IP: *.nsm.pl 21.07.01, 12:46
Gdzie jestes?Zaraz nas przegoni Szczecin i (o zgrozo;) Bydgoszcz!
Obserwuj wątek
    • Gość: cmd26 Re: cmd26 IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 26.07.01, 18:58
      WOW, dla mnie osobny watek? Nie trzeba bylo :)
      Wlasnie wszystko czytam i odpisuje gdzie sie da :)
      • Gość: beast Re: cmd26 IP: *.nsm.pl 30.07.01, 00:08
        Ciesz sie że to JA założyłem Ci osobny wątek,mnie poświęcono na jednym z
        miejskich forów także mały wątek,ale był tak niedorzeczny,że postanowiłem nie
        reagować.
        • Gość: mcroti A ja moge być:) IP: *.ibngr.edu.pl 30.07.01, 10:00
          No wróciłem juz na stałe...
          • Gość: cmd26 Re: A ja moge być:) IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 30.07.01, 17:26
            Gość portalu: mcroti napisał(a):

> No wróciłem juz na stałe...

Nareszcie :))))
            • Gość: mcroti A gdzie jest beast? IP: 10.10.41.* 02.08.01, 22:03
              Cos długo z tymi fajkami nie wraca?
              Może poszedł za róg i oberwał od lumpów
              • cmd26 Re: A gdzie jest beast? 02.08.01, 22:11

> Cos długo z tymi fajkami nie wraca?
                > Może poszedł za róg i oberwał od lumpów

jakimi fajkami? chyba jestem nie w temacie. o czym Ty mowisz?
                • Gość: mcroti Re: A gdzie jest beast? IP: 10.10.41.* 02.08.01, 22:48
                  A kto go dzisiaj strofował w temacie hipermarketów
                  • cmd26 Re: A gdzie jest beast? 02.08.01, 22:55

> A kto go dzisiaj strofował w temacie hipermarketów

ach ta moja pamiec :)
                    • Gość: beast Re: A gdzie jest beast?A tu. IP: *.nsm.pl 02.08.01, 23:43
                      Juz jestem a co robiłem o tym w innym watku:)
                      • cmd26 Re: A gdzie jest beast?A tu. 02.08.01, 23:46
                        Gość portalu: beast napisał(a):

> Juz jestem a co robiłem o tym w innym watku:)

Ty juz jestes, ale za to mcroti juz sie zmyl - trzeba chyba ustalic jakies
                        godziny w ktorych wszyscy sie beda spotykali :)
                        • Gość: beast Re: A gdzie jest beast?A tu. IP: *.nsm.pl 03.08.01, 00:12
                          To wtedy to bedzie ordynarne czatowanie;)
                          • cmd26 Re: A gdzie jest beast?A tu. 03.08.01, 00:23

> To wtedy to bedzie ordynarne czatowanie;)

Ale bysmy nawet Wroclaw przegonili ;))))))
                            • Gość: beast Re: A gdzie jest beast?A tu. IP: *.nsm.pl 03.08.01, 00:28
                              To by trzeba z miesiac.A potem by nas wynieśli nogami do przodu...Brrr
                              ;)
                              • cmd26 Re: A gdzie jest beast?A tu. 03.08.01, 00:33

> To by trzeba z miesiac.

to by trzeba miesiac... wolnego od pracy :)

> A potem by nas wynieśli nogami do przodu...Brrr

ale zostalibysmy bohaterami - sami dogonilismy Wroclaw. Pomysl, stawiano by nam
                                pomniki, zamiast Grunwaldzkiej byla Aleja Beasta, Armii Krajowej przemianowano by
                                na Aleje Cmd26, a Niepodleglosci bylaby nazwana Aleja Mcrotiego ;)))))))
                                • Gość: beast Re: A gdzie jest beast?A tu. IP: *.nsm.pl 03.08.01, 00:35
                                  Hahahahaha
                                  ja chce jeszcze pomnik na Długiej i tak juz troche postów nastukałem:)
                                  • cmd26 Re: A gdzie jest beast?A tu. 03.08.01, 00:39

> Hahahahaha
                                    > ja chce jeszcze pomnik na Długiej i tak juz troche postów nastukałem:)

Ja mam dopiero troche ponad 500 a Ty juz 1000 niedlugo bedziesz mial (w ciagu
                                    dnia jak sprawdzalem miales okolo 950).

Mowisz pomnik na Dlugiej zamiast Neptuna? Ok, ja za to chce univerek - byla nawet
                                    kiedys na tym forum debata o patronie dla naszego univerku. Teraz juz wszystko
                                    jasne - Uniwersytet Gdanski im. cmd26
                                    Hmmm, a co dostanie mcroti?
                                    • Gość: beast Re: A gdzie jest beast?A tu. IP: *.nsm.pl 03.08.01, 00:41
                                      No jak,instytut dostanie jego imię.
                                      • cmd26 Re: A gdzie jest beast?A tu. 03.08.01, 00:48

> No jak,instytut dostanie jego imię.

No fakt, ale to chyba troche za malo, w koncu wystukal juz ponad 400 postow,
                                        nalezy mu sie cos lepszego.
                                        • Gość: Lucy Re: A gdzie jest beast?. IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 13:57
                                          Teraz zginął beast, wczoraj też się zagubił! Pewno ciężko pracuje?:))))))))
                                          powodzenia!!!!:)
                                          • Gość: hela Re: A gdzie jest beast?. IP: *.*.*.* 03.08.01, 14:20
                                            No tak chwilke mnie nie bylo i mam tyle zaleglosci.
                                            CeMDku, uwielbiam facetow w rozmiarach od XL i wiekszych,ale wysokich, bo
                                            malych /ponizej 160 cm/to wcale nie lubie, nawet cienkich jak patyczki.
                                            • cmd26 Re: A gdzie jest beast?. 03.08.01, 14:32
                                              Gość portalu: hela napisał(a):

> No tak chwilke mnie nie bylo i mam tyle zaleglosci.
                                              > CeMDku, uwielbiam facetow w rozmiarach od XL i wiekszych,ale wysokich, bo
                                              > malych /ponizej 160 cm/to wcale nie lubie, nawet cienkich jak patyczki.

mam 188 cm wzrostu :))))))))))
                                              • Gość: hela Re: A gdzie jest beast?. IP: *.*.*.* 03.08.01, 14:39
                                                Nie zmyslasz??? To juz cie lubie. Powiedz tylko jeszcze spod /jak to sie pisze
                                                ???/ jakiego jestes znaku.
                                                • cmd26 Re: A gdzie jest beast?. 03.08.01, 16:03
                                                  Nie wierze w znaki zodiaku :)
                                          • Gość: beast Re: A gdzie jest beast?. IP: *.nsm.pl 03.08.01, 21:41
                                            Gość portalu: Lucy napisał(a):

> Teraz zginął beast, wczoraj też się zagubił! Pewno ciężko pracuje?:))))))))
                                            > powodzenia!!!!:)

Nie samym forum żyje człowiek,niestety(?)
                                            Od czasu do czasu trzeba sie troche przewietrzyć:)
                                            • cmd26 Re: A gdzie jest beast?. 03.08.01, 21:45

> Od czasu do czasu trzeba sie troche przewietrzyć:)

Ja jak chce sie przewietrzyc to otwieram okno
                        • Gość: mcroti Re: A gdzie jest beast?A tu. IP: 10.10.41.* 03.08.01, 16:25
                          Jak na razie nie mamy problemu z kontaktem
                          A po 14 godzinach przed ekranem to można rzucać pawie a nie odpowiadac na posty:)
                          • Gość: LucyM Re: A gdzie jest beast?A tu. IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 12:05

> Jak na razie nie mamy problemu z kontaktem
                            > A po 14 godzinach przed ekranem to można rzucać pawie a nie odpowiadac na posty
                            > :)

Mcroti Ty jesteś jak Dr Jekyll and Mr Hyde. A każdy niech odpowiada sam za
                            siebie
                            .Pozdrawiam!!!!!!!!!:))))))))))
    • Gość: Dubler Re: cmd26 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 20:32
      Koledzy ,Torun wspiera B.
      Pozrd. Trójmiasto.
      • Gość: beast Pozdr dla Torunia IP: *.nsm.pl 03.08.01, 21:44
        Dzięki,pozdrawiamy piekny Toruń.
        Osobiście mam nadzieje,że całe zamieszanie ze środy nalezy już tylko do
        przeszłości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka