla 2 razy! a wysylalam
                                                    > raz!
                                                    > Hm....
                                                    > :-/

Kurcze!!! Nie chcę Cię denerwować ale nic nie ma. Sprawdź w wysłanych
                                                    wiadomościach czy jest??????
                                                  • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 14.12.01, 14:51

> Gość portalu: kasia_57 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > No teraz, bo Ci odpisalam na Twoja wiadomosc. Pisalas, ze wczoraj nie dopi
                                                    > salas
                                                    > > ,
                                                    > > itp....
                                                    > > I ja Ci odpisalam na to, dokladnie na Twojej wiadomosci.
                                                    > > Ale teraz przed chwila, chcialam cos napisac na Forum, i odrzucilo, a moja
                                                    >
                                                    > > wiadomosc do Forumowiczow, ktorzy maja sie spotkac, poszla 2 razy! a wysyl
                                                    > alam
                                                    > > raz!
                                                    > > Hm....
                                                    > > :-/
                                                    >
                                                    > Kurcze!!! Nie chcę Cię denerwować ale nic nie ma. Sprawdź w wysłanych
                                                    > wiadomościach czy jest??????

No to wyslalam Ci raz jeszcze i to byla odpowiedz na Twoja wiadomosc, z 11:59.
                                                    Wiecej nie mam wiadomosci od Ciebie dzisiaj...
                                                    A powinnam?
                                                    Kurcze blade, szalenczo w odwlok kopane.
                                                    Cos mnie zaraz trafi!
                                                    :-//
                                                  • Gość: lucy_z Re: Kasiu otwórz WP IP: 192.168.0.* 14.12.01, 14:59
                                                    kasia_57 napisał(a):

.

> Wiecej nie mam wiadomosci od Ciebie dzisiaj...

> A powinnam?

> Kurcze blade, szalenczo w odwlok kopane.

> Cos mnie zaraz trafi!

> :-//

Nie Kasiu! Więcej nie pisałam, napiszę jak się zmieszczę w grafiku ;))))
                                                    Dostaniesz w poniedziałek:))))) Zmywam się już bo muszę wyjść z domu. Czy
                                                    wreszcie spadł ten śnieg????? Życzę Ci laby w weekend ;))))
                                                  • kasia_57 Re: Kasiu otwórz WP 14.12.01, 15:08

> Nie Kasiu! Więcej nie pisałam, napiszę jak się zmieszczę w grafiku ;))))
                                                    > Dostaniesz w poniedziałek:))))) Zmywam się już bo muszę wyjść z domu. Czy
                                                    > wreszcie spadł ten śnieg????? Życzę Ci laby w weekend ;))))

Ale mam nadzieje, ze moja wiadomosc doszla do Ciebie.
                                                    Nie snieg nie spadl, to znaczy tu - w Porcie Polnocnym poroszylo tylko i to przez
                                                    chwilke. Na razie robi sie coraz zimniej i wietrznie. Tu stale wieje, bo plaza,
                                                    bo duza woda.... Bo Sine Mgly... I koniec swiata.

Nie bedzie laby w weekend, bo juz zaczynam powtorki - w koncu ten egzamin mam juz
                                                    w styczniu.
                                                    Ale w Niedziele idziemy do Dworu Artusa ogladac komputerowa reprodukcje Orfeusza
                                                    Wsrod Zwierzat H.V.de Vries. Sad Ostateczny Moellera juz wisi od jakiego roku i
                                                    wzbudza emocje (mnie sie podoba, niech wisi, lepiej patrzec na zapelnona sciane,
                                                    niz na lysa...)
                                                    Milego weekendu!!!! SPokojnego i wywalcz sobie miejsce w grafiku!!!!!!
                                                    :-)))

• kasia_57 Lucy! Otworz WP 17.12.01, 10:30
                                                    Bo ja juz tam bylam i odpisalam! :-))))
                                                    Bardzo lubie zagladac do skrzynki, bo zawsze mam po co!!
                                                    milego dnia!!
                                                  • lucy_z Re: Lucy! Otworz WP 17.12.01, 10:55
                                                    kasia_57 napisał(a):

> Bo ja juz tam bylam i odpisalam! :-))))
                                                    > Bardzo lubie zagladac do skrzynki, bo zawsze mam po co!!
                                                    > milego dnia!!

Witaj Kasiu:) Już tam byłam, przeczytałam, dziękuję:)))))))))
                                                    Znowu są problemy, przynajmniej ja mam z wejściem tu i przeczytaniem
                                                    czegokolwiek. Chodzi to wszystko baaaaaardzo wolno:(((((((
                                                    Kasiu! Jak zwykle po przeczytaniu mam dobry humor:)
                                                    Dzisiaj zimno straszne. Teraz jest ok. -16 stopni, świeci słoneczko, nie mogę
                                                    patrzeć na szyby ale nie napiszę dlaczego ;)))
                                                  • kasia_57 Przepis na szyby!!!!! 17.12.01, 11:51
                                                    lucy_z napisał(a):

nie mogę
                                                    > patrzeć na szyby ale nie napiszę dlaczego ;)))

Wiesz Lucy, ja juz od dawna nie moglam patrzec na szyby - z tego powodu, ze mycie
                                                    ich to byla wylacznosc moich panow, ale ze to panowie, wiec ani smug, ani
                                                    niedomycia nie widzieli. Niewiele myslac - "walnelam witrazyk" najpierw jeden,
                                                    potem drugi i teraz mamy najladniejsze okna w okolicy. Nie trzeba tego myc, a
                                                    wiec panowie nie wpadaja w jakies stresy, ja sie nie czepiam, i wszyscy sa
                                                    zadowoleni.
                                                  • lucy_z Re: Przepis na szyby!!!!! 17.12.01, 11:57
                                                    kasia_57 napisał(a):

> lucy_z napisał(a):
                                                    >
                                                    > nie mogę
                                                    > > patrzeć na szyby ale nie napiszę dlaczego ;)))
                                                    >
                                                    > Wiesz Lucy, ja juz od dawna nie moglam patrzec na szyby - z tego powodu, ze myc
                                                    > ie
                                                    > ich to byla wylacznosc moich panow, ale ze to panowie, wiec ani smug, ani
                                                    > niedomycia nie widzieli. Niewiele myslac - "walnelam witrazyk" najpierw jeden,
                                                    > potem drugi i teraz mamy najladniejsze okna w okolicy. Nie trzeba tego myc, a
                                                    > wiec panowie nie wpadaja w jakies stresy, ja sie nie czepiam, i wszyscy sa
                                                    > zadowoleni.
                                                    > :-)))

Wiesz Kasiu:))) Wspaniała metoda, muszę to przemyśleć;) U mnie, jak wiesz, Ci
                                                    od szyb wyjechali. Pewno zawieszę gęściejszą firankę ;))))))
                                                  • kasia_57 Re: Przepis na szyby!!!!! 17.12.01, 12:16
                                                    lucy_z napisał(a):
                                                    Pewno zawieszę gęściejszą firankę ;))))))

No i racja !!! Po gwinta patrzec na to co za oknem! W koncu zima to zima i lepiej
                                                    jej nie widziec. Lucy, jak napisalas ze u Ciebie taki mroz, toaz mi sie zimno
                                                    zrobilo. U nas na szczescie nie ma zadnej zimy. Jest parszywie, to przyznaje taka
                                                    zgnila pogoda. Ale da sie zyc. Nasi kochani, zwarci i gotowi drogowcy nie musza
                                                    szalec po drogach....
                                                    :-)))))))
    • kasia_57 Lucy, otworz WP 27.12.01, 17:33
      :-))))))))))
      Jestem dzisiaj do 20:00 na Forum
      :-)))))
      • lucy_z Re: Lucy, otworz WP 03.01.02, 19:32
        kasia_57 napisał(a):

> :-))))))))))
        > Jestem dzisiaj do 20:00 na Forum
        > :-)))))

Napisałam na tamtym wątku ale piszę jeszcze tu - otwórz WP:)
        • kasia_57 Re: Lucy, otworz WP 03.01.02, 19:36
          wlasnie stamtad wracam, i jestem wstrzasnieta. Ja to widzialam w TV!!!!
          • lucy_z Re: Lucy, otworz WP 03.01.02, 19:47
            kasia_57 napisał(a):

> wlasnie stamtad wracam, i jestem wstrzasnieta. Ja to widzialam w TV!!!!

Jak zwykle potrzebna jest w takim przypadku forsa a facet od ubezpieczenia był,
            teraz jakieś procedury, komisje i dopiero może będzie. Na szczęście są jeszcze
            inne względne pomieszczenia,
            • kasia_57 Re: Lucy, otworz WP 03.01.02, 19:56
              lucy_z napisał(a):

> kasia_57 napisał(a):
              >
              > > wlasnie stamtad wracam, i jestem wstrzasnieta. Ja to widzialam w TV!!!!
              >
              > Jak zwykle potrzebna jest w takim przypadku forsa a facet od ubezpieczenia by
              > ł,
              > teraz jakieś procedury, komisje i dopiero może będzie. Na szczęście są jeszcze
              > inne względne pomieszczenia,

Forsa... To taki drobiazg, prawda? Ten co powiedzial,z e pieniadze szczescia nie
              daja, byl cymbal!
              • lucy_z Re: Lucy, otworz WP 03.01.02, 20:59
                Kasiu:) Jesteś jeszcze????????
                • iwa.ja Re: Lucy, otworz WP 03.01.02, 23:14
                  Dziewczyny, jak fajnie! Dajcie mi rękę, pliz. Lubię WaS słuchAć.
                  Ostrzegam,jestem Zydówką. Po ojcu, bo mama, jak trzeba
                  • lucy_z Re: Lucy, otworz WP 03.01.02, 23:17
                    iwa.ja napisał(a):

> Dziewczyny, jak fajnie! Dajcie mi rękę, pliz. Lubię WaS słuchAć.
                    > Ostrzegam,jestem Zydówką. Po ojcu, bo mama, jak trzeba

:)))))))) Iwa:) A co to za ostrzeżenie?????? A czy to ma jakieś znaczenie???

• iwa.ja Re: Lucy, otworz WP 03.01.02, 23:25
                      To była prowokacja. Ja jestem przesiąknięta kulturą jidisz, ale moja matka
                      (niech jej..) uważa, ze to był jej błąd. Jak napisałam KASI, pobierałam nauki w
                      Krakowie - na arabistyce, bo hebru nie było... A nosze brzemie wielkiego
                      rodu...
                      • lucy_z Re: Lucy, otworz WP 03.01.02, 23:29
                        iwa.ja napisał(a):

> To była prowokacja. Ja jestem przesiąknięta kulturą jidisz, ale moja matka
                        > (niech jej..) uważa, ze to był jej błąd. Jak napisałam KASI, pobierałam nauki w
                        >
                        > Krakowie - na arabistyce, bo hebru nie było... A nosze brzemie wielkiego
                        > rodu...

To jest tak ciekawe, że nawet sobie nie zdajesz sprawy!!!! Niech tylko Kasia do
                        Ciebie napisze, zobaczysz:)))))
                        • Gość: Lucy_z Re: Kasia, otworz WP IP: 192.168.0.* 05.01.02, 19:07
                          kasiu:) Otwórz, odpisałam, nie wiem czy przeczytałaś wątek -"jestem sama", o
                          statni post do Ciebie??? A gdzie ostatnio zginęłaś????????
                          Zmartwiłam się tym internetem:(((
                          • kasia_57 Re: Kasia, otworz WP 05.01.02, 19:43

> kasiu:) Otwórz, odpisałam, nie wiem czy przeczytałaś wątek -"jestem sama", o
                            > statni post do Ciebie??? A gdzie ostatnio zginęłaś????????
                            > Zmartwiłam się tym internetem:(((

A mnei piorun bierze, bo tak sie cieszylam! Wiesz, jak trudno pognac na poczte
                            zeby wyslac list, a tak w domu, spokojnie przy kawce, przy papierosku...
                            A Iwa, oberwie w ucho, czytalas jak sie zastrzegala, ze jest po Tacie Zydowka?
                            Mam nadzieje, ze sie tu napatoczy, i ze przeczyta moj do Niej odpisek. Ja bym
                            powiedziala inaczej - dziewczyny - gora Kundle!!!! I to jest w nas
                            najwspanialsze. :-)))
                            • lucy_z Re: Kasia, otworz WP 05.01.02, 19:50
                              kasia_57 napisał(a):

A mnei piorun bierze, bo tak sie cieszylam! Wiesz, jak trudno pognac na poczte
                              > zeby wyslac list, a tak w domu, spokojnie przy kawce, przy papierosku...
                              > A Iwa, oberwie w ucho, czytalas jak sie zastrzegala, ze jest po Tacie Zydowka?
                              > Mam nadzieje, ze sie tu napatoczy, i ze przeczyta moj do Niej odpisek. Ja bym
                              > powiedziala inaczej - dziewczyny - gora Kundle!!!! I to jest w nas
                              > najwspanialsze. :-)))

Ha, ha, ha , ale mnie rozbawiłaś, szkoda, że musisz już iść:(((((((

Ja Iwie tam wyżej w poście napisałam :))))))))) Pa
                  • kasia_57 Re: Lucy, otworz WP 05.01.02, 19:09
                    iwa.ja napisał(a):

> Dziewczyny, jak fajnie! Dajcie mi rękę, pliz. Lubię WaS słuchAć.
                    > Ostrzegam,jestem Zydówką. Po ojcu, bo mama, jak trzeba

A ja po mamie cyganka, wegeriska, woloska, pusztanska ale jednak. Czy juz w takim
                    razie wymienilysmy ostrzezenia i mozemy schowac rogi? :-)))))
                    • lucy_z Re: Lucy, otworz WP 05.01.02, 19:43
                      kasia_57 napisał(a):

> razie wymienilysmy ostrzezenia i mozemy schowac rogi? :-)))))

Kasiu:))))))))) Jeszcze raz przeczytałam, dziękuję:) Czy dostałaś od Iwy list????
                      Wiem, że zaraz gdzieś znikniesz:(((((( Ja też niedługo, tak że na razie Pa:))
                      • kasia_57 Re: Lucy, otworz WP 05.01.02, 19:45
                        lucy_z napisał(a):

> kasia_57 napisał(a):
                        >
                        > > razie wymienilysmy ostrzezenia i mozemy schowac rogi? :-)))))
                        >
                        > Kasiu:))))))))) Jeszcze raz przeczytałam, dziękuję:) Czy dostałaś od Iwy list??
                        > ??

Jeszcze Ci zdaze odpisac - dostalam - i mam nadzieje, ze dane nam sie bedzie
                        spotkac przy wielkiej kawie! Dopiero wtedy sie naplotkujemy, i dopiero bedzie
                        huczalo. Nie wiem, kiedy znowu tu sie pojawie, wiec serdecznosci!!!!!! :-))))
                        Kocie podrap za uchem, jak sie da.
                        > Wiem, że zaraz gdzieś znikniesz:(((((( Ja też niedługo, tak że na razie Pa:))

• Gość: u92 Re: Lucy, otworz WP IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.02, 19:47
                          Kasiu mam pytanko ,zobacz czy doszlo do Ciebie
                          • lucy_z Re:Kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.02, 19:52
                          • lucy_z Re: Kasia:)))))))))))))) 05.01.02, 19:53
                            Zmasowany atak na Ciebie, ha, ha, ha :))))))))))))))))))))))))
                            Poprzednie mi uciekło:(((((((((
                            • Gość: u92 Re: Kasia:)))))))))))))) IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.02, 19:56
                              Pewnie ze zmasowany!!!!!!!!!
                              Nic dziwnego nie ma jej tyle czasu to co sie dziwic:) Teraz ma za swoje "niech
                              pisze az paluszki beda bolaly" hihi
                              • lucy_z Re: Kasia:)))))))))))))) 05.01.02, 20:01
                                Gość portalu: u92 napisał(a):

> Pewnie ze zmasowany!!!!!!!!!
                                > Nic dziwnego nie ma jej tyle czasu to co sie dziwic:) Teraz ma za swoje "niech
                                >
                                > pisze az paluszki beda bolaly" hihi

Ja nie wiem czy Kasia jeszcze jest bo miała być do 20 tej , znowu nie zdążyła
                                nic przeczytać:(((((( Ja przypadkowo zaglądnęłam tu i ją zobaczyłam, bo forum
                                było "martwe" i jak Kasia przyszła jakoś się ożywiło:)))))))))
                                • kasia_57 Re: Kasia:)))))))))))))) 05.01.02, 20:03
                                  lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: u92 napisał(a):
                                  >
                                  > > Pewnie ze zmasowany!!!!!!!!!
                                  > > Nic dziwnego nie ma jej tyle czasu to co sie dziwic:) Teraz ma za swoje "
                                  > niech
                                  > >
                                  > > pisze az paluszki beda bolaly" hihi
                                  >
                                  > Ja nie wiem czy Kasia jeszcze jest bo miała być do 20 tej , znowu nie zdążyła
                                  >
                                  > nic przeczytać:(((((( Ja przypadkowo zaglądnęłam tu i ją zobaczyłam, bo forum
                                  > było "martwe" i jak Kasia przyszła jakoś się ożywiło:)))))))))

Kochani, jeszcz pare minutek jestem, jak bede ten cholerny internet miala w
                                  ddomu, to dopiero sie odkuje!!!!!Buziaki na sobotni wieczor!!!! :-)))
                                • Gość: u92 Re: Kasia:)))))))))))))) IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.02, 20:05
                                  Nie ,ja sie rozplacze ! co za dziewczyna ,cale zycie tak robi " pojawiam sie i
                                  znikam,pojawiam sie i znikam"Ale mam nadzieje ze tym razem dostane od niej odp.
                                  • kasia_57 Re: Kasia:)))))))))))))) 05.01.02, 20:10

> Nie ,ja sie rozplacze ! co za dziewczyna ,cale zycie tak robi " pojawiam sie i
                                    > znikam,pojawiam sie i znikam"Ale mam nadzieje ze tym razem dostane od niej odp.

no nie, ja sie pojawiam i znikam??? A na co Ci mam odpowiedziec, jak NIC od
                                    Ciebie nie dostalam??? Intuicyjnie mam przyczytac???U, zlituj sie, i wyslij mi to
                                    co napisales na : kachna46@wp.pl i moze wreszcie dojdzie.
                                    :-)))))))))
                          • kasia_57 Re: Lucy, otworz WP 05.01.02, 20:02

> Kasiu mam pytanko ,zobacz czy doszlo do Ciebie

nic i nigdzie nie doszlo do mnie, a juz sie martoilam ze w ogole nie napiszesz.
                            Sprobuj raz jesszcze... :-)
                            • Gość: u92 Re: Lucy, otworz WP IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.02, 20:08
                              Cholera mnie wezmie!!! jak to mawial Dziewonski czy ty dostajesz poczte odemnie
                              z nowym @ adresem?
                              • kasia_57 Re: Lucy, otworz WP 05.01.02, 20:11

> Cholera mnie wezmie!!! jak to mawial Dziewonski czy ty dostajesz poczte odemnie
                                >
                                > z nowym @ adresem?

Uwazaj, na cholere sa szczepienia!!!!
                                nie dostaje przeciez Ci tlumacze. Ot chlopak uparty, nigdy nie slucha (nie czyta)
                                jak sie do Niego mowi. :-)
                                Znikam, bo mi czas w kawiarence minal!!!!
                                Na razie :-))
                                • Gość: u92 Re: Lucy, otworz WP IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.02, 20:15
                                  " To juz jest koniec,jestesmy woloni,nie ma juz nic" -slowa piosenki ale jak w
                                  nich zawarta prawda:(((
                                  • kasia_57 Re: Lucy, otworz WP 08.01.02, 12:50

> " To juz jest koniec,jestesmy woloni,nie ma juz nic" -slowa piosenki ale jak w
                                    > nich zawarta prawda:(((

No dobra, dobra, piosenka, piosenka, a sprobowales do mnie wyslac na email, ktory
                                    Ci podalam????
                                    No?
                                    • lucy_z Re: Lucy, otworz WP 08.01.02, 12:57
                                      Kasiu:)))))) Cieszę się, że Cię widzę, ale mam wyczucie:)))))
                                      Do której będziesz????
                                      • kasia_57 Re: Lucy, otworz WP 08.01.02, 17:29
                                        lucy_z napisał(a):

> Kasiu:)))))) Cieszę się, że Cię widzę, ale mam wyczucie:)))))
                                        > Do której będziesz????

Lucy :-))))))) przyczytalam Twoj wpis na WP. Dziekuje!!!!!!
                                        Teraz bede polowala na listonosza!
                                        Teraz jestem do 20:00
                                        A w ogole, to milej reszty dnia!!!!
                                        :-))))))))))))))))))))))))

• lucy_z Re: Lucy, otworz WP 08.01.02, 18:11
                                          kasia_57 napisał(a):

> Lucy :-))))))) przyczytalam Twoj wpis na WP. Dziekuje!!!!!!
                                          > Teraz bede polowala na listonosza!
                                          > Teraz jestem do 20:00
                                          > A w ogole, to milej reszty dnia!!!!
                                          > :-))))))))))))))))))))))))
                                          >

Hej Kasiu:))))))) Jesteś jeszcze ???????? Tak szybko się zmyłaś w południe!!!!!
                                          • kasia_57 Re: Lucy, otworz WP 08.01.02, 18:16
                                            lucy_z napisał(a):

> kasia_57 napisał(a):
                                            >
                                            > > Lucy :-))))))) przyczytalam Twoj wpis na WP. Dziekuje!!!!!!
                                            > > Teraz bede polowala na listonosza!
                                            > > Teraz jestem do 20:00
                                            > > A w ogole, to milej reszty dnia!!!!
                                            > > :-))))))))))))))))))))))))
                                            > >
                                            >
                                            > Hej Kasiu:))))))) Jesteś jeszcze ???????? Tak szybko się zmyłaś w południe!!!!
                                            > !

Bo czas mi po pietach deptal. A nie moglam sobie odmowic przyjemnosci zajrzenia
                                            na Forum....
                                            Jeszcze jestem:-))))
                                            • lucy_z Re: Lucy, otworz WP 08.01.02, 18:28
                                              kasia_57 napisał(a):

zas mi po pietach deptal. A nie moglam sobie odmowic przyjemnosci zajrzenia
                                              >
                                              > na Forum....
                                              > Jeszcze jestem:-))))

Choroba!!!!! Co chcę wejść na forum to telefon dzwoni;) Normalnie bym może i
                                              pogadała ale ja chcę tu a ci tam chcą gadać uffffffff;))))))
                                              List wczoraj pisałam późną nocą i już nie skończyłam, w dzień jak to w dzień nie
                                              miałam weny;) i dzisiaj skończę też pewnikiem późną nocą, jutro wyślę:))))))
                                              Kot szłaput łapie mnie za rękaw, rękę a psikkkkk ;)))))
                                              • kasia_57 Re: Lucy, otworz WP 08.01.02, 18:31
                                                lucy_z napisał(a):

> kasia_57 napisał(a):
                                                >
                                                > zas mi po pietach deptal. A nie moglam sobie odmowic przyjemnosci zajrzenia
                                                > >
                                                > > na Forum....
                                                > > Jeszcze jestem:-))))
                                                >
                                                > Choroba!!!!! Co chcę wejść na forum to telefon dzwoni;) Normalnie bym może i
                                                > pogadała ale ja chcę tu a ci tam chcą gadać uffffffff;))))))
                                                > List wczoraj pisałam późną nocą i już nie skończyłam, w dzień jak to w dzień ni
                                                > e
                                                > miałam weny;) i dzisiaj skończę też pewnikiem późną nocą, jutro wyślę:))))))
                                                > Kot szłaput łapie mnie za rękaw, rękę a psikkkkk ;)))))

Nasza kocia zas teraz odkryla lamete na choince, jak zwykle nie ma kto w domu
                                                choinki rozebrac. Juz raz bylo tak, ze mielismy choinke do swiat wilekanocnych.
                                                Ladnie wygladala. Lyse galazki z wydmuszkami, i zajaczkami, baziami.. No wiec
                                                Fufka odkryla lamete i teraz galouje po domu i rozwleka mi to diabelstwo. A
                                                wydawaloby sie, ze stara kotka, to i wariactwa jej nie beda w glowie :-))

• kasia_57 Re: Lucy, otworz WP 08.01.02, 18:39
                                                  Lucy, ide do domu, bo pojawil sie w kawiarence mlodszy syn, i nie ma wolnego
                                                  komputera, a ja jako Matka Polka uzalilam sie nad nim, bo mine ma starego
                                                  spaniela, i to na dodatek zbitego starego spaniela.
                                                  Oddaje mu komputer a Ciebie sciskam!
                                                  :-))))))))))))))))
                                                • lucy_z Re: Lucy, otworz WP 08.01.02, 18:41
                                                  kasia_57 napisał(a):

> Kot szłaput łapie mnie za rękaw, rękę a psikkkkk ;)))))
                                                  >
                                                  > Nasza kocia zas teraz odkryla lamete na choince, jak zwykle nie ma kto w domu
                                                  > choinki rozebrac. Juz raz bylo tak, ze mielismy choinke do swiat wilekanocnych.
                                                  >
                                                  > Ladnie wygladala. Lyse galazki z wydmuszkami, i zajaczkami, baziami.. No wiec
                                                  > Fufka odkryla lamete i teraz galouje po domu i rozwleka mi to diabelstwo. A
                                                  > wydawaloby sie, ze stara kotka, to i wariactwa jej nie beda w glowie :-))
                                                  >

Miało być kot szałaput a wyszło szłaput, ha, ha:)
                                                  To jest prawdziwa kokietka. Moja też poluje na te bombki co noc a ja co noc
                                                  uganiam się za nią!!!!!!!Nie dość, że jestem nocny Marek, sama się szwendam,
                                                  później polowanie, ale ja mam ciężkie zycie;)))) U mnie choinka też stoi, jeszcze
                                                  ładnie wygląda mimo dwóch upadków;)))))))
                                                  • lucy_z Re: Lucy, otworz WP 08.01.02, 18:44
                                                    lucy_z napisał(a):

No i masz babo placek, poszła sobie :((((((
                                                  • kasia_57 Re: Lucy, otworz WP 14.01.02, 13:00
                                                    lucy_z napisał(a):

> lucy_z napisał(a):
                                                    >
                                                    > No i masz babo placek, poszła sobie :((((((

Ale dzisiaj jeszcze chwileczke bede - Lucy Otworz WP, listu nie ma!!!!!
                                                    Buziaki!:-))))
                                                    Acha, milego poniedzialku!

• lucy_z Re: Lucy, otworz WP 14.01.02, 13:19
                                                    kasia_57 napisał(a):

> lucy_z napisał(a):
                                                    >
                                                    > > lucy_z napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > No i masz babo placek, poszła sobie :((((((
                                                    >
                                                    > Ale dzisiaj jeszcze chwileczke bede - Lucy Otworz WP, listu nie ma!!!!!
                                                    > Buziaki!:-))))
                                                    > Acha, milego poniedzialku!
                                                    >
                                                    Jak to nie ma, niemożliwe!!!!!!!!!!

Witaj Kasiu:))))))
                                                    Może im waga się nie zgadzała bo był wyjątkowo gruby?????? Kurcze, wrrrrrrrrrrr:
                                                    (
                                                  • kasia_57 Lucy, otworz WP 18.01.02, 17:58
                                                    Witajk Lucy!!!!
                                                    Otwórz WP :-)))))))))

• lucy_z Re: Lucy, otworz WP 18.01.02, 18:10
                                                    kasia_57 napisał(a):

> Witajk Lucy!!!!
                                                    > Otwórz WP :-)))))))))
                                                    >
                                                    >
                                                    Kasiu:)))) Jestem, już idę:))))
                                                  • lucy_z Kasiu, nic nie ma:((((((((((( 18.01.02, 18:14
                                                    lucy_z napisał(a):

> kasia_57 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Witajk Lucy!!!!
                                                    > > Otwórz WP :-)))))))))
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > Kasiu:)))) Jestem, już idę:))))

Kasiu, nic nie ma, może za chwilę????? Sprawdź w wysłanych:)
                                                  • kasia_57 Re: Kasiu, nic nie ma:((((((((((( 18.01.02, 18:16
                                                    lucy_z napisał(a):

> lucy_z napisał(a):
                                                    >
                                                    > > kasia_57 napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Witajk Lucy!!!!
                                                    > > > Otwórz WP :-)))))))))
                                                    > > >
                                                    > > >
                                                    > > Kasiu:)))) Jestem, już idę:))))
                                                    >
                                                    > Kasiu, nic nie ma, może za chwilę????? Sprawdź w wysłanych:)

Jeszcze raz wyslalam!!!!!!!
                                                    Mam nadzieje, ze dojdzie, bo inaczej to mnie cos trafi....
                                                    2 wiadomosci!
                                                  • lucy_z Re: Kasiu, nic nie ma:((((((((((( 18.01.02, 18:21
                                                    kasia_57 napisał(a):

Jeszcze raz wyslalam!!!!!!!
                                                    > :-)))
                                                    > Mam nadzieje, ze dojdzie, bo inaczej to mnie cos trafi....
                                                    > 2 wiadomosci!

Kasiu, nie ma:(((((( Ale może przyjdzie tak jak kiedyś z opóźnieniem. Dostałaś
                                                    w końcu ode mnie ten list?????? Bo jestem pełna niepokoju:(((((
                                                  • kasia_57 Re: Kasiu, nic nie ma:((((((((((( 18.01.02, 18:24
                                                    lucy_z napisał(a):

> kasia_57 napisał(a):
                                                    >
                                                    > Jeszcze raz wyslalam!!!!!!!
                                                    > > :-)))
                                                    > > Mam nadzieje, ze dojdzie, bo inaczej to mnie cos trafi....
                                                    > > 2 wiadomosci!
                                                    >
                                                    > Kasiu, nie ma:(((((( Ale może przyjdzie tak jak kiedyś z opóźnieniem. Dostała
                                                    > ś
                                                    > w końcu ode mnie ten list?????? Bo jestem pełna niepokoju:(((((

NO jasne, i wlasnie Ci napisalam w wiadomosciach !!!
                                                  • kasia_57 Re: Kasiu, nic nie ma:((((((((((( 18.01.02, 18:27
                                                    I teraz pewnie dostaniesz te 2 listy pare razy!!!!!
                                                    No nic, ale jutro - jak obiecalam w wiadomosci wysylam list!
                                                    Proszę Cię, nie gniewaj sie na mnie, ze tak dlugo nie odpisuje.....
                                                    ;-))
                                                    I milej soboty!!!!!
                                                  • lucy_z Re: Kasiu, nic nie ma:((((((((((( 18.01.02, 18:29
                                                    kasia_57 napisał(a):

> NO jasne, i wlasnie Ci napisalam w wiadomosciach !!!

No, jescze nie ma ale poczekam, może przyjdzie w międzyczasie ;)) A Ty sobie
                                                    czytaj, czytaj, już się martwiłam o Ciebie:)))))
                                                  • kasia_57 Re: Kasiu, nic nie ma:((((((((((( 18.01.02, 18:32
                                                    lucy_z napisał(a):

> kasia_57 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > NO jasne, i wlasnie Ci napisalam w wiadomosciach !!!
                                                    >
                                                    > No, jescze nie ma ale poczekam, może przyjdzie w międzyczasie ;)) A Ty sobie
                                                    > czytaj, czytaj, już się martwiłam o Ciebie:)))))

Czuję sie winna, ale jak dostaniesz ten papierowy list, zrozumiesz, dlaczego sie
                                                    tak opuściłam. Poprawię się, poza tym od wtorku juz będę nieco wolniejsza, bo
                                                    Ciocię będę miała w domu - o Cioci napisałam Ci w liście.
                                                    :-))))
                                                  • lucy_z Re: Kasiu, nic nie ma:((((((((((( 18.01.02, 18:37
                                                    kasia_57 napisał(a):

ję sie winna, ale jak dostaniesz ten papierowy list, zrozumiesz, dlaczego si
                                                    > e
                                                    > tak opuściłam. Poprawię się, poza tym od wtorku juz będę nieco wolniejsza, bo
                                                    > Ciocię będę miała w domu - o Cioci napisałam Ci w liście.
                                                    > :-))))

Zaraz zacznę klnąć ale może w końcu napłyną te list ;))) Miałam szczęście, że tu
                                                    zaglądnęłam:) Ja wiem, że teraz nie masz czasu ale tak mi brakuje wiesz czego ;)))
                                                  • kasia_57 Re: Kasiu, nic nie ma:((((((((((( 18.01.02, 18:40
                                                    lucy_z napisał(a):

> kasia_57 napisał(a):
                                                    >
                                                    > ję sie winna, ale jak dostaniesz ten papierowy list, zrozumiesz, dlaczego si
                                                    > > e
                                                    > > tak opuściłam. Poprawię się, poza tym od wtorku juz będę nieco wolniejsza,
                                                    > bo
                                                    > > Ciocię będę miała w domu - o Cioci napisałam Ci w liście.
                                                    > > :-))))
                                                    >
                                                    > Zaraz zacznę klnąć ale może w końcu napłyną te list ;))) Miałam szczęście, że
                                                    > tu
                                                    > zaglądnęłam:) Ja wiem, że teraz nie masz czasu ale tak mi brakuje wiesz czego ;
                                                    > )))

A wydawałoby się, że jak sie nie pracuje, to czasu jest od groma. Ale - jak
                                                    napisalam, poprawie sie, i po prostu, skoro nie mam jak korzystac z interentu,
                                                    bede pisala na papierze.
                                                    A ta ekipa od internetu wcale sie nie zglosila do nas, jutro sobota, i mam
                                                    nadzieje, ze jednak przyjda, tymbradziej, ze na razie wcale zimy nie ma....
                                                  • kasia_57 Re: Kasiu, nic nie ma:((((((((((( 18.01.02, 18:41
                                                    lece do domu, na razie, buziaki!!!
                                                  • lucy_z Re: Kasiu, nic nie ma:((((((((((( 18.01.02, 18:43
                                                    kasia_57 napisał(a):

> lece do domu, na razie, buziaki!!!

No i znowu poleciała :(((
                                                  • kasia_57 Lucy :-))) Otworz skrzynke 26.01.02, 16:14
                                                    Witaj Lucy, otworz skrzynke, jezeli jestes. Ja bede do ok. 18:00 :-))))
                                                  • iwa.ja Re: Lucy :-))) Otworz skrzynke 26.01.02, 16:20
                                                    Kasia, napisałam do Ciebie dwie majle. Szybko daj znać, czy dostałaś. Ciocia
                                                    czeka.
                                                  • kasia_57 Re: Lucy :-))) Otworz skrzynke 26.01.02, 16:30
                                                    iwa.ja napisał(a):

> Kasia, napisałam do Ciebie dwie majle. Szybko daj znać, czy dostałaś. Ciocia
                                                    > czeka.

Iwo, ja dopiero dzisiaj przeczytalam list, ale jeden!!!! Odpisalam Ci, i do Cioci
                                                    wybiore sie w przyszlym tygodniu.
                                                    Nie moge okreslic dnia, bo sama mam Ciocie, ktora dopiero wczoraj odebralam ze
                                                    szpitala, wiec wymaga opieki. Ot, zycie.
                                                    Ale Twoja Ciocie na pewno odwiedze, bo bardzo mnei temat interesuje.

• iwa.ja Re: Lucy :-))) Otworz skrzynke 26.01.02, 16:32
                                                    I wpisuj się już na "bambosze", w tzw. międzyczasie przelecieliśmy dwie setki
                                                    (przez "papcie" na przyklad). Samo wariactwo. A Lucy, czy ja już dla Ciebie nie
                                                    istnieję?
                                                  • Gość: lucy_z Re: Lucy :-))) Otworz skrzynke IP: 192.168.0.* 26.01.02, 16:25
                                                    kasia_57 napisał(a):

> Witaj Lucy, otworz skrzynke, jezeli jestes. Ja bede do ok. 18:00 :-))))

Kasiu! Jakie szczęście, że trafiłam na Ciebie:)))) Ja od rana nie mogę nic
                                                    otworzyć a nie wiem czy to się wyśle, mam nadzieję. Wczoraj dzwoniłam do Ciebie
                                                    ale Cię nie było i syn nie wiedział kiedy będziesz. List jeszcze nie poszedł,
                                                    przepraszam. Nie wiem czy uda mi się otworzyć WP, nic się nie otwiera:(((( To
                                                    chyba sieć. Wczoraj też, z małym wyjątkiem weszłam trochę.Ściskam Cię, gdyby nie
                                                    dało mi się otworzyć.
                                                  • kasia_57 Re: Lucy :-))) Otworz skrzynke 26.01.02, 16:31

> kasia_57 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Witaj Lucy, otworz skrzynke, jezeli jestes. Ja bede do ok. 18:00 :-))))
                                                    >
                                                    > Kasiu! Jakie szczęście, że trafiłam na Ciebie:)))) Ja od rana nie mogę nic
                                                    > otworzyć a nie wiem czy to się wyśle, mam nadzieję. Wczoraj dzwoniłam do Ciebie
                                                    >
                                                    > ale Cię nie było i syn nie wiedział kiedy będziesz. List jeszcze nie poszedł,
                                                    > przepraszam. Nie wiem czy uda mi się otworzyć WP, nic się nie otwiera:(((( To
                                                    > chyba sieć. Wczoraj też, z małym wyjątkiem weszłam trochę.Ściskam Cię, gdyby ni
                                                    > e
                                                    > dało mi się otworzyć.

No to synowi nogi powyrywam! Nic mi Cymbal nie powiedzial!!!!
                                                    Ja nie mam teraz komorki przy sobie, i jestem do 18:00

• Gość: lucy_z Re: Lucy :-))) Otworz skrzynke IP: 192.168.0.* 26.01.02, 16:50
                                                    kasia_57 napisał(a):

> No to synowi nogi powyrywam! Nic mi Cymbal nie powiedzial!!!!
                                                    > Ja nie mam teraz komorki przy sobie, i jestem do 18:00
                                                    > :-))))
                                                    >
                                                    No nie rób tego;)))

Wiesz jak to się otwiera, cholera, przepraszam mnie zaraz weźmie. Postaram się
                                                    zadzwonić, któregoś dnia wieczorkiem. Muszę już lecieć bo ktoś tu do nas jedzie i
                                                    będzie za chwilkę a poza tym mnie trafia, wrrrrrrrr Pa, pa Ściskam Cię
                                                    Widzę, że jest Iwa więc też pozdrawiam :)))))
                                                    WP z wielkim oporem otworzyłam, dziękuję :))))))
                                                  • kasia_57 Re: Lucy :-))) Otworz skrzynke 26.01.02, 16:53

> kasia_57 napisał(a):
                                                    >
                                                    >
                                                    > > No to synowi nogi powyrywam! Nic mi Cymbal nie powiedzial!!!!
                                                    > > Ja nie mam teraz komorki przy sobie, i jestem do 18:00
                                                    > > :-))))
                                                    > >
                                                    > No nie rób tego;)))
                                                    >
                                                    > Wiesz jak to się otwiera, cholera, przepraszam mnie zaraz weźmie. Postaram si
                                                    > ę
                                                    > zadzwonić, któregoś dnia wieczorkiem. Muszę już lecieć bo ktoś tu do nas jedzie
                                                    > i
                                                    > będzie za chwilkę a poza tym mnie trafia, wrrrrrrrr Pa, pa Ściskam Cię
                                                    > Widzę, że jest Iwa więc też pozdrawiam :)))))
                                                    > WP z wielkim oporem otworzyłam, dziękuję :))))))

No, moge mu nie wyrywac, ale tylko warunkowo!
                                                    Buziaki!
                                                  • kasia_57 no i tak zostalam na lodzie! 26.01.02, 17:40
                                                    Lucy, ide sobie do domu, bo Ty i tak nie masz czasu!
                                                    Do zobaczenia na "laczach" !!!!!
                                                    Milej niedzieli
                                                    A do Iwy - odpisalam, i ubawilam sie przy sposobnosci, skad ja to znam!!!!
    • kasia_57 Lucy !!! Otworz skrzynke!! 07.02.02, 20:22
      No i mam nadzieje, ze doszlo, bo nie moge sie nigdzie wydostac z wiadomosciami.
      To koszmar!!!!
      Ale mimo wszystko :-)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka