Dodaj do ulubionych

Madonna na Olimpie

• 31paluszkow Madonna na Olimpie 09.05.09, 17:21
      Tyle mówi się o oszczędzaniu energii - także świetlnej. Pomimo to coraz więcej
      reklam zasłania ludziom okna powodując że najpiękniejsza i bezpłatna energia,
      którą daje nam Słońce jest im bezczelnie odbierana.
      Jest to karygodne i całkowicie bezmyślne.
      Uważam, że takie reklamy powinny być zabronione!!!
    • Gość: Joten8 Madonna na Olimpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 20:40
      Łe jeny... Krzywda wielka bo coś im okno zasłania... Straszneee!!! Och! Ach!
      Oni narzekają na duperele jak gdzie indziej ludzie GINĄ i GŁODUJĄ. Weźcie się
      w garść.
      • Gość: Pengos Re: Madonna na Olimpie IP: *.chello.pl 10.05.09, 22:45
        Widać żeś dziecko neostrady.
        Ja bym się nigdy nie zgodził na takie gó... robiące w mieszkaniu półmrok za dnia i dzień z nocy - również gdyby to miało być biuro (a co, w końcu w biurze człowiek spędza nawet większą część dnia niż w domu)! Tylko idiota by przyjął pieniądze za coś takiego - najzabawniejsze, że większość takich idiotów z wielkim zapałem by protestowało przy montowaniu na ich bloku zupełnie nieszkodliwych nadajników GSM :)
        Życzę mieszkańcom powodzenia w walce z zaśmiecającymi życie reklamami.
    • Gość: wrocłąwian Madonna na Olimpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 07:41
      Po prostu powyciać dziury na okna a na ścianach może być.
    • Gość: wrzeszczanin Madonna na Olimpie IP: *.pl 11.05.09, 11:39
      po przeczytaniu wszystkich postow proponuje powiesic tam facjate Pana Wiesniaka
      zasluzonego w-ce prezesa spoldzielni, ktory jako wynajety pracownik ma dbac o
      wspolne dobro wszystkich mieszkancow tego bloku, mniej lenistwa wiecej pracy,
      nie tylko przed ZPC. Toz ten facet za chwile dostanie lub nie absolutorium, na
      koniec pytanie czy ten budynek i gdzie jest ubezpieczony, zagrozenie przy takiej
      reklamie i tego formatu w budynku mieszkalnym jest szczegolne, ja wiem ale nie
      powiem.
    • Gość: 15.10 do Yumy Dobrze żę to nie Matka kolegi Boska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 13:09
    • Gość: jogi Madonna na Olimpie IP: *.171.244.23.static.crowley.pl 11.05.09, 16:30
      Na miejscu mieszkańców zrobiłbym z tego rolety okienne. Wystarczy odpowiednio wyciąć
    • Gość: Marek Ciemne sprawki i niejasne powiązania IP: *.chello.pl 16.05.09, 11:16
      Przy okazji może wypłyną inne ciemne sprawki cwaniaczka Lesia M...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka